Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
pelincim merhaba bende afyonluyum yabancı bi şehirde yaşarken kendi hemşehrini görmek inan o kadar güzel bişeyki sanal alemde de olsa güzel......afyonun neresindensin, nerde oturuyosun..... şimdilik hoşçakal toprağım.......:a015:

Canım Allah tez zamanda gönderir inşallah ikinci meleğini. a.s.

canım teşekkürler..inşallah allah hepimizin yardımcısı olurr...isteyen herkesin bebişi olur:Saruboceq:ben aslında şanslıyımm..şükürler olsun bi tane meleğim varr...3,5 yıldır ikinciyi bekliyoz..inşallah hepimiz istediğimiz kadar bebiş sahibi oluruzkaydirigubbakcemile5

pelincim merhaba bende afyonluyum yabancı bi şehirde yaşarken kendi hemşehrini görmek inan o kadar güzel bişeyki sanal alemde de olsa güzel......afyonun neresindensin, nerde oturuyosun..... şimdilik hoşçakal toprağım.......:a015:

ayhas cığım sağol daaa...ben afyonlu değilim..iş icabı burdayızz..9 senedir ..gerçi artık buralı da sayılırımm..ist den geldik..ama seviyorum yaa afyonuuhihoyyyt

anladım cnm ben birden afyon yazısını görünce heycanlandım, ama oraya giden pek kolay kolay sevdim, alıştım kelimesini söylemez sen söylediğine göre gerçekten sevmişsin demekki, neyse cnm bende şuan senin memleketindeyim dicem ama yine yanlışlık yapmayayım sen karadenizlisin galibaaa neyse bi karışıklık söz konusu oldu :çok ÖZÜRDİLERİM... :çok üzgünüm:

anladım cnm ben birden afyon yazısını görünce heycanlandım, ama oraya giden pek kolay kolay sevdim, alıştım kelimesini söylemez sen söylediğine göre gerçekten sevmişsin demekki, neyse cnm bende şuan senin memleketindeyim dicem ama yine yanlışlık yapmayayım sen karadenizlisin galibaaa neyse bi karışıklık söz konusu oldu :çok ÖZÜRDİLERİM... :çok üzgünüm:

aslen karadenizliyim ama istanbulda doğdum büyüdümm...evlenince afyona geldik...yani benim durum biraz karişıkkkaydirigubbakcemile3bide niye sevmiyeyim afyonu ayoll..bütün komşularım afyonlu mükemmel insanlar..sokağa çıkınca en az 2 tanıdık görüyosun..oğlumu okula güvenle gönderiyorum..karmaşada yok..sakin yanii...gerçi ben akrabalardan uzak olduğum içinde biraz o sakinliği yaşıyorum herhaldeekaydirigubbakcemile3

tam olarak hangi semtinde oturuyosun??? bütün sülalem orda da belki bi tanışıklık çıkarırız konuşa konuşa belli mi olur???ya birde afyonda olan biriyle konuşmak güzel bişi......

uzgunumm ama bende hic hamile kalmadim 1,5 senelik evliyim hic korunmadim ama daha olmadi maleseff...insallah allah olmayan herkese nasip eder..

uzgunumm ama bende hic hamile kalmadim 1,5 senelik evliyim hic korunmadim ama daha olmadi maleseff...insallah allah olmayan herkese nasip eder..

İnşallah canım. Senin de güzel günlerin yakındır inşallah. :Saruboceq:

doğal yoldan kara verdikten 3 ay sonra hamile kaldım bu gün tam 8 haftalık hamileyim

Aminnnnnnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Maşallah canımmm. :nazar: Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

saol bitanem allah en kısa zamanda olmayanlarada versin güzel rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın

bende doğal yolla hiççç uğraşmadan hamile kaldım hiç beklemiyo ve istemiyoduk bugun öğrendm biraz istemeyenler oldu ama artık takmıyorum =)))

bende doğal yolla hiççç uğraşmadan hamile kaldım hiç beklemiyo ve istemiyoduk bugun öğrendm biraz istemeyenler oldu ama artık takmıyorum =)))

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğal yoldan hiç uğraşmadan oldu korunmayı bıraktığım ilk ay ..

Allah herkese nasip etsin inşallahhh

X