hangisini alsam karar veremedm

berraaa555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
60
14
36
Hanımlar yeni telefon almayı düşünüyorum bütçem 600civarı diskovery2mi yoksa lc mi alsam karar veremedim kullananlar cevap bklyrm

Note4 çok seviyorum ama alır almaz şebeke sorunu yaşadım ertesi gün.. internetten baktım bir çok kişide de var..
Genel olarak çok memnunum ama almayı düşünürsen mutlaka dikkat et iyice şebeke sorunu varsa hemen garantiye yolla
ben madur olaraktan uyarım seni ve almayı düşünen herkesi

Huawei Ascend G7 ----HUAWEİ ASCEND P6---Huawei Ascend P7 bunlara da bak babam ve arkadaşım kullanıyor çok memnunlar :)

Discovery berbat bir telefon aldıgıma bin pişmanım, şarz sorunu beni benden aldı 1 2 telefon görüşmesinde bir şarzı sürekli kasılıp kapanıyo ki doğru düzgün ne oyun yüklü ,nede uygulama bomboş telefonda neden böyle bir sorun olsun. Aynı telefon görümcemdede var o da pişman , hemen elimde olsa hemen camdan atıcam o derece kötü

Bnde discovery 2 kullaniyorum bendede şarj sorunu var, şarj ederken sürekli uyarı veriyor dıdıdıttt dıdıdıtt diye beni deli ediyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…