Gelinlik Modelleri hangisiii :(

elerine sağlık çok güzel yazmısssın bilgileri dikkate alıcağım:) tabiki resimlerle örneklersen sevinirim

Arkadaşlar resim nasıl ekliyorum yardımmm???

melekaylam ne güsel gelinlikler seçmişsin öyle :) ben 5 numaraya tam anlamıyla bayıldımmm düğünümüzü tekrar edip bu sefer bunu giymek istiyorum senin de en güzelini seçeceğine eminim canım ama ben kabarık gelinliğe uzun duvağın pek yakışmayacağını düşünüyorum hani seçtiğin gelinliğe göre duvağını uydurursan daha güsel olur mutlulukla huzurla giy inşallah :)

canım bak rahibe duvağı gelin başına bu tarz uygulanıyo ama genelde kenarları güpürlü duvak tercih ediliyo ben gökçe bahadırın bu halini herşeyiyle çok beğenmiştim o yüsden paylaşim dedim :)

shen shenim gülshenim:)) tşk ederiiimm bende çok beğendim ama nedense içlerinden en pahalısı o tutar gibi geliyor kendimi uzaklaştırıyorum biraz:) malum sınırım var gelinlikte

hoş aslında ama benm yüsümde minyon bi avuç :)))) bana yakışırmı bilmiyorm ama gelinlik çok özellikle tüylerine bayıldımmm

hoş aslında ama benm yüsümde minyon bi avuç :)))) bana yakışırmı bilmiyorm ama gelinlik çok özellikle tüylerine bayıldımmm

ay bebeğim benim tek tek denicen bakcan minyon miniş yüzüne hangisi yakışcak bende bayıldım o gelinliğe benim gelinliğiminde göğüs kısmı öyle tüylüydü birascık benzemişti o gelinliğe :)

:) denicez mecburen bakalımm , ay negüzel güzel bir seçim olmuştur ozaman iyi fikir oldu bu tüy felan konduryum bende biyerlerine

cnm şimdiden mutluluklar bende nisanda evlenicem uzun boylu olduğum için daha sade ve boydan bir gelinlik tercih ettim ama sen minyonum diyorsun sana kabarık prenses etek bir model daha çok yakışır şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…