- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.801
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim can içimAleykum selam:)Mükemmel olmuş canımTatlı parlıyor, sunum süper
Ellerine sağlık, başarılar dilerim canım❤
❤Teşekkür ederim can içim![]()
Teşekkürler canım :)Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederimVay sunum çok güzel ya bayıldım elerine sağlık nefis görünüyor yarışmada başarılar dilerim![]()
Çok teşekkür ederimSunum yaptı enfes, tatlı da öyleEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim
![]()
Yapılmadı şimdilik maalesef yalnız kaldı Hanım Göbeği :)Çıtır çıtır beni ye diyor. Ellerine sağlık tatlı kadar anlatımın da çok hoştu. Hanım göbeği olur da dilber dudağı olmaz mı...yaptılar mı acaba![]()
Csnım kıymetlı oyun için çok teşekkür ederim :)Gordugumden beri yiyesim yapasim gelio
Tabiki ilk oyum sana, basarilar canim![]()
TeşekkürlerAy cok guzel bu tatli❤❤❤Basarilar
Teşekkür ederim ❤ Babanız artık yapmıyormu uzakmısınızEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Babam yapardı, çok severim
Bütün ailem Türkiye de ben almanyadayim ve artık 70 yaşında, bu yaz yardım edersek yatırabiliriz yineTeşekkürler❤
Teşekkür ederim ❤ Babanız artık yapmıyormu uzakmısınız
Allah başınızda daha uzun yıllar durmayı nasip etsin :) yardım edin tabii hem babadan kıza bir miras olur :)Bütün ailem Türkiye de ben almanyadayim ve artık 70 yaşında, bu yaz yardım edersek yatırabiliriz yine