- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
evet benim ama konu farkli onu demek istemistim, ben sey sandim bu konuyu ikinci defa aciyorsun demek istedin sandim ozur dilerim
sevmesem iliskiye baslamaz nisanlanmazdim
vazgecemiyorum kolay kolay
ayrilabilsem zaten buraya yazmazdim ki
ne alaka
bu benim ilk konum nisanlimla ilgili
karistirdin herhalde
söyle olmus; ablayla sevgilisi evlendiği gün dugunden sonra birlikte eğlenmeye gidiliyor, kız kardeş orda iciyo iciyo abimde abim diye baya ağlıyor. Sonra evliliğin devamında kız arada bir bunların evine giderek sözde Abisine çok düşkün olduğu için arada abisiyle uyumak istiyo, gelin'de manyak bu karı ya napiyosa yapsın galiba psikolojik sorunları var zaten normal değil yazık diyerek orali olmuyo. Ayrıca kız kardeş gelin'i de çok kiskaniyomus tabi. Ondan sonra zamanla gelin'le damat arasında cinsellik açısından baya soğukluk giriyo araya. Neden olduğunu abla bi türlü cozememisti. Sonra bunlar ayrıldılar ablada evine döndü ama 3 parça eşya almış sadece. Tekrar eşyalarını almak için oturduklari eve gidince abiyle kardeşi yatakta çıplak uyurken bulmuş. Anahtarı yok sanmışlar heralde kızın o yüzden rahat davranmislar. Abla hiç uyandirmadan onları direkt geri çıkmış hiç bi eşya almamis o evden aldiklarinida bahçede yaktı zaten bizde yardım ettik. daha sonra boşanma davasinda damat boşanmak istemedigini soyleyince abla onları gordugunu mahkemede söylüyo. Kanıt yok ama kız kardeşin Abisine duskunlugunu bildiği için herkes garipsendigi içinde tabi çünkü normal bi baglilik değil, o yüzden damadin annesi mahkemede düşüp bayilmis millet şok olmuş filan gelen tepkiler "hadi ordan" tarzı değilde "Demek bundanmiymis bu deli abi abi tavrı" yönünde olunca ilk celsede boşandılar zaten. Böyle :)
Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annemsen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor
Fake midir yani buda..tatlım hatırlatıyım bu konuda nişanlımın sadece bir ablası var diyosun eski konunda kaynım eltim falan geçiyo senin hatlar karışmış biraz.
fake midir bilemiyorum sanırım konu sahibinin gerçeklikle ilgili sıkıntıları varFake midir yani buda..
bende şok olmuştum ama gerçek maalesef.Buna gerçekten şok oldum! Ayıp olacak ama yuh diyorum. Annesiyle evleneymiş keşke, ne gerek varmış boşa masraf olmuş. Tövbeee..
yok ya bunlar gerçek kardeş değildir, insan öz kardeşine nasıl cinsel istek duyabilir hastanede karışmışlardır