- 25 Aralık 2012
- 960
- 708
- 158
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
baştan 3. ve jasmine yazılı resimdeki gelinlik bence :)
1,3 ve 4 harika benim tam benim istediğim modeller ama boy cok onemli gelinlik seciminde
:) ben kısayımmm malesef
bende kısayım canım o yuzden bu gelinlklere içim gidiyor.Ama deneyince belki o kadar kotü durmaz ayakkabıyla falan toparlıcaz artık :)
ay toparlanırr kızz ne kısa gelinler var ama makyajı ayakkbsı saçı toparlıo :)))))))))) napalımmm boyumuz kısa diye gerimi kalalımmsenin nzaman düğün:)
2013 agustos inşallah ama tam tarih veremiyoruz yurtdışına gelin gidicem konsolosluk net bir tarih söylemiyor ne yazık ki
HMMM iyi iyi az kalmıŞ... aay yurtdşınamı gideceksin gurbet zor valla Allah yardımcın olsun
6.modeli çok beğendim.o kadar zarif ki.sade kuğu gibi.gelinlikle altı kabarık modelleri sevmiyorum.çünkü gelin çok rahatsız oluyor düğün süresince.ucunu kaldırsa bütün herşey açılıyor.arabaya yardım almadan binemiyor,sandalyeye oturamıyor.uzatmayım rahatsız modeller.gelin hep temkinli davranmak zorunda.oysa o gün onun hayatının en rahat olması gereken gün.gelinlik bence bir insanın güzelliğini gölgelememeli.aa ne güzel gelinlik dememeli insanlar aa ne güzel gelin dememiler.bunun yolu da sadelik.hele sen beyaz tenliyim demişsin.o yüzden her model sana yakışır.peri gibi gösterir.ama boyum çok uzun değil demişsin o sebeple sade olmaya gayret et.her taş her işleme her pul her tüy senin boyunu daha da kısa gösterecektir.topuzunda taç gibi şeyler kullanma ki boyunu kesmesin.yine de bu tamamen senin tercihin.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
1. modeli etek uçlarından dolayı çok beğendim -ki benim aklımdada böyle bir model var. ama etekle birleşme kısmını beğenmedim canım.. belki fikir olur benim aklımdaki modeli göstereyim
Eki Görüntüle 590345 Eki Görüntüle 590346 Eki Görüntüle 590347 Eki Görüntüle 590348
herkes 4 demiş genelde ama tekrar evlensem 2 numarayı alırdım kesinlikle canlar
ayyy deli güldürdün beni
negüzel olurdu ama beeee
gossip girl izlediyesen orada blair waldorf'un gelinliği vardı.google görsellerden arat bakalım beğenecekmisin.bu modele benzer gelinlik tarif ettiğin saçlar başında taç var yoksa yoksa o sen misin:))))))bak o pembe tercih etmiş çiçeğini.kırmızı çok sert olur.ama diyorum ya bu senin tercihin.belki de çok hoş olacak ben önyarlıyım.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?