kızlar ilk hamilelik için oy kullandımm...ikinciye uğraşıyoz ama olmuyooo
Canım Allah tez zamanda gönderir inşallah ikinci meleğini. a.s.
pelincim merhaba bende afyonluyum yabancı bi şehirde yaşarken kendi hemşehrini görmek inan o kadar güzel bişeyki sanal alemde de olsa güzel......afyonun neresindensin, nerde oturuyosun..... şimdilik hoşçakal toprağım.......:a015:
anladım cnm ben birden afyon yazısını görünce heycanlandım, ama oraya giden pek kolay kolay sevdim, alıştım kelimesini söylemez sen söylediğine göre gerçekten sevmişsin demekki, neyse cnm bende şuan senin memleketindeyim dicem ama yine yanlışlık yapmayayım sen karadenizlisin galibaaa neyse bi karışıklık söz konusu oldu :çok ÖZÜRDİLERİM... :çok üzgünüm:
uzgunumm ama bende hic hamile kalmadim 1,5 senelik evliyim hic korunmadim ama daha olmadi maleseff...insallah allah olmayan herkese nasip eder..
Allah ım çocuğu olmayan bütün ailelere hayırlı evlatlar versin.
doğal yoldan kara verdikten 3 ay sonra hamile kaldım bu gün tam 8 haftalık hamileyim
Aminnnnnnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Maşallah canımmm.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:
saol bitanem allah en kısa zamanda olmayanlarada versin güzel rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
saol bitanem allah en kısa zamanda olmayanlarada versin güzel rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
canım ya resim çok ilgimi çekti o bebişin ayağımı Allah'ım banada nasip et
bende doğal yolla hiççç uğraşmadan hamile kaldım hiç beklemiyo ve istemiyoduk bugun öğrendm biraz istemeyenler oldu ama artık takmıyorum =)))