• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hangisiii :(

Bence 1 en güzeli.. Zaten bu ara hep prenses modele yakın modeller var her yerde. Çok taşlı güzel değil bence ama sade bir gelinliğe pırıltılar kattırabilirsin (:
Tabi bu benim fikrim
Mutluluklar :16:

bu arada uzun duvak tercih etmeni önermem. rahatsız edebilir. eteğinin yarısına gelse yeter:1: benimki rahibe duvaktı çok hoş oluyo eğer tercih edersen ama kuaförde bi hafta önceden dene yakışıp yakışmadığınıı:31:

bu arada uzun duvak tercih etmeni önermem. Rahatsız edebilir. Eteğinin yarısına gelse yeter:1: Benimki rahibe duvaktı çok hoş oluyo eğer tercih edersen ama kuaförde bi hafta önceden dene yakışıp yakışmadığınıı:31:

çok uzun istemiyorum canım zaten :1: Boyum kısa :)))
rahibe duvak nasıl oluyor çok duydum ama netten baktığımda farklı birşey göremedim pek :1:

$406938_10151560759637468_1759469226_n.jpg
çok uzun istemiyorum canım zaten :1: Boyum kısa :)))
rahibe duvak nasıl oluyor çok duydum ama netten baktığımda farklı birşey göremedim pek :1:

canım bak bunun gbi görünüyomu bilmiyorum :1:

boyun kısaysa hem seni daha uzun gösterir:34: gelinliktede gögüs altına yakın yerden bollaşan modellere bak canım:34:

Son düzenleme:
boyun kısaysa hem seni daha uzun gösterir:34: gelinliktede gögüs altına yakın yerden bollaşan modellere bak canım:34:

YANİ TEPE KISMI BİRAZ KALKIK OLUYOR RAHİBEDE ÖYLEMİ :))) AY ÇOK HOŞMUUŞŞ BU .. EVET CANIM GÖĞÜS ALTI SEÇİCEZ ARTIK NAPAlımm ŞUBATTA FELAN BAKMAYA BASLARIM ARTIK ŞİMDİ ÖYLE NETTEN BAKIYORUM İŞTE :1:

YANİ TEPE KISMI BİRAZ KALKIK OLUYOR RAHİBEDE ÖYLEMİ :))) AY ÇOK HOŞMUUŞŞ BU .. EVET CANIM GÖĞÜS ALTI SEÇİCEZ ARTIK NAPAlımm ŞUBATTA FELAN BAKMAYA BASLARIM ARTIK ŞİMDİ ÖYLE NETTEN BAKIYORUM İŞTE :1:

düğünede az kalmış:1: artık yavaş yavaş karar ver canımcım:1: diktrceksen eğer 2 ay önceden sipariş etmen lazım:18::18:

Son düzenleme:
$2013-dantelli-gelinlik-modelleri-383x500.jpg
ben buna çarpıldım mesela ama tabı zevkler değişir....
bende birkaç gelınlık paylaştım canım fıkır olsun dıye bakabılırsın konuma

öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah bir yastıkta koçatsın, mutlu olun inşallah.
maalesef her beğendiğimiz gelinlik fiziğimize yakışmayabilir. Minyon tipliyim demişsin, zayıfsında. Ozaman sana kabarık uzun duvak tavsi etmem.
gelinliğin içinde kayıp olursun alim allah. Hatta mümkünse gelinliklerde iki parça olan modelleri tavsi ediyorum.
Çünkü gelinlikler ağır olduğu için, düğün günü saatler sonra kaymaya başlıyor, bu sefer askısız elbiselerde gelinler göğüz kısmından hep çekiştiriyor, dolayısıyla
buda kamerada hoş durmuyor :)

gittiğim düğünlerde hep tespit etmişimdir, kendi düğümümde bunları dikkate almam için.

Bilmiyorum kabarık elbiselerdenmi hoşlanırsın, ama sana A formda olan gelinlikleri tavsiye ederim. Ve lütfen gelinliğin eteği çok süslüyse üst kısmı sade olanı tercih etmelisin.
Veya etek kısmı sadeyse, üstü biraz süslü olabilir. Yani bunu dengelemesi lazım.
Ve lütfen gelin başı simli olmamasına özen göster. Ve tacın ona göre orta boy olmalı. Ayıca saç modeline göre küpe tercih etmelisin.
Elbisenin üst kısmına göre de kolye. Genellikle kolye takmalarını sevmem, çünkü çok süslü oluyor ayrıca takı merasiminde zaten SET takılırya genelikle, o yeter diye düşünürüm.

Bilmiyorum ama, gelinler nedense heycandan çok abartırlar, halbuki GELİN dediğin o gün peri kızı gibi olmalıdır. Saflığı temizliği çarıştırıya gelinlik, onu simgeler.
Sana Resim atmaya çalışacağım güzel bulduğum saçıyla elbisesiyle olurmu?

Back