Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle siz hamile kalmayı başaran arkadaşlarımızı kutluyorum. :hooray: Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :Saruboceq: Alanlarınkini de Allah bağışlasın , güzel bir ömür nasip etsin. :Saruboceq:
Sizler de dün bu yolda çaba veriyordunuz. Hamile kalabilme , bu güzel duyguyu yaşayabilme telaşındaydınız. Kimininki doğal yoldan geldi , kimininki tedaviyle. Bazıları çok üzmedi annesini belki hemen geldi , bazıları ise yıllarca gözleri yollarda bıraktı. :ecrin_bebek:
Benim gibi birçok hamile kalmaya çalışan arkadaşımız var. Bu anket bizlerin merak konusu. Allah bizlere de yarın birgün bu anketi oylamayı nasip eder inşallah. :Saruboceq:
Herkesin sorunu bir değil tabi. Kaçıncı denemede olduğu da önemli değil. Merak ettiğimiz genel dağılım nasıl acaba?:1rolleyes:
Anketimizi oyladığınız için teşekkürler. a.s.
ben 3 kere hamile kaldım.bi hsg filminden sonra,bi aşılama bide normal gebelik.elde var sıfır..senağlama
merhaba arkadaşlar bende 2 senelık evlıyım hamıle oldugumu yenı ögrendım tedavıyle hamıle kaldım yanı yumurta takıbı yaptırarak ama dün doktora gıttım 25 gün geçmeden görünmez ultrasyonda dedı bugun 17 gün oldu boş gebelıkten çk korkuyorum ınşallah öyle bışey olmaz ılk bebegım olacak rabbım ısteyen herkese tattırsın annelıgı
birde hangı yoldan hamıle kaldıgımı yazmak ıstıyorum..bır ıkı ay korunmadık fakat hamıle kalamamıstım. arastırdık, eşimin varikosel rahatsızlıgı vardı.sperm sayısı 15 mılyondu. doktoru amelıyat olmadn cocuk dusunmeyın küçük bır operasyondan sonra sorunsuz cocugunuz olur demıstı. ben ınetrnetten duydugum mucızevı kür KEÇİBOYNUZU uygulamsını baslattım.2 ay ıcerısınde hamıle kaldım. bu bızım ıcın gercekten mucize olmuştu. Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın ve hayırlısıyla bebişleri kucagımıza almayı nasıp etsın inş.aminnnnnn:)