- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi boncuk2334
Pharmaton kullanıyorum eczacım önerdi. kendisi de kullanıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceleri pharmaton kullanıyordum gerçekten iyi fakat daha iyisini buldum forever living firmasının daily sini ve omega 3 nu kullanıyorum kendimi çok daha dinç ve enerjik hissediyorum denemek isterseniz nereden nasıl alırsınız detaylı bilgi verebilirim il][/QUOTE]
Evet bahse konu multivitamin kompleksi gerçekten çok zengin bir içeriğe sahip bende tavsiye ederim.
Solgar omnium sağlıklı saç ve tırnaklar içindir ayrıca antiaging etkilidir diğer vitaminlere göre biraz daha pahalı ödüllü ama en kaliteli üründür :)kızlar tırnakları güçlendirdiğini ve uzattığını düşündüğünüz vitaminler hangileri
şu sıra ona çok ihtiyacım var
ne eksikliğim var diye bidaha gidip kan tahlili yaptırmak istemiyorum ya lütfen yazın
Solgar omnium sağlıklı saç ve tırnaklar içindir ayrıca antiaging etkilidir diğer vitaminlere göre biraz daha pahalı ödüllü ama en kaliteli üründür :)
çok teşekkür ederim yarın ilk iş eczaneden sorucam
pahalı derken ne kadar misal
Bence vitaminleri karıştırmayın. Bunun yerine Daha kapsamlı vitaminler tercih edin :)2ay pharmathon kullandm btti faydasnida gordum gbi. Bu ay solgar omega 3 basladim. Saclarmda cok dokulme war halsizlikte cabasi. Acaba omega 3 haricinde pharmathon ve biyotinede baslasam zararimi olur faydasimi