(¯`¸·´¯)Hangimiz Daha Şık - Resim(¯`·¸´¯)

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
bakarmısınız tatlılıklarına sizlerle paylaşmak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla artist bunlar ha....:smiley-cool:

Hele ilk resimdeki çok çapkın bakıyor...jeyyar

umarım bu köpekciğe sadece fotoğraf çektirmek için giydirmişlerdir. ben bile bunu 5 dak. dan fazla giyemem .cendereye girmiş gibi...en alttaki timsah kostümlü minnoşu söylüyorum.

ben sadece birkaç dakikalığına giydirdiklerini düşündüm yoksa hareket bile edemez canım

teşekkürler sende güzel sözlerinle beni çok mutlu ettin içteki güzellikleri ancak yine içi güzel insanlar görebilir seninde güzel bir beynin ve güzel bir kalbin var ne mutlu banaki bu sitede
senin gibi insanların sayısı çok hep böyle laftadeğil kalpte sevgiyle kalalım

ayyy barçman ne güzel şeyler bunlar,inan topiği tekrar tekrar başa alıp alıp bakıyorum,hepsi birbirinden harika.kıyafetlerin çoğu çuk diye oturmuş derler ya,valla öyle olmuş,cık cık boşa demiyolar kıyafet nasılda değiştiriyor .
ayy canım yaa beni sabah sabah çok keyiflendirdin,allah seni güldürsün.çok hoş,sevimli,güzel bi topikdi. Şeniz

Uygun beden bulabilirsek, Bulut için rica edeyim (37 kilo)

Aklıma takılan şu.. Bulutun dominantlığı nedeniyle dakka bir çiş 10 yaklaşımı yüzünden bu pantolonla işimiz zor. Ama ağ kısmı açıktır belki, fotoğrafta kapalı gibi görünüyor ama neyse.. Keseriz gereken bölümü :roflol:

Çok komik fotoğraflar, teşekkürler Barçmanım. a.s.

yazık bu hayvancıklara ya, ben kıyafet giydirilen hayvanlara, bu şekilde kişileştirilmeye çalışılmalarına çok üzülüyorum, onların doğal hali daha güzel..

yazık bu hayvancıklara ya, ben kıyafet giydirilen hayvanlara, bu şekilde kişileştirilmeye çalışılmalarına çok üzülüyorum, onların doğal hali daha güzel..

evet tabiki doğrusu o ama bazen bende çok soğuklarda köpeklerime kazak giydiriyorum ve çok hoşlarına gidiyor hatta kirlenince değiştirme amaçlı çıkardığımda ağlıyorlar buradakiler ise kısa süreli fotoğraf çekmek için giydirilmişler canlarının acıdığını sanmıyorum

canım canları acımıyordur tabi ama ne bileyim tüyleri falan çok tatlı, o yüzden onları kapatmaya gerek yok diye düşünüyorum..

ne hale çevirmişler hayvancıkları bazıları oyuncak bigibi duruyoo alacan koyacan yatağın köşesine sırnaşık şey

en şık olanı seçtim
hani 1 kadın 2 adam köpekler varya onları beğendim :)))
sonucunda cinayet çıkabiler :)))
:roflol::roflol:

timsahlı dışında hepsi birbirinden sevimli emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…