• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hangisiii :(

bende kısayım canım o yuzden bu gelinlklere içim gidiyor.Ama deneyince belki o kadar kotü durmaz ayakkabıyla falan toparlıcaz artık :)

ay toparlanırr kızz ne kısa gelinler var ama makyajı ayakkbsı saçı toparlıo :)))))))))) napalımmm boyumuz kısa diye gerimi kalalımm:16::16::16::16: senin nzaman düğün:)

bencede bunların arasında 4 numaradaki güzel ki ben gelinliklerde dantelli boydan gelinlikleri everim ama sen minyonsun ve anladığım kadarıyla kabarık bir gelinlik istiyorsun canım bi model görmüştüm eğer üst kısmı tas istemiyorsan sırf incili olan istersen atarım modelini canım :16:

6.modeli çok beğendim.o kadar zarif ki.sade kuğu gibi.gelinlikle altı kabarık modelleri sevmiyorum.çünkü gelin çok rahatsız oluyor düğün süresince.ucunu kaldırsa bütün herşey açılıyor.arabaya yardım almadan binemiyor,sandalyeye oturamıyor.uzatmayım rahatsız modeller.gelin hep temkinli davranmak zorunda.oysa o gün onun hayatının en rahat olması gereken gün.gelinlik bence bir insanın güzelliğini gölgelememeli.aa ne güzel gelinlik dememeli insanlar aa ne güzel gelin dememiler.bunun yolu da sadelik.hele sen beyaz tenliyim demişsin.o yüzden her model sana yakışır.peri gibi gösterir.ama boyum çok uzun değil demişsin o sebeple sade olmaya gayret et.her taş her işleme her pul her tüy senin boyunu daha da kısa gösterecektir.topuzunda taç gibi şeyler kullanma ki boyunu kesmesin.yine de bu tamamen senin tercihin.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

6.modeli çok beğendim.o kadar zarif ki.sade kuğu gibi.gelinlikle altı kabarık modelleri sevmiyorum.çünkü gelin çok rahatsız oluyor düğün süresince.ucunu kaldırsa bütün herşey açılıyor.arabaya yardım almadan binemiyor,sandalyeye oturamıyor.uzatmayım rahatsız modeller.gelin hep temkinli davranmak zorunda.oysa o gün onun hayatının en rahat olması gereken gün.gelinlik bence bir insanın güzelliğini gölgelememeli.aa ne güzel gelinlik dememeli insanlar aa ne güzel gelin dememiler.bunun yolu da sadelik.hele sen beyaz tenliyim demişsin.o yüzden her model sana yakışır.peri gibi gösterir.ama boyum çok uzun değil demişsin o sebeple sade olmaya gayret et.her taş her işleme her pul her tüy senin boyunu daha da kısa gösterecektir.topuzunda taç gibi şeyler kullanma ki boyunu kesmesin.yine de bu tamamen senin tercihin.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

ßende o modeli çOkkk beğendiim ki senin bu yazını okuduktan sonra o modele dahada bi aşık oLdumm:1::1: çoookk teşekküür ederim tavsiyelerin için. yaLnız saçımı açık maşa düşünüyorum bu modelede taç taksam yine boyla bir alakası olurmu? ve böyle bir modele duvak nasıl olmalı sence :) ayakkbıyıda kırmızı düşünüyorum gelin çiceğim ve kurdalemle uysun diye olurmu ki ?:16::16:

1. modeli etek uçlarından dolayı çok beğendim -ki benim aklımdada böyle bir model var. ama etekle birleşme kısmını beğenmedim canım.. belki fikir olur benim aklımdaki modeli göstereyim

$111.jpg $12.jpg $seda-emre-boybeyi-3.jpg $seda-emre-boybeyi-1.jpg

gossip girl izlediyesen orada blair waldorf'un gelinliği vardı.google görsellerden arat bakalım beğenecekmisin.bu modele benzer gelinlik tarif ettiğin saçlar başında taç var yoksa yoksa o sen misin:))))))bak o pembe tercih etmiş çiçeğini.kırmızı çok sert olur.ama diyorum ya bu senin tercihin.belki de çok hoş olacak ben önyarlıyım.:)))

gossip girl izlediyesen orada blair waldorf'un gelinliği vardı.google görsellerden arat bakalım beğenecekmisin.bu modele benzer gelinlik tarif ettiğin saçlar başında taç var yoksa yoksa o sen misin:))))))bak o pembe tercih etmiş çiçeğini.kırmızı çok sert olur.ama diyorum ya bu senin tercihin.belki de çok hoş olacak ben önyarlıyım.:)))

evet harikaa :)))) açık pembe seçmiş çiceğini aslında bende pembe manyağıyıyım ama kurdale kırmızı oLunca ona uyumlu olsun die şeyettiim:)

Back