Iste hep bu merak etmeler lohusa kadinlari çileden çikariyor. Pardonda size ne?
Konu burda "ben anne sütü vermek istiyorum, yardimci olurmusunuz" degil. Kadin herhangi bir neden ile anne sütü vermiyor. Cocuk onun, tercih onun. Yardim istese sorardi. Koca internet var ayagin altinda, arastirabilir herseyi. Yani kusura bakmayin fakat size düsmez bu soruyu sormaya.
Bunu ben kendi lohusa oldugum zamandan biliyorum. Müthis bir baski var anneler üzerine emzirmek için. Insan zaten kendini kötü his ediyor. Sonrada o merhum soru soruluyor "niye emzirmiyorsun?" . O lohusa halim ile utanirdim, sinirlenirdim, kendimi kisaca dahada kötü bir anne gibi hisederdim. Yani lütfen bir daha bir lohusa kadini gördügünüzde hiç sormayin bu sorulari. Merakinizi gidermeyin.
Ya dogum yaptigim gun hastane odasindayim
Normalde esim harici anne yaninda bile ust degistirmem ben
O gun gelen gecen gogsumu elledi sıktı
Peki ne yapiyorlar sut cikarmaya calisiyorlar
Goguslerim emzirmekten degil Sıkmaktan yara tahris oldu
Koca koca kadinlarin vay efendim ben 5 yasina kadar emzurdim muhabbetleri de cabasi
Kizdigimda bu, varda mi vermiyoruz
Sutum yok diyorum vardir vardir diyorlar
Emzir gelir diyorlar
16 gundur hem kizimla hem pompayla irdeliyorum ama yok iste bebegimin karnini doyurmaya yetmiyor
Daga gecen gun gecen ki konumda "emzircocuk 4 gun dayanir acliga mama verme" diteni gordum
El kadar cocugun 4 gun acliga dayanacagini iddia ediyorlar
Allah korusun ben gibi baska tecrubesiz yeni anne olanlar boyle insanlara kulak asip cocugu sut gelecek diye 4 gun ac biraksa neler olur.
Hastanede 8 saat cocugima mama verdirmediler ve kan sekeri dustu alip apar topar goturduler kizimi
8 saat mama verin diye usteledim beni dinlemedi cok bilmisler
Bir kutu mama olmus bilmem kac tl
Kiminin durumu var kiminin yok
Annede dusunuyordur cocugun sagligini ama yeterli degilse verilen sut elbet mama verecek cocuguna