Hanimiş Benim Oğlum

evet benim ama konu farkli onu demek istemistim, ben sey sandim bu konuyu ikinci defa aciyorsun demek istedin sandim ozur dilerim

sevmesem iliskiye baslamaz nisanlanmazdim
vazgecemiyorum kolay kolay
ayrilabilsem zaten buraya yazmazdim ki :KK43:

Kivirmaya bakarmisin. Artik çok komik oluyor. Daha önceki cevabina bakalim

ne alaka
bu benim ilk konum nisanlimla ilgili
karistirdin herhalde

Nisanlin ile iligli ilk konun oldugunu iddia etmistin. Ne yani, senin eski konularini bulamiyacagimizi mi sandin? Neyse, artik polemige girmek istemiyorum, bos yere sirf bu konudan dolayi ban yiyecek halim yok.

Sana iyi forumlar diliyordum daha.. :KK14:

güzel kıvırmışsın bu benim nişanlımla ilgili ilk konum, sonrada ben yanlış anlamışım diyerek. sitede yeni olduğun için eski konulara kolayca ulaşıldığını öğrenememişsin daha

çekemiyorsan ayrıl.. kaç konu açman gerek ayrılmaya karar vermen için?

istersem 10 konu acarim size ne?

gerekli kisiler konumu siler veya uyari alirim veya banlanirim bu sekilde anlarim yanlis oldugunu

ama kac konu actigimin derdi uyelere dusmesin lutfen

tatlım hatırlatıyım bu konuda nişanlımın sadece bir ablası var diyosun eski konunda kaynım eltim falan geçiyo senin hatlar karışmış biraz.:KK66:

:KK70: söyle olmus; ablayla sevgilisi evlendiği gün dugunden sonra birlikte eğlenmeye gidiliyor, kız kardeş orda iciyo iciyo abimde abim diye baya ağlıyor. Sonra evliliğin devamında kız arada bir bunların evine giderek sözde Abisine çok düşkün olduğu için arada abisiyle uyumak istiyo, gelin'de manyak bu karı ya napiyosa yapsın galiba psikolojik sorunları var zaten normal değil yazık diyerek orali olmuyo. Ayrıca kız kardeş gelin'i de çok kiskaniyomus tabi. Ondan sonra zamanla gelin'le damat arasında cinsellik açısından baya soğukluk giriyo araya. Neden olduğunu abla bi türlü cozememisti. Sonra bunlar ayrıldılar ablada evine döndü ama 3 parça eşya almış sadece. Tekrar eşyalarını almak için oturduklari eve gidince abiyle kardeşi yatakta çıplak uyurken bulmuş. Anahtarı yok sanmışlar heralde kızın o yüzden rahat davranmislar. Abla hiç uyandirmadan onları direkt geri çıkmış hiç bi eşya almamis o evden aldiklarinida bahçede yaktı zaten bizde yardım ettik. daha sonra boşanma davasinda damat boşanmak istemedigini soyleyince abla onları gordugunu mahkemede söylüyo. Kanıt yok ama kız kardeşin Abisine duskunlugunu bildiği için herkes garipsendigi içinde tabi çünkü normal bi baglilik değil, o yüzden damadin annesi mahkemede düşüp bayilmis millet şok olmuş filan gelen tepkiler "hadi ordan" tarzı değilde "Demek bundanmiymis bu deli abi abi tavrı" yönünde olunca ilk celsede boşandılar zaten. Böyle :)

Ohannes :KK57: Hadi kiz normal degil de abi nasil sonradan anormal olmuş. Bu adamlar kimseyi geri cevirmemekte rekora kosuyorlar. Gozlerim portledi okurken valla boyle biseyi de anca gozunle görünce emin olursun :-)

Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annem :KK43: sen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi :KK43: ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor :KK43:

Anneniz de ne rahat başkasının anormalligi yuzunden sizi suçlamış. Dünyanın çivisi çıkmışken acaba demeyen ya beynini aldırmıştir ya polyannadir. Her şeyi anlatmayın annenize.

:KK70::KK70::KK70:oldu olacak bir de emzirseymiş , ne zamandan beri böyleşmiş sordun mu ?
Benim bir arkadaşımda nişanlıydı , kayınvalidesi kıskanmaya başlamış ve ben oğlumla yatıcam düğün günü gerdeğe göndermicem , ben oğluma doymadım gibi şeyler söylüyormuş ciddi ciddi :KK70::KK70::KK70: sonra ne oldu diye sorarsan , kayınvalidesi naptı ne etti oğlunu evlendirmedi 2 yıl boyunca nişanlı gezdirtti sonundada ayırdı:KK62: Dikkat et böylelerine fazla yüz verme, biz evlenincede annen bizim ortamızda yatmasın diye gülerekten laf sok :confused:

yani çok uzaktan gelse yılda bir kez bile görüşseler o oğlum deyip sarılsa beraber uyulsa bir nebze anlarsın da
bunlar aynı evin içinde haftada iki üç kez uyuyorlar o_O
beş yaşında ki çocuklar dahil psikologlar yaptığınız normal değil çocuk kendi yatağında uyumalı diyor :emir_bebek:
bu koskoca adam yahu

yok ya bunlar gerçek kardeş değildir, insan öz kardeşine nasıl cinsel istek duyabilir hastanede karışmışlardır :KK57:

Valla öz kardes olarak biliniyor ama hastane durumunu bilemiyorum artık. Biz de biraz şok yaşadık ama oluyormuş demekki. Gerçekten tiksinc

hımmmm sanırım sormalımıyım konusunu açan kişisin kalpten:KK59:

X