Seni bilmem de ben anasinin koynunda yatan adamla evlenmezdim.
hahaha kusura bakma cok gulesm geldi :) canm ya evlenncede aranza girip yatacak hali yok idare et evlenene kdar . bu sure icinde nisanlni braz kuzuluktan ckarmya cals.
nasil yaniCanım senin bu kaşıntının sebebi nedir yahu ?
Seni bilmem de ben anasinin koynunda yatan adamla evlenmezdim.
Canımcım bu adamla ne yapmayı düşünüyosun Allasen ?nasil yani
Allah yardmcisi olsn. burda is nisanlya dusuyo iki taraf arasndaki mesafeyi korumali. yoksa ilerde acayip kavgalar ckabiilr.
Kesinlikle katılıyorum ben de asla evlenmezdim
İşte tam da bu sebepten bu tarz bi anne evlenince odaya da girer gelip ikisinin ortasına da yatar :)
Düşünsene size geldi yatıya diyelim. Gece odanızın kapısı tıklanıyo ve kayınvaliden oğlum sensiz uyuyamıyorum diyo
Ortanıza alıp yatıyosunuz yada sen salona gidiyosun
Oğlunun evlenmesine ne diyo bu kadın?
Benim kayınvalidem gece odamıza girip oğlunun üzerini örtmüştü orda kaldığımızda. Kıyameti kopardım. Sen bunu kaldırabilecek misin?evlenmesin yada evlensin diye bir yorumunu duymadim bilmiyorum evlenmesi hakkinda ne dusunuyor
valla gelipte yatak odama beni yatagimdan edemez
evlendigimde kocam olacak kisi gidip utanmadan kanepede uyuyacaksa buyursun gitsin ne diyeyim
Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa
Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa
Allah yardmcisi olsn. burda is nisanlya dusuyo iki taraf arasndaki mesafeyi korumali. yoksa ilerde acayip kavgalar ckabiilr.