hangi yabancı aktör hayalinizdeki erkek arkadaşınız olabilir?

İdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...vay beee.:sm_cool:

banada bu cikti.::::)))tamam olsun kabul.............::))

İdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...

Hangi yabancı aktör hayalinizdeki erkek arkadaşınız olabilir?" testinin sonucu:
İdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...

anammmmmmm yaslandı ya o

bana da tom çıktı hiçte sevmem kendisini neden hep gıcıklar bana düşer hani böle bi leonardo di caprio olsa da şöle titanikte beraber batsaydık ne vardı sankiiiiiiiii:a015:tatlicadiarzu

İdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...şakkıdı

Brad kime ideal erkek olacağını şaşırdı yahuuu...
Bana zatı muhterem çıktı emmeeee ben kendiinden haz etmem..
Iııı ıhhh sevmedim ben bu Brad'i...:tomato:

kim istemezki sanırım öle bir eş angelia çok şanslı

ıdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...kaydirigubbakcemile2

Test yapmadan tek aşkım Hugh Jackman.Çok tatlı karizmatik adam yaa. Wolverinim benim

Test sonucu ise:ıdealinizdeki erkek arkadaşınızın Brad Pitt olmasını istiyorsunuz. Çünkü o hayallerinizi süsleyen yakışıklı. Elit, seksi ve bir o kadar da çılgın...

Brad Pitt de iyidir, sarışın yane severim kendilerini

İdealinizdeki erkek arkadaşınızın Tom Cruise olmasını istiyorsunuz. Çünkü o sizi mutlu edebilecek yegane insan. Yakışıklı, romantik ve elegant...

testi bende çözdüm sonuç tom cruise çıktı onuda beğenirim ama benim hayalimdeki erkek kevin costner ben onun kadar kadar yakışıklı karizmetik erkek görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…