Hangi yaşam tarzı...

bende öyle anlamıştım.
sanki konu sahibi teyzenin geleceğini bile bile tatile gitmiş şimdi de dert yanıyor gibi anlamıştım.
acaba biz mi biryerleri atladık yoksa kendisi mi bu detayı atladı acaba?

yavv selpak verilen yeri tuvalet kapsı değil de genelhane kapsıı gibi düşün:1ninca:

galıba kendı bu detayı yazmayı unuttu..ınan ben hıc bır yerde bunun yazdıgını gormedım..
tatıl ıcın para verdıgını falan da yenı goruyorum...

onun kapısını da dusunsem bır anlam yukleyemedım ben :)
neyse en ıyısı erkek arkdasıma sorayım anlatıversın o bana

kızlar arkadaş yardım istemiş ..olay kişileştirilmiş..kendi yaşam tarzına kadar yorum yapılmış..kimin ne yaşadığını bir kere kimse bilemez...tatilde olup olmadığını bile sorgulanmış..neyse ama ...

anlamadım ben ne demek ıstedıgını?
arkdas yardım ıstemıs te,sanırım bazı seylerı anlatmayı unutmus bızlere?durum boyle olunca da o zaman sen nıye tatıle gıttın dedım bende..gercekten de bu detayı verene kadar 'madem teyzen onemlıydı senın ıcın ne ısın var tatılde' dedım..
kımın ne yasadıgını tabııkıde kımse bılemez..zaten bu yuzden anlasamıyoruz,bılmedıgımız ıcın,anlatmadıgı ıcın...
tatılde olup olmadıgını kım sorgulamıs kı?
nıye boyle bırden parladın kı sen sımdı anlamadım ben delikafadulden

Enişteye bak sen, ne biçim kelime o öyle, bu kız kuzeninin uçkurunun ipini mi tutacaktı. Madem karşı böyle şeylere kızının başında dursaydı.

Bu arada selpakçı ile ne demek istendiğini anladım, anlamaz olaydım. Bir insan yeğenine nasıl söyler bunu ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…