• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Hangi Yatak Odasını Alsam ?

hangiisinin mobilyası en açıksa onu almanı tavsiye ederim

koy renk mobilya çok güzel göüküyor bende o hatayı yaptım mobilyamı koyu renk halılarımı ve yatak örtümü açık renk aldımm.ve elimden bez düşmüyor.artık başa çıkamadım tuvalet masasının üstünü falan komple örtüyle örttümm.sil sil baş edemiyosun.

açık renk almanı tavsiye ederim

canım bende birinciyi beğendim,renk seçenekleri varsa ilk resmin ceviz rengi olanını al derim,ben yatak odası takımımı ceviz yaptırdım çok memnunum valla benden sölemesi,hiç toz belli etmiyoo :)

2 2 2
çok güzel
evlilik hazırlığı :16: ne güzel ,çokk mutlu olursunuz inşallah

amin çok teşekkür ederim :61:

hangiisinin mobilyası en açıksa onu almanı tavsiye ederim

koy renk mobilya çok güzel göüküyor bende o hatayı yaptım mobilyamı koyu renk halılarımı ve yatak örtümü açık renk aldımm.ve elimden bez düşmüyor.artık başa çıkamadım tuvalet masasının üstünü falan komple örtüyle örttümm.sil sil baş edemiyosun.

açık renk almanı tavsiye ederim

evet öyleymiş herkes öyle dedi çok sağolun

Ben 3. beğendim:):26:

değerlendireceğim önerilerinizi
hala karar vermedim :34:

Valla hepsi güzel aslında ama 3 numara dah kullanışlı gibi sanki :34:

bana kalsa ayrım yapmak istemiyorum
3 ünüde almak istiyorum :1:

ben doğutaştan şaşma derim.harika modelleri var cnm bir bak derim :79:

bellonada ve bu modellerden birini almalıyım
ödeme ve fiyat konusu için
eminim doğuşta da güzel vardır
önerin için teşekkür ederim :16:

canım bende birinciyi beğendim,renk seçenekleri varsa ilk resmin ceviz rengi olanını al derim,ben yatak odası takımımı ceviz yaptırdım çok memnunum valla benden sölemesi,hiç toz belli etmiyoo :)

hmmm bilmiyorum sorayım bi var mı renk seçeneği
teşekkür ederim yorumun için :16:

2. çok güzel canım

çoğunluk 2 dedi sende mi öyle diyosun :97:
of ne zor karar vermek

bence 3.takim..Daha sade ve asil..

hmm teşekkür ederim yardımın için
son kararımı vericem inş. en kısa sürede

cnm öncelikle allah mesut etsin..
ben 2.yi secdimmmmmmm:))))))))
koyu renk mobilya ii olmyor helede yatak odasında benden sana tavsiye oturma odası filan hergun silniyorda yatak odası hep silnmior toz oluyo cok bide yattığn kalktğn yer ferah olsun bosver..
benmkilerde koyu yatak odası bde dublex ev ust katta cok fazla temzyelemiorm merdivenlerimde koyu renk vallahi cok pişman olyor insan ama koyu istiysan sen bilrsn al kalmasın içinde yenisi gelir bosverr:1:

cnm öncelikle allah mesut etsin..
ben 2.yi secdimmmmmmm:))))))))
koyu renk mobilya ii olmyor helede yatak odasında benden sana tavsiye oturma odası filan hergun silniyorda yatak odası hep silnmior toz oluyo cok bide yattığn kalktğn yer ferah olsun bosver..
benmkilerde koyu yatak odası bde dublex ev ust katta cok fazla temzyelemiorm merdivenlerimde koyu renk vallahi cok pişman olyor insan ama koyu istiysan sen bilrsn al kalmasın içinde yenisi gelir bosverr:1:

:))) amin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
uyarınızı dikkate alıcam
benim için mobilyanın koyuluğu açıklığı önemli değil
duvar rengim pembe sevmiyorum o rengi cırtlak bi pembe
koyu açık hangi mobilya iyi gider diye düşünüyorum
2 . model çok güzel ama pembe duvarda da aynı şekil duracak mı :((
keşke beyaz yada krem gibi açık bi renk olsaydı duvarım
ozaman hiç bukadar zorlanmayacaktım

amin çok teşekkür ederim :61:

evet öyleymiş herkes öyle dedi çok sağolun

değerlendireceğim önerilerinizi
hala karar vermedim :34:

bana kalsa ayrım yapmak istemiyorum
3 ünüde almak istiyorum :1:

bellonada ve bu modellerden birini almalıyım
ödeme ve fiyat konusu için
eminim doğuşta da güzel vardır
önerin için teşekkür ederim :16:

o zaman 2 yi al derim cnm ben onu beğendim :16:hem açık renk daha kullanışlı toz bakımından

:))) amin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
uyarınızı dikkate alıcam
benim için mobilyanın koyuluğu açıklığı önemli değil
duvar rengim pembe sevmiyorum o rengi cırtlak bi pembe
koyu açık hangi mobilya iyi gider diye düşünüyorum
2 . model çok güzel ama pembe duvarda da aynı şekil duracak mı :((
keşke beyaz yada krem gibi açık bi renk olsaydı duvarım
ozaman hiç bukadar zorlanmayacaktım

tatlım boyasaana daha varsa evlliğe kendn bile yapabilrsn odanı boya sdce basit syler bnlar tabii vaktin varsa..

tatlım boyasaana daha varsa evlliğe kendn bile yapabilrsn odanı boya sdce basit syler bnlar tabii vaktin varsa..

bikaç kişi daha söylemişti boyama alternatifini
ancak bina yeni bina toplasanız boya yapılalı 1 sene olmamıştır
boş sıfır ev
kimse boyatma fikrine yanaşmaz :(( ( ailem nişanlım )

vallahi şekerim sırf duvara uydurmak için içine sinmeyen bir takım alma da bence nerden ne alırsan al. çünkü odayı istediğin zaman boyatabilirsin ama yatak odası kaç kere alınır. bence bi boyamayı münasip bir dille getir. ne olcakki senin evin bu istedğin gibi olması en güzel hakkın. tek bir oda sonuçta çok masraf da olmaz.
bize mesela yeni ev tuttuk, bi buçuk sene önce boyanmış temiz görünüyordu ama tüm evi boyattırdık biz.
bence sen istediğin takımı seç, uyar hepsi merak etme, bi kaç seneye de değiştirirsin zaten duvarın rengini. :21:

Back
X