Hanimiş Benim Oğlum

Ensest diyenler olmuş, yapmayın kızlar ya, her böyle durumlar olduğunda aynı şeyi söylemeyin.
Psikolojik durumlar olabilir, yalnızlığını oğluyla tamamlamaya çalışıyordur, sevgi gösterme anlayışları böyledir v.s

:KK57::KK57::KK57:

Evlendiğin vakit sadece kv ile soğuk olmayacak aran. Nişanlım dediğin cüssesi iri çocukla da evliliğini sorgular olacaksın haberin olsun.
Valla ayrıl demem ama sen biliyorsun konuyu. :KK59:

yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus

bilmiyorum

Yemin ettirme mi? Güldüm kusura bakmayın, yeminle olacak şey değil, annesinin vefatını beklemeniz bile daha mantıklı.

nisanlim anne gel beraber uyuyalim bir durumu yok
anne hep istiyor, nisanlimda ne var canim gonlunu kirmayayim uyusun yanimda diye dusunuyor

kayinpeder 15 yil yurtdisinda calismis yani nisanlim 3-18 yas arasi annesi ile ikisiymis anne bakmis hep
herhalde olmayan esinin hasretini nisanlimda avuttu ona bagladi kendini iyi hosta artik esin yaninda be kadin

Ya evlenince de annesiyle uyursa :KK14: Evlendikten sonra daha kıymetli olacak oğulcuğu çünkü.

babamın amca oğlu var
adam 58 yaşında
gerdek gecesinde annesi çok ağlıyor diye karısının yanından kalkmış annesiyle uyumuş
altlı üstlü oturuyorlar
yemeğini yedikten sonra ailesine iyi geceler deyip hala annesinin yanına gidip uyuyormuş
annesi ölürse vicdan azabı çekermiş
sağlıksız bir ilişki:KK12:
3 tane de evlatları var, hangi ara yaptılar bilmiyorum:KK70:
senin durumun ona benzeyecek gibi
hiç normal değil canım

Sorun nişanlında mı yoksa annesinde mi, ciddi ciddi bu sorunun cevabını aramalısın bence. Tamam nişanlında annesine düşkün bence. Şöyle ki; annesi kırılmasın diye onunla böyle samimi olmayı yatmayı falan kabul ediyor olabilir ama içten içe rahatsızdır belki. Sırf yaşlı kadıncağız diye katlanıyordur o zaman durum değişir. Yani direk sana koca olmaz falan diyemeyiz bence.
Ama ne olursa olsun, sırf annesi kırılmasın diye istediğini yapıyorsa daha da önemlisi, annesi duygu sömürüleriyle nişanlına istediğini yaptırabiliyorsa o zaman evinizde ciddi kavgalara, sevilmeyen gelin olmaya, yaptığın anneliğin yemeklerinin, temizliğinin vs. beğenilmemesine; amaaan ben sallamam umrumda olmaz, demir gibi sinirlere sahibim katlanırım diyorsan evlen.

Sorun nişanlında mı yoksa annesinde mi, ciddi ciddi bu sorunun cevabını aramalısın bence. Tamam nişanlında annesine düşkün bence. Şöyle ki; annesi kırılmasın diye onunla böyle samimi olmayı yatmayı falan kabul ediyor olabilir ama içten içe rahatsızdır belki. Sırf yaşlı kadıncağız diye katlanıyordur o zaman durum değişir. Yani direk sana koca olmaz falan diyemeyiz bence.
Ama ne olursa olsun, sırf annesi kırılmasın diye istediğini yapıyorsa daha da önemlisi, annesi duygu sömürüleriyle nişanlına istediğini yaptırabiliyorsa o zaman evinizde ciddi kavgalara, sevilmeyen gelin olmaya, yaptığın anneliğin yemeklerinin, temizliğinin vs. beğenilmemesine; amaaan ben sallamam umrumda olmaz, demir gibi sinirlere sahibim katlanırım diyorsan evlen.

bu cumle cuk diye oturdu
aynen oyle..

aman gonlu olsun giyiver, aman gonlu olsun yiyiver, aman gonlunu niye kiralim yapiver... banada yaptiriyor sadece kendisi degil

Arkadaşımın eşi de annesiyle uyuyor canım.
Iki senelik evliler iki gece eşinin yatağında yatıyorsa beş gece anasının koynunda.
Sen de böyle bir hayat istiyorsan durma devam et.
Bu nedenle çocukları da olmuyor olamıyor.
Eşi ile tartışsa anasının odasında alıyor soluğu. Yatak odasından bir gülme sesi gelse anası ooooooğğğğğlllllluuuuuummmmmm bi yerin mi acıdı bişey mi oldun kuzuuuuuum diye odaya dalıyormuş.

Arkadaşımın eşi de annesiyle uyuyor canım.
Iki senelik evliler iki gece eşinin yatağında yatıyorsa beş gece anasının koynunda.
Sen de böyle bir hayat istiyorsan durma devam et.
Bu nedenle çocukları da olmuyor olamıyor.
Eşi ile tartışsa anasının odasında alıyor soluğu. Yatak odasından bir gülme sesi gelse anası ooooooğğğğğlllllluuuuuummmmmm bi yerin mi acıdı bişey mi oldun kuzuuuuuum diye odaya dalıyormuş.
aman tanrim arkadasini tez zamanda Rabbim kurtarsin kaynanasindan diyorum

Allahtan biz 45dk uzak bir yerde yasayacagiz bukadar olmaz herhalde

İyyy vicik vicik bu ne yaa
Kiz bu adam anasi size geldiginde senle yatmaz ha :KK70:

Onların da evleri ayrı hatta kv beş tane evi var. Amaa oğlunun koynundan çıkmıyor. Kocası ölmüş. Tek oğlu.

Onların da evleri ayrı hatta kv beş tane evi var. Amaa oğlunun koynundan çıkmıyor. Kocası ölmüş. Tek oğlu.

Allah korusun Allah gecinden versin ama insAllah ilk once kaynanam rahmetli olur, yoksa benim halim duman :KK70:

Ben burada annesiyle uyuyan hatta dilim varmiyor söylemeye o durumdanda suphelenen bir konu okumuştumda midem bulanmisti. Ne yapayım annem öyle benimle uyumak istiyor kafası bana göre sorunlu bir kafa. Ve bence bu ayrılmak için sizin ilerideki psikolojiniz için gayet yeterli bir sebeP. Bu adam evlenince de böyle saçma bir ilgi içinde olacak siz saf dışı kalacaksınız. Olan size olacak evliliginize. Ne bileyim burdan böyle görünüyor. Ayrıca böyle tiplerden midem bulanıyor benim.

Bence ayıbı yapan biz değiliz.
Ensest derken cinsel bi durum vardır demekte istemedim. Ama 27 yaşında bi kadının babasıyla uyuduğunu duysanız ne derdiniz ne düşünürdünüz kendinizi bir tartın.Bi farkı yok.
25 yaşındayım hala annemle babamın Arasında yattığım olur, Ensest bir durum göremedim açıkcası.. Nişanlım var ve gayet normal bir ilişkimiz var, arada onlarla da uyuduğumu bilir. Sorun yapmadı, kıskanmadı. Genişte değiliz öyle.. Buna evlat sevgisi diyoruz biz. Ensest ne demek biliyorsunuz değil mi? Oğluna sarılıp uyumak ensest mi oluyor şimdi? Ne Saçma? Yani ben evlenince babam sımsıkı sarılıp beni öperse aramızda ensest ilişki mi oluyor? Her ailenin evlat sevgisi ayrıdır. Buna asla ensestlik denilemez. Arada cinsel bir münasebet, elleşme, koklaşma, birleşme yoksa bir annenin babanın çocuğunu sevip, onunla uyuması ensestlikle adlandırılamaz. Tövbe ya.. Konu sahibine de şöyle diyim.. Hala arada babamla uyuruz annemle uyuruz, ama söz konusu sevgilimse kocam olcak adamla uyumaksa kalkıpta anamla babamla uyuyayım demem. He bu normal mi annesinin tavrı hayır değil. Iyice sorun bunu, emin olun. Yani nişanlınızla olan duygusal bağınızdan bile anlarsınız Olayların gidişatını. He ilerde de bu tavrı devam edecekse boşver gitsin. Bir Ömür de paylaşılmaz. Yani sor açık açık ilerde de uyumak isterse napıcaz de? Gidip annenizle mi yatacaksın de. Yemin ettireceğine önce bir sor neler diyecek.

X