Hanimiş Benim Oğlum

İşin biyolojik ve tiksindirici kısmını ben yazayım ki iyice anlayın durumun iğrençliğini...

Evli arkadaşlar veya sevgilileri ile birlikte yaşayan arkadaşlar beni onaylayacaktır.Farketmemiş olan varsada gözlemlesin...

Erkekler, uykunun belli dönemlerinde istemsiz olarak ereksiyon yaşarlar. Bazı durumlarda gördükleri rüyalar o kadar gerçekçidir ki, biyolojik olarak gerçek bir cinsel birliktelikten farkı olmaz ve işi nihayete erdirirler.Bunun haricinde sabahları derin uykudan uyanıklık kısmına geçtikleri 1 saatlik hazırlık aşamasında yine ereksiyon yaşarlar.

Şimdi sevgili konu sahibi, senin nişanlın bir erkek, biyolojiside bu şekil işliyor. Nasıl bir anne ve nasıl bir evlat aynı yatakta yatabiliyor? Evlilik konusunda neler yaşayabileceğini ne tür ruh hastaları ile müşerref olduğunu kestirebildin mi?

Koşarak uzaklaş arkadaşım...İş senin sandığından daha vahim...

Daha da vahimi, erkek arkadaşıma soruyorum mesela gece bana sarıldın uyurken şöyle böyle yaptın, elin şurdaydı, hissettim diyorum hatırlamıyor sabah mesela :)

Valla psikolog arkadaslar yanlis biliyosam aydinlatsin.
Anneye mi asik oluyodu oglan,anne mi oglana asik oluyodu. Oyle bi seyler duymustum.
Gerci oyle bir duygudurum bozuklugu varsa,ulkemin buyuk cogunlugu tedavi edilmeli demektir.
Cnm o islem oncesi donemde yani mantikli dusunulmeyen donemde,3-5 yasinda oluyor,bunlar o doneme takili kalmis olabilir mi,bilemedim o_Oo_Oo_O

Daha da vahimi, erkek arkadaşıma soruyorum mesela gece bana sarıldın uyurken şöyle böyle yaptın, elin şurdaydı, hissettim diyorum hatırlamıyor sabah mesela :)
Hatırlamaz :KK43:

Daha öncede böyle bir konu açıldı, ondada çocuk annesi ve ablasının arasında yatıyordu canım. Buyur burdan yak...

Hatırlamaz :KK43:

Daha öncede böyle bir konu açıldı, ondada çocuk annesi ve ablasının arasında yatıyordu canım. Buyur burdan yak...
Töbe töbeee bu erkeklerın anne duskunluklerı nolcak byle :KK70: ben bıle yatmam annemle cok sacma:KK70: Neysekı annesyle ablasyla yatan bı nısanlm yok aman aman :KK70: nolcak bızım bu gece cadılıgımız her gece bdv deyız:KK70:

Cnm o islem oncesi donemde yani mantikli dusunulmeyen donemde,3-5 yasinda oluyor,bunlar o doneme takili kalmis olabilir mi,bilemedim o_Oo_Oo_O
haklisiniz o donemden siyrilamamis olabilir. Zaten siyrilma donemi geldiginde de annenin abartili yakinligi buna engel olmus olabilir.. gece gece bilgilerim tazelendi :)
piaget'in islem oncesi donemde vardi boyle bir tezi. orada erkek cocuklarinin anneye ask duygusu, onlarin kokusuna alismasi vs. Siz de biliyorsunuz. Iste bilincli anne de erkek cocugunu bunlari bilerek yetistirmeli. Konu sahibinin kayinvalidesinin bu tutumu cok yanlis. Sevgi degildir bu.

Yanlis yetistirme, yanlis sevgi gostergesi... Nasil bir baba kiz cocugunu bezlememeli ise; erkek cocuguna da cocukluk ve en cok da erinlik donemlerinde anne davranisi olarak dikkat edilmesi gerekiyordu. :/

Erkek arkadaşım karşımda annesinin kucağına kafasını koyup saçlarını okşattırmıştı. Artık erkek arkadaşım değil. Söyleyeceklerim bu kadar..

.evlendiğinde gelir ortanıza yatar valla bu kaynana haberin olsun..Ona göre düşün taşın..

Erkek arkadaşım karşımda annesinin kucağına kafasını koyup saçlarını okşattırmıştı. Artık erkek arkadaşım değil. Söyleyeceklerim bu kadar..
Bnm esim bunu cok yapar,sacini dokundurtmayi,sivazlanmayi sever:-) annesi de sagolsun saatlerce istese gocunmaz,tabii arada tasta atar bana :cool:

Bnm esim bunu cok yapar,sacini dokundurtmayi,sivazlanmayi sever:-) annesi de sagolsun saatlerce istese gocunmaz,tabii arada tasta atar bana :cool:

Ben bu konularda sanırım cins bi insanım elimde olmadan soğuyorum:KK51: belki güzel bile bişey insanlara göre ama ne biliyim işte :KK16:

Töbe töbeee bu erkeklerın anne duskunluklerı nolcak byle :KK70: ben bıle yatmam annemle cok sacma:KK70: Neysekı annesyle ablasyla yatan bı nısanlm yok aman aman :KK70: nolcak bızım bu gece cadılıgımız her gece bdv deyız:KK70:
Bununki anne düşkünlüğünü geçmiş, anneninki de evlat düşkünlüğünü geçmiş üzgünüm :KK43:

Vallahi ne olacağız bilmiyorum, bir derdimiz var o yüzden BDV'de takılıyoruz işte :KK70:

hönnkkk!!!! koskoca adam bu 27 yaşında nasıl uyur annesiyle haftada 2 -3 gece. Bence Allah sana gerçekleri göstermiş kaç diye çünkü; evlenincede oğlunun yanında yatmaya gelicek belli sorunlu bi ilişki. tek yatmak olsa keşke evlenince türlü türlü sorunlar oluyo...

Ruh sağlıkları yerinde değil, nişanlınızın ve annesinin.

Ben olsam arkama bakmadan kaçardım, hiç normal değil bunların yaptığı. HİÇ.

ee yuh yani :KK57:

konu sahibi sende gelmiş ağlanacak haline gülerek cevaplar veriyosun :110:

bence de arkana bakmadan kaç nişanlın hiç normal değil düşünme bile :KK43:

Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa

Siz evlenince ya annesi yine uyumak isterse ??
Birlikte yaşama baskıları olacak zaten çok açık bu ..
Çok zor işin canım iyi düşün derim .

Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
Ooo yandin sen.daha oglu bekarken boyleyse bu kadin,evlenip sizi ayri eve cikarmaz bile.hadi cikartti her gun sizde,zamanli zamansiz arar,yattin mi oglum,kalktin mi oglum,yedin mi oglum,ne yedin oglum....
Bu halleriyle dalga gec..bence utanir azaltirlar..nisanlina laf arasinda annesinin hitap ettigi gibi konus,saka yapar gibi..hanimis oglum,amanda sutunu icmis mi benim oglum tarzinda...senin gozunde komik oldugunu anlarsa annesini uyarabilir,en azindan annesinin bu tavirlari nisanlinin gozune batmaya baslar,bu bile buyuk birsey bence.

Nasıl tahammül ediyosun tepkini belli etmelisin.
Biz de konuşuyoruz evliliğe dair ve erkek arkadaşım aşırı düşkün, diyorum annenlere beni bırakıp gidersin artık diye hayır asla, öyle bişey yaparsam adam değilim seninle giderim tek gitmem diyor.Ben söylüyorum istemediğim şeyleri açık açık söylemelisin.

Çok itici. Tamam annesi bebek gibi bile sevebilir, saçını okşayabilir, bir lokmada elinden yesin diye ağzına birşeyler tıkıştırabilir vs ama uyumak nedir ya? Yarın birgün annesi yine nişanlınla uyumak isteyince ne olacak? İyi düşün bence.

X