Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik değil bence evet bu sene moda bir araştırın benceZaten dilimli chester modeli moda bu sene ve çok şık duruyor
Tamam ennnnn guzel, ennnnn hos ennnn modern koltuklar sizinkiler. Zaten ennnn moda da onlar tamam hali bahane koltuk sov sahane resmen yaTabikide öyle güzel olan hersey modadir
Tarzim degil cok sukurKomik değil bence evet bu sene moda bir araştırın bence
Size göre güzel, size göre moda.Tabikide öyle güzel olan hersey modadir
Ayyyy tarzın olamaz zaten ukalaTarzim degil cok sukur
Ukala ukala gülmene Grek yok amaSize göre güzel, size göre moda.
Bir başkasına göre spor mobilya güzeldir, diğerine göre avangart, diğerine göre bohem.
Kimse sizin koltuklarınıza bir şey demedi ki
Evettttt en güzeli benimmmmm en modası benim tatlimmmmm hadeeeeTamam ennnnn guzel, ennnnn hos ennnn modern koltuklar sizinkiler. Zaten ennnn moda da onlar tamam hali bahane koltuk sov sahane resmen ya
Ben hiç normal değilim inanır mısınız? Şimdi normalleşmek için koltuklarımla ilgili konu açıp herkese ukala demeye gidiyorumSen çok mu normalsin acaba
İlk defa mi koltugunuz oldu sizin? Baska bir aciklamasi olamaz su halinizin cunkuEvettttt en güzeli benimmmmm en modası benim tatlimmmmm hadeeee
Dikkat ettim de pro arkadaşlarını getirmişsin burda benim koltuklarima gülüyorsunuz bence anormal olan sizdinizBen hiç normal değilim inanır mısınız? Şimdi normalleşmek için koltuklarımla ilgili konu açıp herkese ukala demeye gidiyorum
Ukala ukala gülmemize gerek yok, el ele tutuşup uzaklaşalım ne diye fikir vermeye geldiysekİlk defa mi koltugunuz oldu sizin? Baska bir aciklamasi olamaz su halinizin cunku
Cattik yahu koltugum da koltugum. Ennn guzel en moda benim koltuklarim, siz ne anlarsiniz ki zatenUkala ukala gülmemize gerek yok, el ele tutuşup uzaklaşalım ne diye fikir vermeye geldiysek
İlk defa mi koltugunuz oldu sizin? Baska bir aciklamasi olamaz su halinizin cunku
Ukala ukala gülmemize gerek yok, el ele tutuşup uzaklaşalım ne diye fikir vermeye geldiysek
Bencede bak kapı orda hadi Bi zahmet insan olanlara paylasiyim dedim paylaşmaz olaydım :Ukala ukala gülmemize gerek yok, el ele tutuşup uzaklaşalım ne diye fikir vermeye geldiysek
Evet benim benimm benimm jshdjsjdj :Cattik yahu koltugum da koltugum. Ennn guzel en moda benim koltuklarim, siz ne anlarsiniz ki zaten
Haliyi bosver sen, koltuklarin fotosunu atsan ya bizeBencede bak kapı orda hadi Bi zahmet insan olanlara paylasiyim dedim paylaşmaz olaydım :
Biz ne anlarız beCattik yahu koltugum da koltugum. Ennn guzel en moda benim koltuklarim, siz ne anlarsiniz ki zaten
Ayyyy evet bebeğim ya ilk defa koltugm oldu benim ama bak aglicam şimdi ben : :İlk defa mi koltugunuz oldu sizin? Baska bir aciklamasi olamaz su halinizin cunku