- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
ben senin 33 yaşında olduğunu düşünemedim yanlış anlama ama bana biraz çocukça geldi bu yazdıkların.bunları sorgulamak için geç kalmamış mısın biraz? 33 yaşında ailemin yanında yaşadığımı düşünemiyorum ki kendilerini çok severim. illa erkek arkdaşla bi adamla yaşamak ya da evlenmek lazım değil tek başına ayrı eve çıkabilirisin. ben üniversiteyi kazanınca ayrıldım evden sonra da öyle gitti.
Kuzenine, kullanılıp atılma ihtimali olan risk almış bir kadın gözüyle bakıyorsan senin mantığında birine ailen izin verse bile gidip bir erkekle yaşamayı tavsiye etmem. Evlilik kadının kazancı değidir. Cinsellik evlilik dışında yaşanınca erkeğin aldığı, kadının verdiği pazarlık konusu bir meta değildir. ama bunun gibi daha bir sürü mantık hatası genlere kadar kodlanmış durumda. bence kaldıramayacağın yükün altına girmeyi hayal etme. sana doğru gelenin dışına çıkma, yalnız kalınca korkarsın..
senin gibi evli olmadığım için canım çıkamıyorum aşamıyorum kendimi 40 yaşındada aynı olacağım sanırım...
çoğunuz kuzenim böyle bişey yaptığımı yadırgadığımı düşünürek tepki verecektir ama ben kıyamıyorum onaa....
aile derken babam yok annem var ve kalp hastası ..kısaca onlar için yaşıyorum...birde kardeşim var oda bir dünya..yani herşeyi evlilik gözüylen bakan bir aile..ben kendi başımada çıkarım şu saatten sonra ama bir erkekle yapamam..
kuzenime gelincede teyzemden gizli saklı yapana kadar evlensin diyorum tabi kendi hayatı ama dedim ya kıyamıyorum...olmayınca aaa biz yapamadık haydi herkes yolunamı..evlilik olunca sanki herşey daha dğru yapılmış gibi geliyor...
kuzeniniz 28 yasinda yetiskin biirisi
kararini vermis istiyorsa uygular hayirlisi olsun diyelim
size gelince eger sizde gercekten kendinize güvenmis olsaydiniz
sizde ayri eve cikardiniz.
Güven derken ne anlamda güvenmemiş kiii...
her anlamda maddi manevi her türlü kendine güvenmis olsaydi giderdi
ama annesi yanlizmis bide kardesi varmis annesi kalp hastasiymis
bu durumda gitmesi iyi olmaz bence
canım maddi olarak hertürü imkanım var...madeviyatta aslında %30 etkisi var..sanırım milet ne der..ne gözükürüm düşüncesi var bende...yoksa zamanında bende yapabilcek sevdiğim insanda vardı ama yapamadım iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?