Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus
bilmiyorum
Sorun nişanlında mı yoksa annesinde mi, ciddi ciddi bu sorunun cevabını aramalısın bence. Tamam nişanlında annesine düşkün bence. Şöyle ki; annesi kırılmasın diye onunla böyle samimi olmayı yatmayı falan kabul ediyor olabilir ama içten içe rahatsızdır belki. Sırf yaşlı kadıncağız diye katlanıyordur o zaman durum değişir. Yani direk sana koca olmaz falan diyemeyiz bence.
Ama ne olursa olsun, sırf annesi kırılmasın diye istediğini yapıyorsa daha da önemlisi, annesi duygu sömürüleriyle nişanlına istediğini yaptırabiliyorsa o zaman evinizde ciddi kavgalara, sevilmeyen gelin olmaya, yaptığın anneliğin yemeklerinin, temizliğinin vs. beğenilmemesine; amaaan ben sallamam umrumda olmaz, demir gibi sinirlere sahibim katlanırım diyorsan evlen.
aman tanrim arkadasini tez zamanda Rabbim kurtarsin kaynanasindan diyorumArkadaşımın eşi de annesiyle uyuyor canım.
Iki senelik evliler iki gece eşinin yatağında yatıyorsa beş gece anasının koynunda.
Sen de böyle bir hayat istiyorsan durma devam et.
Bu nedenle çocukları da olmuyor olamıyor.
Eşi ile tartışsa anasının odasında alıyor soluğu. Yatak odasından bir gülme sesi gelse anası ooooooğğğğğlllllluuuuuummmmmm bi yerin mi acıdı bişey mi oldun kuzuuuuuum diye odaya dalıyormuş.
İyyy vicik vicik bu ne yaa
Kiz bu adam anasi size geldiginde senle yatmaz ha
Ne hayatlar varmis
Onların da evleri ayrı hatta kv beş tane evi var. Amaa oğlunun koynundan çıkmıyor. Kocası ölmüş. Tek oğlu.
aslinda boyle fitne fesat, huzurunu kacirayim tarzinda kotu kalpli birisi degil, Allah insani cok, ama iste nisanlima abartili sekilde cok duskunKaç caaaaanım kaç, bu kadın sana huzur vermez yaaaaa,
25 yaşındayım hala annemle babamın Arasında yattığım olur, Ensest bir durum göremedim açıkcası.. Nişanlım var ve gayet normal bir ilişkimiz var, arada onlarla da uyuduğumu bilir. Sorun yapmadı, kıskanmadı. Genişte değiliz öyle.. Buna evlat sevgisi diyoruz biz. Ensest ne demek biliyorsunuz değil mi? Oğluna sarılıp uyumak ensest mi oluyor şimdi? Ne Saçma? Yani ben evlenince babam sımsıkı sarılıp beni öperse aramızda ensest ilişki mi oluyor? Her ailenin evlat sevgisi ayrıdır. Buna asla ensestlik denilemez. Arada cinsel bir münasebet, elleşme, koklaşma, birleşme yoksa bir annenin babanın çocuğunu sevip, onunla uyuması ensestlikle adlandırılamaz. Tövbe ya.. Konu sahibine de şöyle diyim.. Hala arada babamla uyuruz annemle uyuruz, ama söz konusu sevgilimse kocam olcak adamla uyumaksa kalkıpta anamla babamla uyuyayım demem. He bu normal mi annesinin tavrı hayır değil. Iyice sorun bunu, emin olun. Yani nişanlınızla olan duygusal bağınızdan bile anlarsınız Olayların gidişatını. He ilerde de bu tavrı devam edecekse boşver gitsin. Bir Ömür de paylaşılmaz. Yani sor açık açık ilerde de uyumak isterse napıcaz de? Gidip annenizle mi yatacaksın de. Yemin ettireceğine önce bir sor neler diyecek.Bence ayıbı yapan biz değiliz.
Ensest derken cinsel bi durum vardır demekte istemedim. Ama 27 yaşında bi kadının babasıyla uyuduğunu duysanız ne derdiniz ne düşünürdünüz kendinizi bir tartın.Bi farkı yok.