Hanimiş Benim Oğlum

yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus

bilmiyorum

Seni bilmem de ben anasinin koynunda yatan adamla evlenmezdim.

Kesinlikle katılıyorum ben de asla evlenmezdim

hahaha kusura bakma cok gulesm geldi :) canm ya evlenncede aranza girip yatacak hali yok idare et evlenene kdar . bu sure icinde nisanlni braz kuzuluktan ckarmya cals.

İşte tam da bu sebepten bu tarz bi anne evlenince odaya da girer gelip ikisinin ortasına da yatar :)

Düşünsene size geldi yatıya diyelim. Gece odanızın kapısı tıklanıyo ve kayınvaliden oğlum sensiz uyuyamıyorum diyo
Ortanıza alıp yatıyosunuz yada sen salona gidiyosun
Oğlunun evlenmesine ne diyo bu kadın?

Kesinlikle katılıyorum ben de asla evlenmezdim

İşte tam da bu sebepten bu tarz bi anne evlenince odaya da girer gelip ikisinin ortasına da yatar :)
Allah yardmcisi olsn. burda is nisanlya dusuyo iki taraf arasndaki mesafeyi korumali. yoksa ilerde acayip kavgalar ckabiilr.

evlenmesin yada evlensin diye bir yorumunu duymadim bilmiyorum evlenmesi hakkinda ne dusunuyor
valla gelipte yatak odama beni yatagimdan edemez
evlendigimde kocam olacak kisi gidip utanmadan kanepede uyuyacaksa buyursun gitsin ne diyeyim

Evlenince napıcak acaba? Kesin sürekli gelir siZde kalır. Siz kanepede yatarsınız o oğluşuyla:) benimde oğlum var bir gün böyle olursak vurun beni..

evlenmesin yada evlensin diye bir yorumunu duymadim bilmiyorum evlenmesi hakkinda ne dusunuyor
valla gelipte yatak odama beni yatagimdan edemez
evlendigimde kocam olacak kisi gidip utanmadan kanepede uyuyacaksa buyursun gitsin ne diyeyim
Benim kayınvalidem gece odamıza girip oğlunun üzerini örtmüştü orda kaldığımızda. Kıyameti kopardım. Sen bunu kaldırabilecek misin?
İnsan belli bir yaştan sonra oğluna kızına sarılırken bile dikkat eder.
Bu kadın oğlumsuz uyuyamıyorum derken ne kastediyo? Sarılıyo mu uyurken ? Bu ensest değildir de nedir?
Benim aklımdan tonla soru geçti konuyu okursen. Siz yaşarken ne düşünürsünüz bilmem ama bunu kimse kaldırmaz ona eminim.

çok tuhaf bi olay evlenin çocukcağazı aranıza alıp uyutun derim bi tanıdık yıllar önce anlatmıştı o geldi aklıma zamanın birinde biri genç varmış tam ana kuzu evlenince napcak demişler çocuk annesinin kokusu olmazsa yapamıyomuş neye bi gün evlenmiş kaynana demişki oğlum benim kokumu almadan nasıl durur derken oğlua demiş ki ana senin koku değilmiş ben asıl kokumu buldu demiş kadın şok olmuş

gercekten inanilasi bisey degil. babasi varmi nisanlinizin. baba erken olduyse bazen kvler boyle ogluna sariyor sonrasida pek hos olmuyor.
benim baba tarafimda dedem cok erken olmus babamda en buyuk erkek cocuk olunca ailenin babasi modundaydi hep. babannem bitaraftan halam bi taraftan utanmasalar beraber de yatarlardi eminim.
bence iyice bir gozden gecir, ilerde evlenince annesine tutumu yine boylemi olur. yakinmi oturcaksiniz. yada kac kere gorusceksiniz. aksam gelde benle yat dermi kadin hepsini bi dusun oyle karar ver bence.

Allah yardmcisi olsn. burda is nisanlya dusuyo iki taraf arasndaki mesafeyi korumali. yoksa ilerde acayip kavgalar ckabiilr.

Amin böyle kayınvalideler insanı çileden çıkarır
Ama işte gel gör ki yaşamadan bunu anlayamayacak malesef arkadaşımız

Ayrı kalmakta istemeyecektir sanırım evlenince bunu hiç konuştunuz mu?

Şimdi bu kız nişanlısına "Bu ne rezalet ! Ensest resmen .." dese
Kötü niyetli ilan ederler kızı

Kac arkadasim kac madem cok iyi bsy sende gir annenin koynuna uyu bari tadin tuzun kacmaz bunlardan uzak ol canina kastin mi var

asla ensest diye birsey aklima gelmedi, su an okuyunca sok oldum asla ama asla dusunemiyorum yani bu tarz birsey olduguna asla inanmiyorum
arkadaslar ayip ediyorsunuz cok

Yani şöyle ; herkesin kendine göre hayatı var. O annesine sevgisini böyle gösteriyor, annesinin ise sevgi gösterme anlayışı buymuş.
Eğer yapamayacaksanız şimdiden ayrılın.
Ya da açık açık ben bu tip durumlardan hoşlanmıyorum. İleride evlenirsek asla kabul etmem diye açıkça kendinizi belli edin.

Sizin açınızdan gerçekten hoş değil fakat onlar açısından da bunu bile bile kabul edip sonradan kabul etmeyen, sorun çıkaran gelin de zor.
Herkesin düzeni kendine, kimse bozmamalı.

Bence ayıbı yapan biz değiliz.
Ensest derken cinsel bi durum vardır demekte istemedim. Ama 27 yaşında bi kadının babasıyla uyuduğunu duysanız ne derdiniz ne düşünürdünüz kendinizi bir tartın.Bi farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…