- 7 Şubat 2008
- 684
- 0
- 40
doğal yoldan hamile kaldım 3. adet zamanımda bebişim bana geldi inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım
bende dogal yoldan kaldım.daha çok küçükmüş,yeni ögrendik.10 ay hap kullandım (yasmin).2 ay olmadan hamile kaldım.inş saglıklı bi şekilde bende alırım kucagıma
slm yenı uyeyım bende ılk cocugumu dogal yolla ılk ayda kaldım kızım 6 yasında ıkıncı dusunuyoruz allah ızın verırıse 2 aydır denıyoruz henuz bırsey yok allah once olmayanlara annelıgı tattırsın ınsallah
yumurta takibi yaptırarak yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Bende 2-3 ay tedavi gördüm ama sonra içimden bir ses kes dedi tedaviyi ve 2 ay sonra hamile kaldım simdi 45 günlük hamileyim.. allah isteyen herkese nasıp etsin
2 tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile kaldım :asigim: Allah herkese nasip etsin.
klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 ay olmadı,aşılama istedik hsg çekildiği ay kendiliğinden gebe kaldım:))))allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...
klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 ay olmadı,aşılama istedik hsg çekildiği ay kendiliğinden gebe kaldım:))))allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...
Merhaba arkadaşlar, ben de normal şekilde hamile kaldım;
eşimle çocuk yapmaya karar verdiğimizde ben d.kontrol ilacı kullanıyordum ve ilacı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim (2008 eylül başında) ama ertesi günü kanamam başladı ve düşük yaptım, yani sevincim o kadar kısa sürdü ki
sonrasında çok acı verici olayları üst üste yaşamaya devam ettim ve nihayetinde depresyona girdim,
ama çocuk fikrinden de hiç vazgeçmemiş olmama rağmen onca stresten dolayı hamile kalamıyordum,
veeee son adet tarihim 9 mayıs olmasına rağmen 1 haziranda evde test yaptım ve 2 çizgi vardı inanamadım ve bi daha test alıp yaptım ve sonuç yine aynıydı, 3 haziranda da doktoruma gittim ve b-hcg yaptırdım ve sonuç yine pozitif (910 çıktı), darısı tim isteyenlere
hamile kalmak isteyenlere en önemli tavsiyem stresten uzak durun ve kendinizi rahatlatacak şeylerle meşgul olun (yapmaktan zevk aldığınız ve sizi çok yormayacak)
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3,5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 1,5 yılı vajinismusla geçti. Çok zorlu bir süreçti. Çok şükür bundan kurtuldum ve hiç korunmadık. Deli gibi bebek istiyorduk, tabii ben hemen ilk aydan kalırım zannediyordum. İlk gebeliğim 6 ay sonra oldu, pko olduğu için glukofen içiyordum bu süreçte. Sanırım o da yardımcı oldu gebelik oluşumuna... Ama maalesef 8. haftada bebeğimizin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum. Tabii son derece ilgisiz bir doktor kontrolünde :S
Sonra 3 ay korunma döneminden sonra toplamda yine 6 ay sonra ikinci gebeliğimi öğrendim. Başka bir doktor kontrolünde yine 8. haftaya kadar gelebildik ve yine aynı son. Kürtaj
Üzerinden tam bir yıl geçti ve bir türlü hamile kalamadım, kendime harika bir doktor buldum. Bu süreçte hsg çekildim, 2 kez yum. takibi yaptırdım. Geçen ay Mayıs 20 de yine hamile olduğumu öğrendim ve sevincim bu sefer daha kısa sürdü. Sadece üç gün sonra b-hcg değerlerimden gebeliğin yolunda gitmediğini anladık. Yükselmiyordu bir türlü ve önce kimyasal sonra dış gebelik ihtimalini düşündürdü. Halen gebeyim ama bugün doktorum dış gebelik riskinden uzaklaştığımızı, kendiliğinden düşük yapacağımı söyledi. Benim hikayem de böyle işte...
Bu arada ben de kan pıhtılaşması çıktı, eğer gebelik kesesi sağlıklı oluşsaydı hemen kan sulandırıcı tedaviye başlayacaktık ama bu sefer de o raddeye gelemedik.
İmtihan dünyası işte, bana düşen yine SABIR.
Allah cc. yürekten evlat isteyen her kadına bu mucizeyi nasip etsin inşaallah.
Sevgilerimle.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3,5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 1,5 yılı vajinismusla geçti. Çok zorlu bir süreçti. Çok şükür bundan kurtuldum ve hiç korunmadık. Deli gibi bebek istiyorduk, tabii ben hemen ilk aydan kalırım zannediyordum. İlk gebeliğim 6 ay sonra oldu, pko olduğu için glukofen içiyordum bu süreçte. Sanırım o da yardımcı oldu gebelik oluşumuna... Ama maalesef 8. haftada bebeğimizin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum. Tabii son derece ilgisiz bir doktor kontrolünde :S
Sonra 3 ay korunma döneminden sonra toplamda yine 6 ay sonra ikinci gebeliğimi öğrendim. Başka bir doktor kontrolünde yine 8. haftaya kadar gelebildik ve yine aynı son. Kürtaj
Üzerinden tam bir yıl geçti ve bir türlü hamile kalamadım, kendime harika bir doktor buldum. Bu süreçte hsg çekildim, 2 kez yum. takibi yaptırdım. Geçen ay Mayıs 20 de yine hamile olduğumu öğrendim ve sevincim bu sefer daha kısa sürdü. Sadece üç gün sonra b-hcg değerlerimden gebeliğin yolunda gitmediğini anladık. Yükselmiyordu bir türlü ve önce kimyasal sonra dış gebelik ihtimalini düşündürdü. Halen gebeyim ama bugün doktorum dış gebelik riskinden uzaklaştığımızı, kendiliğinden düşük yapacağımı söyledi. Benim hikayem de böyle işte...
Bu arada ben de kan pıhtılaşması çıktı, eğer gebelik kesesi sağlıklı oluşsaydı hemen kan sulandırıcı tedaviye başlayacaktık ama bu sefer de o raddeye gelemedik.
Sevgilerimle.
Merhaba arkadaşlar,
Sevgilerimle.
bende 1 sene uğraştım ama olmadı sonra mikro ile kısa protokol oldu şimdi yaramaz ikizlerim var birde sağ sağlim doğursam bişey istemiyorumm