Hangi Vitamini kullanıyorsunuz?

canim doktor elevit vermisti bana ama jelatin oldugu icin icememistim...

ben bağışıklık sistemim güçlensin diye zinco c kullanıyorum sık sık hasta olduğum için doktor vermişdi....

bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebilirim

vitaglukan diye bir vitamin şurubu var canım,ben kızlarıma kullanıyorum doktorumuz kış aylarında kullandırıyor yazın kırmızı ve mor meyveler çok olduğu için gerek yok diyor.büyüklerde kullanıyor doz arttırarak tavsiye ederim.

herşeyin fazlası zarar arkadaslar vitamınlerın faydası oldugu kadar zararıda var kafanıza gore bır vıtamını duzenlı kullanmaya baslamadan once doz asımında ne gıbı yan etkılerı oluyor onu da arastırın,

Supradyn kullanıyorum suan ve gün içinde enerji bakımından oldukça faydalı oluyor benim için. Ben kilo almak istiyordum onun için başladım vitamin kullanmaya fakat o konuda bir faydasını göremedim hiç bir vitaminin, ama daha dirençli yapıyor insanı ondan devam ediyorum kullanmaya. Sağlıklı günler dilerim hepinize:)

NEROX- B12
tırnaklarımda beyazlıklar vardı ..doktor bu hapı verdi..15 gündür kullanıyorum ama bir değişiklik yok gibi....

hamileyken elevit kullanıyordum allahım deli gibi iştahım açılıyordu bir gün içiyordum 24 saat yemek yesemde midem kaznıyodu.kilo yapmayan vitamin ilacı yokmu yahu

Herkese merhaba,
Öncelikle belirteyim ki sağlık alanında yetkili biri olarak değil, sadece kendi sağlığım için bilinçli bir tüketici olarak konuşuyorum. Edindiğim bilgiler düzenli gittiğim ve memnun kaldığım cilt doktorumdan, yine düzenli gittiğim ve çok sevdiğim eczacımdan (dünyanın en tatlısıdır) ve daha önceki tecrübelerimden gelmektedir. Kişiye göre değişebilir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmem.

Üniversiteye hazırlanırken Pharmaton kapsül kullandım 1 yıl boyunca ve daha önceki zamanlarıma göre çok faydasını gördüm. Öncesinde de derslerime yoğun çalışmaktaydım ancak kullandığım sene hem uykumun kalitesinde hem de zindelik durumumda hatrı sayılır ilerleme oldu. Ayrıca benim saçlarım da inanılmaz dökülür, o kadar ki biri arkamdan koşturup dökülenleri toplamazsa hsonuna kadar halının rengi değişir, o kadar yani! Pharmaton kullandığım dönemde saçlarımın dökülmesinde epey azalma oldu, anneciğim de rahat etti... Ancak o yıl bana kilo da aldırdı. Ortalama kilom 57-58 iken 60ı gördüğüm olmuştu.

Ancak kilo aldırma durumu tamamen sizin fiziksel aktivitenizle ilgili. Benden birkaç sene sonra basketbolcu kız kardeşim de kullandı ve gram kilo almadı. Hatta düzenli spor yaptığı için de taş gibiydi ayıptır söylemesi...

Bu nedenle bu tür vitamin takviyeleri kilo aldırabilir ancak bu sizin fiziksel aktivitenizle direkt alakalıdır. Yediklerimize dikkat etmeden, düzenli egzersiz veya spor yapmadan vitamin kullanayım ama kilo aldırmasın derseniz vitamine haksızlık yapmış olursunuz!

Bir de one-a-day durumu var. Ben burada iki vitaminin karşılaştırmasını yapmam, reklam amaçlı da konuşmak istemem. Halam ve kuzenim yıllarca one-a-day kullandılar ve gerçekten de memnundular. Gerçi bunda İzmir gibi güzel bir şekilde yaşamanın vermiş olduğu yaşam enerjisinin de payı olabilir ama... Neyse konuya dönelim, eczacıma pharmaton mu one-a-day mi diye sorduğumda (ikisini de satıyordu, o yüzden çıkar amaçlı değildi) ben pharmaton kullanıyorum dedi. İçindeki ginseng nedeniyle. Peki one-a-day woman nasıl diye sorduğumda, evli ve çocuk sahibi olmak isteyen bayanlara onu daha çok önerirler, çünkü kadın hormonlarını etkileyici içerikleri var. Erkekler için olanını da aynı durumdaki erkeklere önerirler dedi. Benim şu an için çocuk sahibi olmak gibi bir durumum olmadığı için sana pharmatonu tavsiye ederim dedi.

Ben de bu sabah eski dostum pharmatona geri döndüm! Az önce kahvaltımla birlikte bir tane aldım. Uzun zamandır kullanmadığım için (nedeni de 7-8 aydır A vitamini almamı yasaklayan bir cilt ilacı kullanmamdı) mide bulantısı olabilir diye düşünüyorum ama tecrübelerimden zamanla geçeceğine de inanıyorum. Henüz böyle bir durum olmadı çok şükür :)

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur. Ancak lütfen bunları doktor tavsiyesi değil, yabancı birinden duyduğunuz izlenimler olarak algılayın ve mümkünse önce doktorunuza ya da en azından eczacınıza danışarak kullanın. Benim eczacımla 1 senedir arkadaş gibiyiz. Sağlık açısından hemen her özelliğimi, yaşam tarzımı, sıkıntılarımı bilir. Sağolsun bir gün bile çıkar amaçlı bir davranışını görmedim. Hatta tam tersine, cüzdanımı korumak için daha uygun fiyatlı ama aynı etkiye sahip medikal ürünleri tavsiye de etmiştir. Sizin de böyle güvenebileceğiniz bir eczacınız varsa ona danışın.

Herkese sağlıklı, zinde, mutlu günler dilerim!

Çok açıklayıcı ve karar vermeyi kolaylaştırıcı bir yazı olmuş, teşekkürler :)

ben ve bizimkiler gnc ürünlerini kullanıyor, bi yan etkisi olmadı su ana kadar cesıt cesıt her yasa ve calısma kosuluna gore multıvıtaminleri var, doğal olduklarını biliyorum ama yinede bi araştır, fiyatları da gayet iyi ben kendi bayisinden almıyorum ama, internette satan bi yer var yıllardır onlardan alıyoruz, pazarlık da kabul edioyrlar :)

kışın her gün bir tane kalsiiyum sandoz içerdim (annem çocukken alıştırdı :), yorgun düştüğüm günlerde de bir supradyn. ama şimdi c vitamininin yanına supradyn yerine solgar'ın calcium magnesium plus zinc diye bir karışımı var, vitamin değil ama mineral açısından çok yararlıymış onu içiyorum. özellikle 30 yaş ve üstü kadınlar için.

Ben 'immunace' kullanıyorum. İçinde A, E, C, D3, B6, B1, B2, B12, B3, K, Çinko, Demir, Bakır, Magnezyum, Selenyum, İyot da var. B vitaminleri bende biraz iştah açıyor ama herkeste böyle değil. Düzenli kullanmaya başladıktan sonra daha enerjik hissediyorum. Farkettiğim bir yan etkisi olmadı. Ama herhangi bir tahlile göre başlamadım, destek olarak düşündüm.

Ben amway in omega 3 kapsülünü kullanıyorum..(balık,ketentohumu veya ceviz-fıstık yemediğim günlerde)..Tırnaklarım için biotin kullanıyorum(yumurta yemediğim günlerde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…