Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
Öncelikle siz hamile kalmayı başaran arkadaşlarımızı kutluyorum. :hooray: :nazar: Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :Saruboceq: Alanlarınkini de Allah bağışlasın , güzel bir ömür nasip etsin. :Saruboceq: :nazar:

Sizler de dün bu yolda çaba veriyordunuz. Hamile kalabilme , bu güzel duyguyu yaşayabilme telaşındaydınız. Kimininki doğal yoldan geldi , kimininki tedaviyle. Bazıları çok üzmedi annesini belki hemen geldi , bazıları ise yıllarca gözleri yollarda bıraktı. :ecrin_bebek:

Benim gibi birçok hamile kalmaya çalışan arkadaşımız var. Bu anket bizlerin merak konusu. Allah bizlere de yarın birgün bu anketi oylamayı nasip eder inşallah. :Saruboceq:

Herkesin sorunu bir değil tabi. Kaçıncı denemede olduğu da önemli değil. Merak ettiğimiz genel dağılım nasıl acaba?:1rolleyes:

Anketimizi oyladığınız için teşekkürler. a.s.

merhabalar, nevrosky senin nezdinde herkese selamlar diyorum... tüm mesajları okuyamadım elbette.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler, allah hayırlısıyla tamamına erdiğini de göstersin tüm gebelere, bana da tabi..
Anne olmak için çabalayan tüm arkadaşlarıma da, en kısa zamanda dilerim versin rabbim.

ankette B şıkkını onayladım.
Doğal yollardan hamile kaldım. Ama 8. ayımızda olabildi ancak.

O süre içinde epeyce üzüldüm, olmuyor sandım. doktora gittim, yumurtalarıma baktırdım... falan falan.... doktorum, ''bi sorun yok, stres yapıyorsun sen, rahim filmi bilmemne gereksiz.. bekle olacak mutlaka'' dedi hep.

Kızlar, hamile kalmaya çalışan arkadaşlarım.... size söylüyorum :) Bu gebe kalamama var ya, büyük oranda bizim kafamızdan kaynaklanıyor. Şu kalın kafalarımız almıyor bazı şeyleri nedense..
Stres yapmayacağız bu konuyu.. kafaya takmayacağız... Rahat olacağız... İlişkiyi görev gibi görmeyeceğiz.. Elimiz orada, sürekli sıvı kontrolü yapmayacağız.. İllaki 2 günde bir olacak bu iş diye, kendimizi de eşimizi de germeyeceğiz.. Ne zaman canımız isterse, o zaman olacak.. Günde 3 kere de isterse adam, hayır deyip geri püskürtmeyeceğiz.. Bırakıcaz sperm sayısını,hareketliliğini... düşünmeyeceğiz..
Olanla ölenin önüne geçilmezmiş.. Büyükler söylemişler :)
Doğru demişler.

Aylarca ayaklarıma duvara diktim 1 saatten fazla bekledim, uyuyakalınca tutuyormuş diye zorla uyuttum kendimi bacaklarım havada... SAbaha kadar popomda yastıkla uyudum.. O pozisyon senin bu pozisyon benim diye denedik durduk benim yüzümden.. Kimbilir kaç kere, zavallı adamı geri püskürttüm, ''daha dün yaptık hayatımmm'' diyerek :)
Pekmezler yedirdim içirdim. cevizler fındıklar.. falan filanlar...
Gün ve hatta saat hesapları yaptım ince ince.. ateşler ölçtüm :)

Fakat sonunda, eşim beni meşgul etmeye karar verdi, bir meşguliyet icat etti.
O işle ilgilendim. kendimi göremeyecek kadar yoğundum son 2 ay.
Bıraktım ajanda-takvim-vırt zırt.. her şeyi.
Hatta mikroenjeksiyon, tüp bebek gibi mevzularla ilgileneye başladım açıkçası. Eşim de bana yardımcı oldu... hem de çok :) Tüp bebek merkezleri hakkında bilgi bulmama yardmcı oldu :)

En son 27 nisanda regl oldum. Onu da ben takip etmedim, öylesine takvime işaretledim.
Sonrasında ''bugün günlerden ne - ayın kaçı..'' hiç ilgilenmedim. işime gittim geldim.. eşimle ilgilendim bol bol :) hiç reddetmedim.... günde birkaç sefere bile müsade ettim... çünkü artık amacım bebek yapmak değil, eşimle mutlu olmaktı.
Hiç yatmadım nerdeyse, 3-5 dakika dinlenmek için yattım belki o kadar.. Ne bacaklarımı kaldırdım, ne popoma yastık koydum...

Sonra 20 gün sonra falan yani.. kasıklarımda sancı ağrı falan gibi şeyler hissedince, takvime baktım. acaba regl olma zamanım mı geldi diye... daha vardı 1 hafta kadar günüme.
Umursamadım... bekledim. günüm geçti :)
Ertesi gün, eşim aldı test, bir sonraki gün sabah ilk idrarla yaptım.
Ve sürpriz...
Meleğim bizimleydi.

Dikkatinizi çekerim kızlar, bu sıpalar, sürpriz yapmayı seviyorlar.. beklerken gelmiyorlar sanırım :)

Bugün itibariyle, 6+5 haftadır beraberiz meleğimle teyzeleri..
tüm kardeşlerini davet ediyor kuzum...

ınşallah dileyen herkesin göbüşleri şişsin, önlerini bile göremesinler... ammiiiinnnnnnnnnnnnn :)

ben 3 kere hamile kaldım.bi hsg filminden sonra,bi aşılama bide normal gebelik.elde var sıfır..senağlama

ben 3 kere hamile kaldım.bi hsg filminden sonra,bi aşılama bide normal gebelik.elde var sıfır..senağlama

canım... çok üzüldüm gerçekten.
bişey sorucam, çok özel olmazsa ve seni yine yeniden üzmeyecekse...

kaçar haftalık kayıpların oldu? sebepleri neydi?

istemezsen okuma-cevaplama... ama bilmek istedim işte.

Benım Mikroenjeksıyon oldu.uzun protokol.cok zahmetli oldugunu dusunuyordum ama goz acıp kapayana kadar gectı.iyikide beklemedım ıyıkı de yaptırdım.şimdi 10 haftalık hamileyım.soylemek ıstedıgım bu işi kimse gozunde buyutmesın.ve boşu boşuna ugrasmasın.ama ıyı bır doktor secsın kontrollerını yaptırırken.benım doktorlarım çok çok iyiydi çok şanslıydım o konuda.işlemi yapan emriyobiolog ve transferi yapan kadın doğumcum süperdii.
ama bu işlemlerden önce başka bir doktora gıtmıstım 1 sene mal oldu bır sperm sonucunu anlayamaması.iyiki internet var da ben sora sora öğrendim

merhaba arkadaşlar bende 2 senelık evlıyım hamıle oldugumu yenı ögrendım tedavıyle hamıle kaldım yanı yumurta takıbı yaptırarak ama dün doktora gıttım 25 gün geçmeden görünmez ultrasyonda dedı bugun 17 gün oldu boş gebelıkten çk korkuyorum ınşallah öyle bışey olmaz ılk bebegım olacak rabbım ısteyen herkese tattırsın annelıgı

merhaba arkadaşlar bende 2 senelık evlıyım hamıle oldugumu yenı ögrendım tedavıyle hamıle kaldım yanı yumurta takıbı yaptırarak ama dün doktora gıttım 25 gün geçmeden görünmez ultrasyonda dedı bugun 17 gün oldu boş gebelıkten çk korkuyorum ınşallah öyle bışey olmaz ılk bebegım olacak rabbım ısteyen herkese tattırsın annelıgı

mrb busenaz..yazdıgın bır kelıme ıle kendıme yakın hıssettım senı yazmak ıstedım.. boş gebelıkten korkuyorum demıssın, insan nıye ıse hep kötü seylerı dusunup korkutuyor kendını. aslında aklımıza bıle getırmemek lazım ya ıste elınde olmuyor. bende ınternetten takıp edıyorum su kadar haftalık ıken bunu ögrenırsın, bu kadar haftalıkken sunu ögrenırsın vs. ıyı olanıda duyuyorsun kötü olanıda. ıyı olanı okuyup gecıyorsun kötü olanı yoruyorda yoruyor ınsan kafasında. yanı en azından benım öyle oluyor. çok kötu bır huy kendıme cok kızıyorum aslında ama... aynen dedıgın gıbı kesem görunene kadar boş gebelıkten bende cok ürkmüştüm, (bırde anne hayatınıda tehtıd edıyormus sanırım)
sonra kesem gözüktü bir daha kı ultrasona kadar ya kalbi atmazsa ya kalp atıslarını duyamazsak dıye dıye gunlerımı gecırdım. kalp atısını da duyduk. dr. uma en az bes kere sormuşum sımdı bu kalp atıyor bebek yasıyor demek degıl mı dıye:) Allahıma cok sukur. sımdı sırada ne var ılgılenmemek kafamı yormamamk ıstıyorum aslında.
hepimizin melekleri ve bu meleklerı tasıyan anne adayları Rabbıme emanet.. olacakla öleceğin önüne gecılmıyor ne yazık ki.. Hayırlı ve sıkıntısız hamılelıkler dılıyorum herkese...

birde hangı yoldan hamıle kaldıgımı yazmak ıstıyorum..bır ıkı ay korunmadık fakat hamıle kalamamıstım. arastırdık, eşimin varikosel rahatsızlıgı vardı.sperm sayısı 15 mılyondu. doktoru amelıyat olmadn cocuk dusunmeyın küçük bır operasyondan sonra sorunsuz cocugunuz olur demıstı. ben ınetrnetten duydugum mucızevı kür KEÇıBOYNUZU uygulamsını baslattım.2 ay ıcerısınde hamıle kaldım. bu bızım ıcın gercekten mucize olmuştu. Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın ve hayırlısıyla bebişleri kucagımıza almayı nasıp etsın inş.aminnnnnn:)

birde hangı yoldan hamıle kaldıgımı yazmak ıstıyorum..bır ıkı ay korunmadık fakat hamıle kalamamıstım. arastırdık, eşimin varikosel rahatsızlıgı vardı.sperm sayısı 15 mılyondu. doktoru amelıyat olmadn cocuk dusunmeyın küçük bır operasyondan sonra sorunsuz cocugunuz olur demıstı. ben ınetrnetten duydugum mucızevı kür KEÇİBOYNUZU uygulamsını baslattım.2 ay ıcerısınde hamıle kaldım. bu bızım ıcın gercekten mucize olmuştu. Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın ve hayırlısıyla bebişleri kucagımıza almayı nasıp etsın inş.aminnnnnn:)

hante hamile kalmadan yaklaşk 1-2 ay kadar önce ben de eşime keçiboynuzu uygulatmıştım, sen yazınca aklıma geldi

on ay hap kullandım sonrada eşim korundu uzun süre..

bebğimiz olsun dedik ve korunmasız ilk denemede hamile kalmışım..

ilk seferinde olacağını tahmişn etmiyordum açıkçası..

allahım isteyen herkese nasip etsin en rahat şekilde inşallah..

ben evlılıgım ılk senesı korundum dogum kontrol hapı kullanarak sonra bebek ıstedıgımız için korunmayı bıraktık ama olmadı:ve doktora gıttım yumurta takıbı yapıldı şukurler olsunkı ılk ayda hamıle kaldım açıkçası ılk ayda olacagını pek zanetmıyoduk allah ısteyen herkese versın annelıgı tatırsın

3 yillik evliyim bebek icin 1 sene daha beklemek istiyorduk ama korundugum halde ne olduysa anlamadim kaydirigubbakcemile3 3 gun geciktim ve supheye kapildim olanaksiz diyordum ama 2 tane test yaptim her ikiside pozitif cikti hazirliksiz yakalandik esim aldirmami bile istedi ama nasil insan canini sokup atarki suan 37 haftalik hamileyim doguma az kaldi Allah in izniyle ..Yani ugrasmadan hamile kaldim :emir_bebek: ve oglusumu cok seviyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin butun hamisleride bir nefeste kurtarsin insallah ..

X