- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
Ben griyi beğendim.Hangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben griyi beğendim.Hangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli
Koltuklar chester canım ay uğraştırma beni :Haliyi bosver sen, koltuklarin fotosunu atsan ya bize
Hanımefendi ciddi ciddi soruyorum yorumlarımı tekrar bir okuyun, nerede ne demişim anlamadım, güle güle oturun dedim size göre güzelse en iyisi odur dedim ama siz cidden patolojik bir vakasınız. Gidin gelin evine falan katılın, karakteriniz müsait ciddiyimBencede bak kapı orda hadi Bi zahmet insan olanlara paylasiyim dedim paylaşmaz olaydım :
Teşekkür ederimBen griyi beğendim.
Sen ona cok para vermissindir simdi bi de. Moda ya bu sene chester, ben de almak istiyorum kocami ikna edemiyorum bi turluKoltuklar chester canım ay uğraştırma beni :
Bende sana ciddi ciddi cevap verdim işte : :Hanımefendi ciddi ciddi soruyorum yorumlarımı tekrar bir okuyun, nerede ne demişim anlamadım, güle güle oturun dedim size göre güzelse en iyisi odur dedim ama siz cidden patolojik bir vakasınız. Gidin gelin evine falan katılın, karakteriniz müsait ciddiyim
Yaaa ajsbahshksjsKoltuklar chester canım ay uğraştırma beni :
GörebiliyorumBende sana ciddi ciddi cevap verdim işte : :
Tatlım benim eşim zaten mobilyacılar sen kafanı takma benim kocama koltuğuma mutsuz vaka : senin plmadi heralde kocan almiyo sana heralde :Sen ona cok para vermissindir simdi bi de. Moda ya bu sene chester, ben de almak istiyorum kocami ikna edemiyorum bi turlu
Hehdbehehehehhe : yarıldım :Yaaa ajsbahshksjs
Almiyor kizTatlım benim eşim zaten mobilyacılar sen kafanı takma benim kocama koltuğuma mutsuz vaka : senin plmadi heralde kocan almiyo sana heralde :
Benimki de almıyor, çünkü sadece mobilyacı eşleri koltuk sahibi olabilir bir de neden eşimiz bize alıyor, bizde alırızTatlım benim eşim zaten mobilyacılar sen kafanı takma benim kocama koltuğuma mutsuz vaka : senin plmadi heralde kocan almiyo sana heralde :
Üzüldüm ya tüh oyuzden insanlarla ugrasiyosun mutsuz sun çünkü : gelin evine katil dediğine göre baya kafaya taktın sen hala gitmiyosun jdjdjdjdjdj :Almiyor kiz
Onu ben dedim yalnızÜzüldüm ya tüh oyuzden insanlarla ugrasiyosun mutsuz sun çünkü : gelin evine katil dediğine göre baya kafaya taktın sen hala gitmiyosun jdjdjdjdjdj :
Kocam koltuk almayabilir ama gözlük aldıCidden gördün mü sen : : dhhdjejdj
Favori cevabım artıkHimm bu cevabım sana ozaman djdjrjjeje :