• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hangisiii :(

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun:)

Minyon olduğun için standart model yerine bence kesinlikle 2,11 ya da 19'u giymelisin,duvak da uzun olmamalı ki daha da uzun görünürsün.
Bu modelleri sen uzunlardan daha iyi taşırsın.Çünkü üst tarafları daha uzun,kabarıklık daha aşağıdan başlıyor.Belden başlayanlardan daha iyi durur.Annem 40 yıldır mağazacı da,artık az çok biliyorum bende.Kabarık şart değilse de aşağı daha düz uzananlar da süper durur.

Sevgiler:16:

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun:)

Minyon olduğun için standart model yerine bence kesinlikle 2,11 ya da 19'u giymelisin,duvak da uzun olmamalı ki daha da uzun görünürsün.
Bu modelleri sen uzunlardan daha iyi taşırsın.Çünkü üst tarafları daha uzun,kabarıklık daha aşağıdan başlıyor.Belden başlayanlardan daha iyi durur.Annem 40 yıldır mağazacı da,artık az çok biliyorum bende.Kabarık şart değilse de aşağı daha düz uzananlar da süper durur.

Sevgiler:16:

çok teşekkür ederiimm öneriler içiinn:)) dikkate alıcam:16:

bu gelınlıklerın aynısından bulamacayacagın ıcın benzerlerının orjınal resmını gorup yorumlamakta fayda var bence

bu gelınlıklerın aynısından bulamacayacagın ıcın benzerlerının orjınal resmını gorup yorumlamakta fayda var bence

burada katılıyorum.nette olanların birçoğu gerçek yerlerinde yok. daha farklı modeller var ama. onlara gönderirsen daha güzel olur. ayrıca modelgelin'e bakmanı tavsiye ederim.

ben ikinciyi beğendim sade ve güzel bence ... ben gelinlikte tam beyazı sevmiyorum kırık beyaz daha çok hoşuma gidiyor ... bide sadeliği seviyorum taşlı tuşlu modeller bana fazla arebesk geliyor ... düğün yapıcaksan çok şatavatlı alabilirsin ama tabi nerde yapıcağına bağlı .. ama nikahsa bence sade bir gelinik olmalı ... ama düğünde yapsaydım ben yinede sadeyi tercih ederdim ..zaten makyaj saç baş güzel oluyorsun gerek yok abartmaya ...

burada katılıyorum.nette olanların birçoğu gerçek yerlerinde yok. daha farklı modeller var ama. onlara gönderirsen daha güzel olur. ayrıca modelgelin'e bakmanı tavsiye ederim.

sorucam zaten dikttirceğim yeri seçtim ama :) birde sizlerden fikir almak istedim:) bu haftasonu gidip modele tam karar vericez bakalım

Back