• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hangisi daha güzel ...fikir verin kızlar

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
$029-2012-demetrios-530.jpg $gelinlik172_32931110_large_1238152058.jpg $20630e.jpg merhaba canlarım...sizce hangisi daha guzel ...pullu olanı paylastım ama fazla yorum gelmedı sonra dıerını de gordum...bır de balık olan var onu pek begenmedım ama yıne de paylastım...benım gonlum pullu olanda ama etrafımdakıler abartı dıo...yuzde 80 o olacak ama yıne de fıkır almak ısterım...lutfen yorum yapın... :48::54::54::54::54:

1. gelinlik güzel değil 2.gelinlik idare eder 3. gelinlik çok abartılı
sonuçta sizin fiziginize ten ve saç renginize boyunuza ve isteginize bağlı
fikir istemişsiniş nacizhane fikrim bence gelinlik bu kadar abartı olupta içindeki gelini geride bırakmamalı
daha sade bir gelinlik , iddialı makyaj ve hoş bir topuz çok hoş oluyor
şimdiden mutluluklar :16:

1. Gelinlik güzel değil 2.gelinlik idare eder 3. Gelinlik çok abartılı
sonuçta sizin fiziginize ten ve saç renginize boyunuza ve isteginize bağlı
fikir istemişsiniş nacizhane fikrim bence gelinlik bu kadar abartı olupta içindeki gelini geride bırakmamalı
daha sade bir gelinlik , iddialı makyaj ve hoş bir topuz çok hoş oluyor
şimdiden mutluluklar :16:

tesekkur edeırm canım benım :)ten rengım ve kılomj kızınkıyle aynı pullu gelınlık gıyenle yanı :)

yaa öle deme utandım:77: Senin habgisi en çok hoşuna gtti dktrcekmisin??

oturan yokmus yaa :)cıceklı olan arasında ve parlak arasında kararsız kaldım ama parlakta kaldı aklım...gorunce wawwww cok gosterıslı dedım...tek gfosterıslı yanı ıslemenın falan fazla olması o azaltılırsa bıraz super bısı cıkacak sankı...bır de duvagına asık oldum :)

evet canım dıktırcem ..ben parlak olan ve oturan arasında kararsız kaldım..ama gonlum parlak olan da :)

yaa bak bnce üstü beline kadar tam otursun böleee pullu taşlı parlak bişi olsun altıda kabarık olsun ama nası olsun karar verememedim :))) bnm gelinliğimin üstü komple taş ve inciydi altıda kuş tüyüydü şimdi resim eklerim bulup:)

yaa bak bnce üstü beline kadar tam otursun böleee pullu taşlı parlak bişi olsun altıda kabarık olsun ama nası olsun karar verememedim :))) bnm gelinliğimin üstü komple taş ve inciydi altıda kuş tüyüydü şimdi resim eklerim bulup:)

bılıorum kuzum o modellerı onları da cok ama cok begenıorum ama etrafımda kı tum gelınler oyle yaptırdı yanı tek model basene kadar dar falan...o yuzden farklı olsun ıstıorum bır de bu prenses gelınlıkler cok hosuma gıdıo... :):):)ha bır de bızım dugunler cok şık olur abartılı olur bıraz ... :):):)yoksa bana kalsa fazla kabarık olamayanlara bıle bakıodum ama gecen gun dugunde kadın balık etek gıymıs hem de kıyafet beyaz gelın kım anlamadılar :):)o yuzden ondan da vazgectım...bu duz ınen modeller en son sececegım modellerden ama bunu gorunce cok begendım...

bılıorum kuzum o modellerı onları da cok ama cok begenıorum ama etrafımda kı tum gelınler oyle yaptırdı yanı tek model basene kadar dar falan...o yuzden farklı olsun ıstıorum bır de bu prenses gelınlıkler cok hosuma gıdıo... :):):)ha bır de bızım dugunler cok şık olur abartılı olur bıraz ... :):):)yoksa bana kalsa fazla kabarık olamayanlara bıle bakıodum ama gecen gun dugunde kadın balık etek gıymıs hem de kıyafet beyaz gelın kım anlamadılar :):)o yuzden ondan da vazgectım...bu duz ınen modeller en son sececegım modellerden ama bunu gorunce cok begendım...

o zaman içine sinen olsun kuzumm senn günün sen başrolsün :)) prenses modeller çok moda ama her 10 gelinden 8i prenses model giyiyoo bak bnm gelinliğimde buuu:)) $270503_10150226082357632_617487631_7264920_1539330_n.jpg

Back