Hangisini alayım sizce

Tatlım teşekkür ederim cevap verdiğin için dört gözle bekliyordum yorumları...aslında bende istiyorum salonda oturmayı salonum deniz manzaralı hemde ama nişanlım sağolsun biraz pasaklı bende çalışıyorum nasıl yetişirim diye düşünüyorum hep...ama üstte ki modelin yarısını alıcam hepsine paramız yetmıyo belki ilerde diğer yarısını da alırız :) şu an işteyim işten çıkınca gidip alıcam

Tatlım teşekkür ederim cevap verdiğin için dört gözle bekliyordum yorumları...aslında bende istiyorum salonda oturmayı salonum deniz manzaralı hemde ama nişanlım sağolsun biraz pasaklı bende çalışıyorum nasıl yetişirim diye düşünüyorum hep...ama üstte ki modelin yarısını alıcam hepsine paramız yetmıyo belki ilerde diğer yarısını da alırız :) şu an işteyim işten çıkınca gidip alıcam

Boşver düşünme nasıl yetişirim diye öyle yada böyle yetişiyo insan . hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan :)

Bende ilk modeli beğendim canım. Bu erkekler hepmi pasaklı:1: benimkide öyle ya, nasıl yola getircez bunları :1:

:3: slmm tabiki sonradan salonada geçeceğin için üst taraftaki mantıklı vitrin gibi de kullanabilirisn gümüşlüğe gerekde kalmaz yanii bencee..

ben aldım hiçbişeye yaramıyor.. :10:

Cnm ben o dolaplı bölümü almayı düşünmüyorum pek beğenmedim sadece televizyonun durduğu bölümü alıcam biraz küçük durabılır ama yapacak bişi yok

alıcağın yemek masası beyaz olmazsa bu tv sehbası çok sırıtır eğreti gibi durur.bence salon takımın rengine göre seç derim ama şöyle tek başına bakınca 1.resim beyazlı olan daha güzel gözüküyor.

eğer televizyon aksesuar gibi durmayıp kullanılacaksa televizyonun etrafında bir sürü dolap raf ıvır zıvır olması dikkati çok dağıtmaz mı televizyon izlerken? hem de beyaz beyaz? dediğiniz gibi dolaplar hariç tek televizyon ünitesi olarak alacaksanız olabilir pek tabi =)

Kızlar 1. Modeli aldım sadece sol tarafını dolaplı bölümü almadım yani....çokta hoş durdu 40inç bi televizyon koyduk üzerine sade durdu gerçekten o vitrin tarzında olanlar gözü yoruyor.

Back
X