Hanimiş Benim Oğlum

Kalpten93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
48
23
31
Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa

Nisanlim bana "annemle uyuyorum" dese her gün uç adim uc adim uzaklasirdim kendinden galiba.

BBurada evlenince annesine giden, annesi gelince karisini birakip annesinin yaninda uyuyan adamlar da okuduk.

Bence anormal bir durum Hem anne hem evlat için sagliksiz bir ruh hali..Bu baglilik değil "bagimlilik".

annesiyle uyuması çok büyük bir sorun..evlenirsiniz 2 günde bir gelir oglanla uyur mu uyur sende oturma odasında çekyatta :)
şaka biryana bukadar düşkünse evliliğin çooook sorunlu geçecek..

5 yasinda annesiyle uyuyana bagimli denir, 27 yasinda uyuyana baska sey denir

Valla psikolog arkadaslar yanlis biliyosam aydinlatsin.
Anneye mi asik oluyodu oglan,anne mi oglana asik oluyodu. Oyle bi seyler duymustum.
Gerci oyle bir duygudurum bozuklugu varsa,ulkemin buyuk cogunlugu tedavi edilmeli demektir.

ikiside birbirine asiktir belki ama kaynanam kesinlike 100% asik eminim yaa

annesi ile abartılı bir ilişkisi var böyle erkekler çok sorunlu oluyor
annesi daha da anormal, oğluna acizlenip muhtaç olduğunu hissetiriyor, ilgi manyağı bir kadın
kayın pederiniz yok mu ne diyor bu işe

arkadaslar ben bu durumu bozmak istiyorum
birdaha annenle uyumayacaksin dedim tamam tamam dedi
ama eminim gecistirdi

ben ne yapabilirim

annesi ile abartılı bir ilişkisi var böyle erkekler çok sorunlu oluyor
annesi daha da anormal, oğluna acizlenip muhtaç olduğunu hissetiriyor, ilgi manyağı bir kadın
kayın pederiniz yok mu ne diyor bu işe

cok seviyor ya benim yanimda saatlerce dil dokuyor oglusumda oglusum bizimkide boyle gider degismez diyor

Kayınvaliden, oğluylka evlendiğin taktirde hiçbir şekilde oğlunu paylaşamayacak seninle. Laf sokmalara, ağız yüz eğmelere, arkandan konuşulmasına ve hep kayınvalidenin haklı olmasına razıysan, evlen o adamla. Değilsen, şimdiden sıkıldıysan, o yaşta annesiyle uyuyan bir adamın sana doğru düzgün kocalık yapamayacağını bil ve ne gerekiyorsa onu yap.

arkadaslar ben bu durumu bozmak istiyorum
birdaha annenle uyumayacaksin dedim tamam tamam dedi
ama eminim gecistirdi

ben ne yapabilirim

Bir adamim 27 yildir sürdürdüğü hayati değiştiremezsin.
Hele annesiyle uyumayi normal bulan bir adamin kafasini, dusunce yapisini asla değiştiremezsin.

Ya böyle seveceksin ya sevmeyeceksin.

Oğlu biraksa annesi birakmaz zaten. Bana boyle analar da evlatlar da sagliksiz insanlar olarak geliyor. Uzak durmaya dikkat ederim her zaman.

Bence kaça bildiğin en uzağa kaç.kemal sunalın oynadıgı kibar feyzo sinema filmi geldi aklıma.

olabilir cok duskun demek ogluna diyor

1 ay gidiyor diye ayilip bayilmalarina ne diyosun dedim sen gitsen bende uzulup aglarim ne var diyor

ama annem hayatta oyle yapmaz biliyorum
Olamaz canim ya, olmamali. Kiziyla yatsa yine anormal (yani cok ozel durumlar olabilir, bir yakinlarini kaybederler, ayrilik arefesindelerdir falan da) oglanla yatilmaz be

hahaha kusura bakma cok gulesm geldi :) canm ya evlenncede aranza girip yatacak hali yok idare et evlenene kdar . bu sure icinde nisanlni braz kuzuluktan ckarmya cals.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…