• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hangi yağla yaklaşık kaç cm büyüme elde edilir? tavsiyeler

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
arkadaşlar ben 1-2 gündür kayısı yağıyla masaj yapıyorum. doğru düzgün bi yağ almak istiyorum. bazıları çörekotu yağı, mersin yağı falan diyor.

hangisini tavsiye edersiniz? hangi yağı kullanarak kaç cm büyüme elde ettiniz?

Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

bu bilgilerden yola çıkabilirsin canmopuyorumnanaktan

Çörek otu yağı mersin lawanta çilek ben bunları kullanarak büyüttüm dewamda ediyorum ama hangi yağ kaç cm büyüttü bilemeyiz iki yağ seç ikisini kullan sonra bir başkasını dene önce çörekotu we mersin al bence sewgiler

BENDE çörek otu yagı rezene yagı karıştırdım ikisiyle masaj yapıorum 2 ay oluyo 76 dıydı gögüs ucu 77 bazen 78 çıkıyo devam edicem 6 7 ay faydası olacagına inanıyorum rezene bitince mersinle çörek otu yapıp karıştırcam öle dvm etçem bi ondan bi bundan adaçayı içmeye üşeniyorum içebilsem daha ii olcakta bakalım aynen devam bayanssulusmile

Canım ben mersin yağını ve çörek otu yağını kullandım mersin yağı büyütüyor bence cm falan hatırlamıyorum geçen yıldı çünkü, bu yıl da ara ara çörek otu yağı ile masaj yaptım ama bence çörekotu yağı daha faydalı dolgunluk hemen hissediliyor tavsiye ederim .

Back
X