• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi kesin sonuç olur ?

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.526
88
Kızlar biliyorum yeri burası değil ama şuan burdan alacağım cevapla 1 saat sonra napacagima karar vermem lazım.
Öncelikle eşimle 8 inde ilişki oldu korunmadan oldu ve 1 saat kadar sonra kalktım yerimden normal adet günüm 17 18 ine tekabül ediyordu . Fakat 18 inde tekrar kanamam oldu çok az 3 gün boyunca kanama şeklinde değil lekelenme şeklinde. Renk de farklı. Bide 7 gün olurdum 4 gün de bitti göğüslerim de aşırı ağrı var ve karnımda aşırı gaz mide yanması var .1 haftadır 24 saat uyuyasım geliyor Hamile miyim acaba diye düşünüyorum belirti olarak üstüne görme kanaması olarak okudum benim belirtilerime uyuyor. İlişki üzerinden 15 gün geçmiş olcak bugün cumartesi lazer epilasyon randevum var . Kafamda soru işareti varken gitmek istemiyorum 15 günde idrar testinde sonuç alır miyim ? Yada hemen gidip sağlık ocağında beta mi yaptırsam sizce ? Bana bir akıl verin tecrübeli hanımlar lütfen.

Çok özür dilerim biraz açık anlattım affınıza sığınarak. Daha iyi anlayabilmeniz için.

Son düzenleme:
Lazer randevusunu 2 hafta ertele bence. Sağlık ocağına git ama sonuç negatif çıkarsa yine güvenme. Ben de öyle oldu. Adet tarihime 1 hafta varken kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 1 hafta sonra idrar test pozitif çıkmıştı öyle öğrenmiştim hamileliğimi.

Allah razı olsun cevabın için canım ben tam adet günümde oldu ama suphelendim bi dahaki döneme kadar da sabredemicem kan yaptırayım dimi ilk etapta
Lazer randevusunu 2 hafta ertele bence. Sağlık ocağına git ama sonuç negatif çıkarsa yine güvenme. Ben de öyle oldu. Adet tarihime 1 hafta varken kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 1 hafta sonra idrar test pozitif çıkmıştı öyle öğrenmiştim hamileliğimi.

Erken gebelik testi bile kan testi kadar güvenilir değildir. Gidip testi yaptırın, testi teslim ederken de internetten bakacağım sonuca tahlil numarasını alabilir miyim diyin. Böylece sonuç için gitmenize gerek kalmaz

Erken gebelik testi bile kan testi kadar güvenilir değildir. Gidip testi yaptırın, testi teslim ederken de internetten bakacağım sonuca tahlil numarasını alabilir miyim diyin. Böylece sonuç için gitmenize gerek kalmaz
Sağlık ocaklarında buna imkan veriyorlarmi

Zaten hamilelik varsa 5-6 haftalık civarındadır. İdrar testiyle çıkar. Hatta ultrasona girseniz kese görünebilir:))

Zaten hamilelik varsa 5-6 haftalık civarındadır. İdrar testiyle çıkar. Hatta ultrasona girseniz kese görünebilir:))
Ben son ilişkiden şüpheleniyorum şuanda iyice paranoyak oldum 15 gün önceydi. Ve 17 gün önce tahlil yaptırıyordum kam tahlili o sırada beta yaptirmistim negatif çıkmıştı. Ama 15 gün önceki ilişkiden yattığım yerden kalkmadım hiç bide böyle belirtiler okuyunca çok şüphelendim

Gördüğün eğer tutunma kanaması ise testin pozitif çıkar. Ayın 23u olmuş. Kandan baktır.

Ben son ilişkiden şüpheleniyorum şuanda iyice paranoyak oldum 15 gün önceydi. Ve 17 gün önce tahlil yaptırıyordum kam tahlili o sırada beta yaptirmistim negatif çıkmıştı. Ama 15 gün önceki ilişkiden yattığım yerden kalkmadım hiç bide böyle belirtiler okuyunca çok şüphelendim
Üzerine adet gördüysen diyelim ki 15 gün önce ilişkiyle hamile kalınır zaten. Yani normali o. Adet başladıktan sonra 12-18 sonra gebe kalmak için uygun günlerdir. Mesela hamileysen adetin gelmesi gereken gün 4 haftalık gebe sayılırsın bu kesin böyle olur.birde üstüne 4-5 gün yerleşme kanaması olduysa oda eder 1 hafta oldun 5 haftalık. Tabi bunlar kanamanın yerleşme kanaması olduğu durumda geçerli normal adet olduysan bir kaç güne yine yumurtalaman başlar.

Yaptıramadim kızlar benim kaydım yokmuş bekarken oturdugum yer görünüyor diye olmadı idrar için ne kadar beklemeliyim

Yaptıramadim kızlar benim kaydım yokmuş bekarken oturdugum yer görünüyor diye olmadı idrar için ne kadar beklemeliyim
Neden soyledigime dikkat etmiyorsun anlamadim. Git bir eczaneye erken gebelik testi al. Adetinden 7 gun onceye kadar kesin sonuc veriyor. Ayrica misafir geldim vs dersen bakarlar oyle sey olmaz. Ben sehir disinda kac kere aile hekimine gorundum kimsede demedi kaydin yok diye. Ama 30 lira veririm dersen eczaneye git ve al.

Üzerine adet gördüysen diyelim ki 15 gün önce ilişkiyle hamile kalınır zaten. Yani normali o. Adet başladıktan sonra 12-18 sonra gebe kalmak için uygun günlerdir. Mesela hamileysen adetin gelmesi gereken gün 4 haftalık gebe sayılırsın bu kesin böyle olur.birde üstüne 4-5 gün yerleşme kanaması olduysa oda eder 1 hafta oldun 5 haftalık. Tabi bunlar kanamanın yerleşme kanaması olduğu durumda geçerli normal adet olduysan bir kaç güne yine yumurtalaman başlar.
ama söylediğim gibi 17 gün once test yaptırdım yoktu birşey

Back