- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
paylastıgın resımlerden 19,20,21 en guzelleri
ama bu gelınlık ve duvak harikaymış stres bastı valla :18:
öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah bir yastıkta koçatsın, mutlu olun inşallah.
maalesef her beğendiğimiz gelinlik fiziğimize yakışmayabilir. Minyon tipliyim demişsin, zayıfsında. Ozaman sana kabarık uzun duvak tavsi etmem.
gelinliğin içinde kayıp olursun alim allah. Hatta mümkünse gelinliklerde iki parça olan modelleri tavsi ediyorum.
Çünkü gelinlikler ağır olduğu için, düğün günü saatler sonra kaymaya başlıyor, bu sefer askısız elbiselerde gelinler göğüz kısmından hep çekiştiriyor, dolayısıyla
buda kamerada hoş durmuyor :)
gittiğim düğünlerde hep tespit etmişimdir, kendi düğümümde bunları dikkate almam için.
Bilmiyorum kabarık elbiselerdenmi hoşlanırsın, ama sana A formda olan gelinlikleri tavsiye ederim. Ve lütfen gelinliğin eteği çok süslüyse üst kısmı sade olanı tercih etmelisin.
Veya etek kısmı sadeyse, üstü biraz süslü olabilir. Yani bunu dengelemesi lazım.
Ve lütfen gelin başı simli olmamasına özen göster. Ve tacın ona göre orta boy olmalı. Ayıca saç modeline göre küpe tercih etmelisin.
Elbisenin üst kısmına göre de kolye. Genellikle kolye takmalarını sevmem, çünkü çok süslü oluyor ayrıca takı merasiminde zaten SET takılırya genelikle, o yeter diye düşünürüm.
Bilmiyorum ama, gelinler nedense heycandan çok abartırlar, halbuki GELİN dediğin o gün peri kızı gibi olmalıdır. Saflığı temizliği çarıştırıya gelinlik, onu simgeler.
Sana Resim atmaya çalışacağım güzel bulduğum saçıyla elbisesiyle olurmu?
öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah bir yastıkta koçatsın, mutlu olun inşallah.
maalesef her beğendiğimiz gelinlik fiziğimize yakışmayabilir. Minyon tipliyim demişsin, zayıfsında. Ozaman sana kabarık uzun duvak tavsi etmem.
gelinliğin içinde kayıp olursun alim allah. Hatta mümkünse gelinliklerde iki parça olan modelleri tavsi ediyorum.
Çünkü gelinlikler ağır olduğu için, düğün günü saatler sonra kaymaya başlıyor, bu sefer askısız elbiselerde gelinler göğüz kısmından hep çekiştiriyor, dolayısıyla
buda kamerada hoş durmuyor :)
gittiğim düğünlerde hep tespit etmişimdir, kendi düğümümde bunları dikkate almam için.
Bilmiyorum kabarık elbiselerdenmi hoşlanırsın, ama sana A formda olan gelinlikleri tavsiye ederim. Ve lütfen gelinliğin eteği çok süslüyse üst kısmı sade olanı tercih etmelisin.
Veya etek kısmı sadeyse, üstü biraz süslü olabilir. Yani bunu dengelemesi lazım.
Ve lütfen gelin başı simli olmamasına özen göster. Ve tacın ona göre orta boy olmalı. Ayıca saç modeline göre küpe tercih etmelisin.
Elbisenin üst kısmına göre de kolye. Genellikle kolye takmalarını sevmem, çünkü çok süslü oluyor ayrıca takı merasiminde zaten SET takılırya genelikle, o yeter diye düşünürüm.
Bilmiyorum ama, gelinler nedense heycandan çok abartırlar, halbuki GELİN dediğin o gün peri kızı gibi olmalıdır. Saflığı temizliği çarıştırıya gelinlik, onu simgeler.
Sana Resim atmaya çalışacağım güzel bulduğum saçıyla elbisesiyle olurmu?
Arkadaşlar resim nasıl ekliyorum yardımmm???
melekaylam ne güsel gelinlikler seçmişsin öyle :) ben 5 numaraya tam anlamıyla bayıldımmm düğünümüzü tekrar edip bu sefer bunu giymek istiyorumsenin de en güzelini seçeceğine eminim canım ama ben kabarık gelinliğe uzun duvağın pek yakışmayacağını düşünüyorum hani seçtiğin gelinliğe göre duvağını uydurursan daha güsel olur mutlulukla huzurla giy inşallah :)
Eki Görüntüle 606893
canım bak rahibe duvağı gelin başına bu tarz uygulanıyo ama genelde kenarları güpürlü duvak tercih ediliyo ben gökçe bahadırın bu halini herşeyiyle çok beğenmiştim o yüsden paylaşim dedim :)
hoş aslında ama benm yüsümde minyon bi avuç :)))) bana yakışırmı bilmiyormama gelinlik çok özellikle tüylerine bayıldımmm
ay bebeğim benim tek tek denicen bakcan minyon miniş yüzüne hangisi yakışcak bende bayıldım o gelinliğe benim gelinliğiminde göğüs kısmı öyle tüylüydü birascık benzemişti o gelinliğe :)
cnm şimdiden mutluluklar bende nisanda evlenicem uzun boylu olduğum için daha sade ve boydan bir gelinlik tercih ettim ama sen minyonum diyorsun sana kabarık prenses etek bir model daha çok yakışır şimdiden mutluluklar
Gelinlikte taş fazla sevmem ama benimde 4 hoşuma gitti.
Mutluluklar dilerim...
tşk tuğçeçim evet bende sevmem pek gelinliğin güzelliğini beyazlığını kapatıyor
Bu gelinlikte hoş duruyor ama sanada yakışcağından eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?