- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama en çok hangisi :))))Kaģan ve yiğit batuhan guz÷)
Kaan.Ama en çok hangisi :))))
O da çok var ya
11 buçuk haftalık cnm erkeğe benziyo dedi kız ismimim hazır her ihtimale karşı erkekte düşünüyorum. :)))Sizin kaç haftalık cinsiyetiniz belli oldu![]()
Hımm çünkü hamilelik için açtığın başlığı hatırladım da dedim ne ara cinsiyete kadar belli oldu11 buçuk haftalık cnm erkeğe benziyo dedi kız ismimim hazır her ihtimale karşı erkekte düşünüyorum. :)))
Amin canım benim içimden kız geçiyor ama heveslenmek istemiyorum sağlıklı olsunda kabulumuzHımm çünkü hamilelik için açtığın başlığı hatırladım da dedim ne ara cinsiyete kadar belli olduinşallah gönlünüzce olur❤
Valla kız geçiyorsa hiç bekleme olmaz ben bir sürü pembe şey bile aldım kız içime doğuyor diye ama bir oğlum olacakAmin canım benim içimden kız geçiyor ama heveslenmek istemiyorum sağlıklı olsunda kabulumuz
Kaçıncı haftada belli oldu cnm senin cinsiyetValla kız geçiyorsa hiç bekleme olmaz ben bir sürü pembe şey bile aldım kız içime doğuyor diye ama bir oğlum olacak![]()
Benim 12 hafta falan belli oldu 18 kesin olarak işte o bölgesini falan gelişmiş halini gördükKaçıncı haftada belli oldu cnm senin cinsiyet