senağlamamalesef hiç hamile kalamadımsenağlamaama inşallah günün birinde gelir bebişim
merhaba kızlar umarım olmayanlarada bir gün nasip eder mevlam
stres yapınca gelmiyorlar canım benim ben de hep gün sayardım ama her ay hüsran bu ay hiç ümidim yoktu ve evde eşimle de hiç konuşmadık hayırlısı dedik ama süpriz yaptı inşallah olur canım benim :teselli:
İnşallah Allahım sana da nasip edecek canım. Ümidini yitirme. a.s.
Aminnn canım inşallahhh. :Saruboceq:
Tebrikler tatlım. Sağlıkla kucaklarsın inşallah. :Saruboceq:
alkisalkisalkisinşallah bizde kavuşuruz en kısa zamanda bebşimize:CüvCüv:
canım bende doğal yolla hamile kaldım anketi oyladım zaten.şuan 9 haftalık hamileyim şükürler olsun pek uğraşmadık 5. ayda hamile kalmışım ve hamiiş oldugumu 23 nisanda çocuk bayramında öğrendim allah herkese yaşatsın aratmasın inş. allahım elimizede almayı nasip eder inş.a.s
merhaba cnm...ben de 23 nisanda öğrendimben de 2. ayımda hamile kalmışım...bu arada aynı şehirdeyiz sanırım...doktor araştırdım çok... bayağı bilgi topladım...sen hangi doktoru tercih ettin cnm ?
canım bentahsin özbek özel hastanesindeyim orda doğumumu düşünüyorum ya sen
akademi hastanesi gökhan bey die dünya tatlısı bi doktorum var alkisalkisalkis
sen memnun musun peki ??
ben de henüz hamiş kalamadım ama bizim normal yoldan olmayacakmış tüp bebek senağlama
canım bende doğal yolla hamile kaldım anketi oyladım zaten.şuan 9 haftalık hamileyim şükürler olsun pek uğraşmadık 5. ayda hamile kalmışım ve hamiiş oldugumu 23 nisanda çocuk bayramında öğrendim allah herkese yaşatsın aratmasın inş. allahım elimizede almayı nasip eder inş.a.s
merhaba cnm...ben de 23 nisanda öğrendimben de 2. ayımda hamile kalmışım...bu arada aynı şehirdeyiz sanırım...doktor araştırdım çok... bayağı bilgi topladım...sen hangi doktoru tercih ettin cnm ?
Rabbim hepimize güzel sağlıklı akıllı evlatlar versin inş aratmadan bekletmeden :Saruboceq: bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bbebişim erkekmiş çok heyecanlıyım
ben de henüz hamiş kalamadım ama bizim normal yoldan olmayacakmış tüp bebek senağlama
ahhh ahh bende hamile olmak istiyorum