evlimutluvecocukLuu Bin Şükür 🤲 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 644 704 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi berraaa555 #21 Bnde discovery 2 kullaniyorum bendede şarj sorunu var, şarj ederken sürekli uyarı veriyor dıdıdıttt dıdıdıtt diye beni deli ediyoooo
Bnde discovery 2 kullaniyorum bendede şarj sorunu var, şarj ederken sürekli uyarı veriyor dıdıdıttt dıdıdıtt diye beni deli ediyoooo
A anabel lee Keyfimi seveyim :) Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 3.657 7.939 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi berraaa555 #22 evtluamacocuksuz .!.: Bnde discovery 2 kullaniyorum bendede şarj sorunu var, şarj ederken sürekli uyarı veriyor dıdıdıttt dıdıdıtt diye beni deli ediyoooo Genişletmek için tıkla... Samsungun sarj cihazıyla şarj edin sorun olmuyo o zaman.
evtluamacocuksuz .!.: Bnde discovery 2 kullaniyorum bendede şarj sorunu var, şarj ederken sürekli uyarı veriyor dıdıdıttt dıdıdıtt diye beni deli ediyoooo Genişletmek için tıkla... Samsungun sarj cihazıyla şarj edin sorun olmuyo o zaman.
evlimutluvecocukLuu Bin Şükür 🤲 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 644 704 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi berraaa555 #23 gitbahar .!.: Samsungun sarj cihazıyla şarj edin sorun olmuyo o zaman. Genişletmek için tıkla... Eşimin vodofone teli var onun şarji ile daha az sorun yaşiyorum,birde onu deneyim bakalim tesekkurlerr
gitbahar .!.: Samsungun sarj cihazıyla şarj edin sorun olmuyo o zaman. Genişletmek için tıkla... Eşimin vodofone teli var onun şarji ile daha az sorun yaşiyorum,birde onu deneyim bakalim tesekkurlerr
A anabel lee Keyfimi seveyim :) Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 3.657 7.939 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi berraaa555 #24 evlimuinşallah cuksuz .!.: Eşimin vodofone teli var onun şarji ile daha az sorun yaşiyorum,birde onu deneyim bakalim tesekkurlerr Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor insallah sizdede olmaz
evlimuinşallah cuksuz .!.: Eşimin vodofone teli var onun şarji ile daha az sorun yaşiyorum,birde onu deneyim bakalim tesekkurlerr Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor insallah sizdede olmaz