Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
senağlamamalesef hiç hamile kalamadımsenağlamaama inşallah günün birinde gelir bebişim

İnşallah Allahım sana da nasip edecek canım. Ümidini yitirme. a.s.

merhaba kızlar umarım olmayanlarada bir gün nasip eder mevlam

Aminnn canım inşallahhh. :Saruboceq:

stres yapınca gelmiyorlar canım benim ben de hep gün sayardım ama her ay hüsran bu ay hiç ümidim yoktu ve evde eşimle de hiç konuşmadık hayırlısı dedik ama süpriz yaptı inşallah olur canım benim :teselli:

Tebrikler tatlım. Sağlıkla kucaklarsın inşallah. :Saruboceq:

İnşallah Allahım sana da nasip edecek canım. Ümidini yitirme. a.s.

Aminnn canım inşallahhh. :Saruboceq:

Tebrikler tatlım. Sağlıkla kucaklarsın inşallah. :Saruboceq:

alkisalkisalkisinşallah bizde kavuşuruz en kısa zamanda bebşimize:CüvCüv:

canım bende doğal yolla hamile kaldım anketi oyladım zaten.şuan 9 haftalık hamileyim şükürler olsun pek uğraşmadık 5. ayda hamile kalmışım ve hamiiş oldugumu 23 nisanda çocuk bayramında öğrendim allah herkese yaşatsın aratmasın inş. allahım elimizede almayı nasip eder inş.a.s

canım bende doğal yolla hamile kaldım anketi oyladım zaten.şuan 9 haftalık hamileyim şükürler olsun pek uğraşmadık 5. ayda hamile kalmışım ve hamiiş oldugumu 23 nisanda çocuk bayramında öğrendim allah herkese yaşatsın aratmasın inş. allahım elimizede almayı nasip eder inş.a.s

merhaba cnm...ben de 23 nisanda öğrendim :KK70: ben de 2. ayımda hamile kalmışım...bu arada aynı şehirdeyiz sanırım...doktor araştırdım çok... bayağı bilgi topladım...sen hangi doktoru tercih ettin cnm ?

merhaba cnm...ben de 23 nisanda öğrendim :KK70: ben de 2. ayımda hamile kalmışım...bu arada aynı şehirdeyiz sanırım...doktor araştırdım çok... bayağı bilgi topladım...sen hangi doktoru tercih ettin cnm ?

canım bentahsin özbek özel hastanesindeyim orda doğumumu düşünüyorum ya sen

Rabbim hepimize güzel sağlıklı akıllı evlatlar versin inş aratmadan bekletmeden :Saruboceq: bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bbebişim erkekmiş çok heyecanlıyım

Rabbim hepimize güzel sağlıklı akıllı evlatlar versin inş aratmadan bekletmeden :Saruboceq: bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bbebişim erkekmiş çok heyecanlıyım

Tebrikler kızlar. :teytey: :teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de henüz hamiş kalamadım ama bizim normal yoldan olmayacakmış tüp bebek senağlama

İnşallah tüp bebekle olur canım. Sıkma canını. Benimki de tüp bebekle oldu. Önemli olan olması değil mi. Rabbim bağışlar sana da inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğal yoldan hamile kaldım 3. adet zamanımda bebişim bana geldi inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım

bende dogal yoldan kaldım.daha çok küçükmüş,yeni ögrendik.10 ay hap kullandım (yasmin).2 ay olmadan hamile kaldım.inş saglıklı bi şekilde bende alırım kucagıma

slm yenı uyeyım bende ılk cocugumu dogal yolla ılk ayda kaldım kızım 6 yasında ıkıncı dusunuyoruz allah ızın verırıse 2 aydır denıyoruz henuz bırsey yok allah once olmayanlara annelıgı tattırsın ınsallah

X