Tam anlamıyla hanımeli mi kokuyor?Burberry- London hanımeli notası var bakabilirsiniz
Şekerli nota mı Fresh nota mı? LondonHanımeli dedimmi Burberry London derim bende birde este lauderin modern muse parfümü var fakat London daha belirgin hanımeli kokar
Şekerli değil daha çok ciceksi fresh değil yoğun kremsi ciceksi kokar baya kalıcıdır.Şekerli nota mı Fresh nota mı? London
Ben çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım yaŞekerli değil daha çok ciceksi fresh değil yoğun kremsi ciceksi kokar baya kalıcıdır.
Fresh değil şekerli hiç değilTam anlamıyla hanımeli mi kokuyor?
Fresh hanımeli mi şekerli hanımeli mi
En iyisi sadece banyo yapıyım benFresh değil şekerli hiç değilBana göre çok yoğun bi koku.. Rahatsız edici değil güzel aslında ama bende oturmadı, anneme verdim Parfümeride denemeden alınmamalı kesinlikle
youtubeda parfümledans derya hanımın temiz kokan parfümler videoları var izleyin bence çok güzel bi anlatımı var. ben parfüm almadan önce genelde onun yorumlarını dikkate alıyorumEn iyisi sadece banyo yapıyım benaradığım kokuya suanda ulasılamıyor
Ya da ne aradığımı bılmıyorum
Tsekkurleryoutubeda parfümledans derya hanımın temiz kokan parfümler videoları var izleyin bence çok güzel bi anlatımı var. ben parfüm almadan önce genelde onun yorumlarını dikkate alıyorum
Ozaman Ralph Lauren ralph diyorum şampuanimsi kokuyor ve çok kalıcı bombshell de var birde ama bombshell çok kalıcı değil yinede bir bakın kokusuna belki hoşunuza giderBen çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım ya
Aslında duş kokusu arıyorum da gidip anlatınca suratıma duş kokusu derken? dıye bakıyorlar
Anlatamıyorum arkadasım dus kokusu derken' i biraz daha acamam acıklayamam bılmıyorumduştan yeni cıkmıs gibi kokmak istıyorum
Laereate RALPH LAUREN RalphOzaman Ralph Lauren ralph diyorum şampuanimsi kokuyor ve çok kalıcı bombshell de var birde ama bombshell çok kalıcı değil yinede bir bakın kokusuna belki hoşunuza gider
Ben de bvlgari omnia crystalline'e bakacağım, bu sitede dp versiyonunu önermişler. gidecekseniz ona da bakabilirsiniz sucul kokulardanmış o daLaereate RALPH LAUREN Ralph
Dp den koduna baktım R10
Bugun koklayıp alayım bir
Tsekkurler
Dp yi her replikada cok basarili buluyorumBen de bvlgari omnia crystalline'e bakacağım, bu sitede dp versiyonunu önermişler. gidecekseniz ona da bakabilirsiniz sucul kokulardanmış o da
İnşallah güzeldir çok övülmüştü yaDp yi her replikada cok basarili buluyorum
Bvlgari nin kodunu bulamadım
Gidince onu da koklayam
Ama sen secenek artırıyorsun banaİnşallah güzeldir çok övülmüştü yamuscent de güzel açık parfümde
Ben muscenti çok başarılı bulmadım vallahi ama DP konusunda sana katılıyorumAma sen secenek artırıyorsun banaben kararsiz kazımım
hepsini alacam sonunda
Noa cacharel tam bir koku aradigin deneme sansin olursa kesinlikle dene. Orjinali kokla biiiii ben cok beğeniyorum ama bu ara butcesi beni aşarBen çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım ya
Aslında duş kokusu arıyorum da gidip anlatınca suratıma duş kokusu derken? dıye bakıyorlar
Anlatamıyorum arkadasım dus kokusu derken' i biraz daha acamam acıklayamam bılmıyorumduştan yeni cıkmıs gibi kokmak istıyorum
Yaz kokusuymus da hem, siz deyince araştırdım daNoa cacharel tam bir koku aradigin deneme sansin olursa kesinlikle dene. Orjinali kokla biiiii ben cok beğeniyorum ama bu ara butcesi beni aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?