• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi olmali sizce?..

Kızlar ya çok ilginç birşey oldu sizlede paylaşmak istedim.. ben davetiyeler arasında 1,4 ve 5 arasında gidip geliyordum... aslında 4 nışanlımla ilk olarak karar verdıgımızdı, ama diğerlerini görünce ben kafam karışmıştı.. 5. yi 4. den daha çok ister gibi olmaya başlamıştım, nişanlım da onu cok istemiyordu papyona karşı bi anti-patisi varda :)) neyse bu davetiyeleri yakından görme gibi bi durumumda yok, yurt dışındayım.. dügünede 3 hafta kala dönecem, ben gelmeden de bu daveiyelerin siparişi verilmeli.. 2 gün önce posta kutusunu bı açtım bu 5. davetiye.. yakınlardan bırısı düğün davetiyesi getirmiş, o da bu 5. davetiye.. bu sayede elh. yakından görme şansım olduu :)) resımde göründüğü kadar da hoş değilmiş.. şu anda 1 ve 4 (sizde genelde bunları demişinizzz ;)) arasında gidip gidippp geliyorumm :((
acaba bgn yarın posta kutusunda bunlara da rastlarmıyımmmm kı :)) püff ya ne zormuş kararsızlıkk, ama fikir verenlerr olunca cidden birazcık daha rahat oluyor galiba...:90::16::54:

bence 1 ve 5 :71::87: demiştim ..siz 1 ve 4 sormuşsunuz ,o zaman 1 =)

Son düzenleme:
Kızlarr, önerileriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorumm, davetiyey karar kıldık artık, 4. için anlaştık... İlk göz agrısından vaz geçmek zor oluyormuşş onu anladım bi kere daah davetiiye tecrübemde :) bu arada gayet uygun yapan davetiyeci bulduk, ilgilenenleriniz varsa bana özelden dönebilir (çünkü galiba burdan isim veremiyoruz ), gerçi siz özelden dönseniz de ben galiba cvp yazamıyorum, daha 100 mesajı dolduramayan bir üye oldugumdann dolayı :37:

tatlım ben karikatürlü davetiyeleri pek beğenmiyorum sünnet davetiyesi gibi geliyor bana bu nedenle 2 veya 5 olabilir şimdiden mutluluklar:))))

Back