- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Evet canim uzak ve benim arabam yok sadece esimin ulasim sorun olacak gibiŞehir merkezinden uzak olan evin işyerlerinize uzaklıgı nasıl acaba? İşiniz merkezde mi? Sık sık merkeze gitmeniz gerekecekse ulaşım yorucu olabilir.
herkesin dusuncesi kendine tabi.. ben merkezden cok uzak istemezdim..Kızlar Allah izin verirse ev almak niyetindeyiz. Baktigimiz evlerde iki tanesi hosumuza gitti. Biri 240 m2 4+1 sifir daire cok guzel ama sehir merkezine cok uzak. Diger ev sehir merkezinde cok guzel bir semtte 15 yillik bir bina 3+1 160m2 ici fena degil bakimli ama sifir daire gibi olmaz. Gonul isterdiki sehir merkezinde buyuk guzel bir daire almak ancak gucumuz buna yetiyor buna şukur. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz
Araba var ama bir tane. Benim arabam yok. Yok normal daire yesillik vs yok.Arabanız varsa şehir dışı, şehir içi trafiği, tozu, dumanı, hem sıfır hem kargaşadan uzak ev makbuldür. Ama 240 m2'de aşırı büyük, temizle temizle bitmez bir de ısıtması off, triplex mi
Hangi il bir de? Şehir dışı yeşil mi o da önemli..
Anladım.. dediği gibi büyük olan evin temizliği, doğalgazı falan çok sıkıntı yaratır sana. Haftada 1 yardımcı almak zorunda kalabilirsin.. Şehir merkezindeki mantıklı gibi duruyor yeni evlisiniz sanırım 160 m2 yeter hatta büyük bile..Evet canim uzak ve benim arabam yok sadece esimin ulasim sorun olacak gibi
Merkez mantikli ama diger ev de cok guzel aklimiz onda kaliyorherkesin dusuncesi kendine tabi.. ben merkezden cok uzak istemezdim..
herkesin dusuncesi kendine tabi.. ben merkezden cok uzak istemezdim..
2 yillik evliyiz 160 m2 yeter aslinda ama ilerde cocuk olursa daha buyuk bir ev ihtiyacimiz olabilir. 15 gunde bir gelen yardimcim var su an ama tabi ev buyuk olursa haftada hir ihtiyacim olabilirAnladım.. dediği gibi büyük olan evin temizliği, doğalgazı falan çok sıkıntı yaratır sana. Haftada 1 yardımcı almak zorunda kalabilirsin.. Şehir merkezindeki mantıklı gibi duruyor yeni evlisiniz sanırım 160 m2 yeter hatta büyük bile..
oyle tabi ama ben fazla sakinligi seven biri degilim.. cok patirti gurultu olmadigi surece kalabaligi severim hatta..Mesela ben de şehir dışındayım ama şehire 15 km mesafedeyim. Dolmuşla dolan dolan 35 dakika, arabayla 7-8 dakika. Ama yaşadığım yer yemyeşil, deniz manzaralı ve karmaşadan uzak. Kızım için ideal bir yer. Ama İstanbul'da mesela şehir dışı dediğin yerden merkeze gitmek 2 saat. Nerede yaşadığın, şehire, işe mesafen de önemli tabi...
Hemen hemen bizimki de o mesafede ama ben doguda yasiyorym ve ne denizimiz ne de oyle yesilligimiz var. Ancak dag manzarasiMesela ben de şehir dışındayım ama şehire 15 km mesafedeyim. Dolmuşla dolan dolan 35 dakika, arabayla 7-8 dakika. Ama yaşadığım yer yemyeşil, deniz manzaralı ve karmaşadan uzak. Kızım için ideal bir yer. Ama İstanbul'da mesela şehir dışı dediğin yerden merkeze gitmek 2 saat. Nerede yaşadığın, şehire, işe mesafen de önemli tabi...
ankara'da yasiyorum, 40 dakika uzun mesafe gibi soylenince tuhaf geliyor : ) bizim icin yakin mesafe demek 40 dakikaHemen hemen bizimki de o mesafede ama ben doguda yasiyorym ve ne denizimiz ne de oyle yesilligimiz var. Ancak dag manzarasiise uzak evet yarim saat 40 dk filan ustelik benim arabam yok sadece esimin var
Hemen hemen bizimki de o mesafede ama ben doguda yasiyorym ve ne denizimiz ne de oyle yesilligimiz var. Ancak dag manzarasiise uzak evet yarim saat 40 dk filan ustelik benim arabam yok sadece esimin var