hangısı daha cok sever

barçman çok güzel açıklamış..ne demişler:"ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar"

iki oğlum var tabiki canım oğullarım evlilik bitebilir eşinizden ayrıllabilirsiniz ama canınızdan çıkan can asla sizde bitmez diye düşünüyorumki öğğle olmasaydı annelik kutsal olmazdı vecennet annelerin ayağının altındadır atasözü söğlenmezdi..

Son düzenleme:
ben böyle bir sevgi karşılaştırmasına karşıyım....
bir kadının gönlünde,eşine duyduğu sevgi çok farklıdır...
oğluna duyduğu sevgi de çok farklıdır...
farklı olan sevgileride karşılaştırmak ne kadar doğru olur bilemem...
benim kızım var...
eşimi apayrı severim,kızımı apayrı...
ortak olan ikisini de çok sevmemdir...
sevgiler...

Aynı kadın sizce kocasını mı daha çok sever yoksa oğlunu mu? buna benzer bir soru olmuş. yani soruya böyle bakınca cevap açık....
Oğlunu.

evet ikisinin sevgisi ayrıdır ama birini vazgeçemeyecek kadar çok sever, hiç bir hatası ondan vazgeçmesine sebep değildir. İşte biz buna "daha çok seviyor" tabirini kullanabiliriz.

Oglum yok ama kizimin sevgisini dunyada hic bir sevgiyle kiyaslayamam esimide cok seviyorum kizim benim canim oglumda olsa tabiki evlat daha cok sevilir:ecrin_bebek:

bence anne çoçğunu daha çok sever
yeri geliyo eşimize katlanamayıp boşuyoruz ama çoçuk en kötü işi bile yapsa yinede bizim canımız
eşim geç geldi eve aç kalsın yemek vakti gelseydi dedim kaynanam yok aç kalmasın dedi
orda anladım ki o daha çok seviyo yani daha çok üzülüyo onnu için
ben daha gaddarım :)

Bi adam ccan ariyormuş babasina gitmiş vermemiş annesine gitmiş vermemiş. Can tatli gelmiş ama eşi veririm demiş..
öle bi hikaye vardi yaa. Bence eğer gerçek sevgiyse kadin kocasini derim..
Sevgini tükenip tükenmemei yada bitip bitmemesi tartişma konumuz değil. Konumuz sevgi olarak daha çok sevebilir. Yoksa anneye duyulan sevgi de bitebilir bi gün. Ne insanlar var.. Herşeyi kendimce düşünmemeliyim..

anneden anneye degisiyor bazi anneler vardir bir evladini digerinden ayirir ne sevgi nede sefkat gostermistir ki cok sahit oldum bu durumda esleri tarafinan daha cok sevilir ilgi gorurler.. ama genelleme yapildiginda anneler evlatlarini daha cok severler gorusune katiliyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…