Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. sıradakine karar verdim kızlar:) yalnız eteklerdeki güllerin ortasında tüy ve taş olucak :) sol koldada boyundan geleen bi boncuk süslemesi olucak :) az çOk yapılınca yine resimlerim hrkese tşkür ederim
5. sıradakine karar verdim kızlar:) yalnız eteklerdeki güllerin ortasında tüy ve taş olucak :) sol koldada boyundan geleen bi boncuk süslemesi olucak :) az çOk yapılınca yine resimlerim hrkese tşkür ederim
okadar model var elbette ama ben nedense bunları beğendimmm :) taa kaç ay önce hemde halada nedense beğeniyorum vazgeçmedim hemen hemen biribine yakın modeller :) beyaz tenli minyoonn bişeyim:) sizce hangisi güzel olur ve duvak olarak uzunu güzel olur kısamı:)
Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.