Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğal yoldan hiç uğraşmadan oldu korunmayı bıraktığım ilk ay ..
Allah herkese nasip etsin inşallahhh
rabbm herşeyin zamanını bilir.üzülmeyin.imtihan dünyası..:enbuyukkk:
benm ilk gebeliğimdi düük yaptım dünya başıma yıkıldı sandım.ama hamile kalmamak için uğraştım ondan sonra.o düşük sancısını yaşadıktan sonra bidaha düşünmedim.ama yine istemeye başladım allah izin verirse inşallah tekrar..
ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu ve hamileydim ama malesef boş gebelikmiş
daha sonra 5. ayda tekrar doğal yollarla hamile kaldım şu an 10 hafta 2 günlük bebişim...
hiç problemi olmayan arkadaşlara tavsiyem herşey beyinde bitiyor oluruna bıraktığınız ay hamile kalacaksınız...
Eşimle 4. ayımızda başarılı olduk. Ama daha çok erken çünkü 3,5 haftalık :) Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız.
evliliğimizin 2. ayında doğal yoldan hamile kadım ilk öğrendiğimde o kadar duygulandımki ulturasona girdiğimde küçücük bişeydi göz yaşlarımı tutamadım sevinçten şimdi oğlum 14 aylık allah sizlere de yaşatsın bu annelik duygusunu kızlar inşallah en yakın zamanda bana yazarsınız hamile olduğunuzu allahım sana binlerce şükürler olsun....
uzun protokolle ılk tup bebek denememde hamiş kaldım cok sukur....:Saruboceq:..ALLAH hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın canlar:Saruboceq::1hug:
doğal yoldan biraz uğraşarak 6ay gibi :) oldu ama hiç mühim değil Allahım sağ salim bebişime kavuşmayı nasip etsinde :Saruboceq:
İsteyen herkese Allah'ım hayırlı bir şekilde nasip eylesin ve Hamile olan arkadaşlara da Hayırlı ve sağlıklı bir şeklide bebişlerine kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
slm arkadaslar ben ilk kızıma 9 ay sonra kaldım, 5 yıl ara verdim ve ikinciye karar verdikten 5 ay sonra ,10 haftalıkken karnımda öldüğü için kürtaj oldum tekrar ,6 ay sonra kaldım simdi 19 haftalığım allah herkese nasip etsin 1 kızım daha oluyo sağlıkla inşlh.
doğal yoldan hamile kaldım ama gelişmediği için düştü ve kürtaj olmak zorunda kaldım ayrıca rahimi 2 ye bölen 1 zar var onun ameliyatını olcem dr ne zaman derse o zaman hamile kalmam gerekiyomuş 2 aylıktı
canım ya kıyamam sana nevrosky herkese iyi dileklerinle dua ediyosun allahüteala bazı kullarının duası niyazı yalvarışı hoşuna gidermiş duası kabul olsada hemen vermezmiş rabbim benimde 7 yıldan sonra bende hamileyim şükürler olsun allahım herkese nasip etsin hamilelerede bebişlerini kucana almayı nasip etsin allahım hepimizi sevindirsin
ızde ıstedık..korunmayı bıraktık..o ay hamıle oldugumu ogrendım.
oysa evlılık oncesı sadece 1 gun adet gormeye basladıgımda doktorla konustum...hamıle kalman sansın yok denecek kadar az..hemen bebek yap demıstı...eşime soyledım...evlendıkten sonra hemen çocuk ıstemedı..bıraz gezıp tozalım dedı..ama benım içim içimi yıyordu..ya doktorun dedeıgı gıbı olmazsa dıye...
3 yıl geçtı...bız bebek ıstedık...sonra o ay hamıle ıdım...hemen olmustu...
doktorda soyledıklerınde yanılmıstı..bende çok mutlu olmustup..allah ısteyen herkese nasıp etsın...
bende 3 ay yumurta takibi yaptırdım her ay ümitlendim (hap+çatlatma iğnesi) ama olmadı 2 ay ara vermeye karar verdik aşılama yapacaktık ve hamile kaldım şu anda 7 haftalık Allah isteyen herkese versin inşallah
senağlamamalesef hiç hamile kalamadımsenağlamaama inşallah günün birinde gelir bebişim[/QUOT
stres yapınca gelmiyorlar canım benim ben de hep gün sayardım ama her ay hüsran bu ay hiç ümidim yoktu ve evde eşimle de hiç konuşmadık hayırlısı dedik ama süpriz yaptı inşallah olur canım benim :teselli:
senağlamamalesef hiç hamile kalamadımsenağlamaama inşallah günün birinde gelir bebişim[/QUOT
stres yapınca gelmiyorlar canım benim ben de hep gün sayardım ama her ay hüsran bu ay hiç ümidim yoktu ve evde eşimle de hiç konuşmadık hayırlısı dedik ama süpriz yaptı inşallah olur canım benim :teselli:
:CüvCüv:canım benim inşallah gelir bizim bebişlerde:icecream: