• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Vitamini kullanıyorsunuz?

Ben Oneday Women kullanıyorum vitamin olarak. Bir senedir aralıklarla kullandım. Amacım kilo alabilmek ve yorgunluk hissini gidermesi. Gayet yararını gördüm. Sabah kahvaltı ile beraber içilmeli acıktırıyor kilo almak isyenler için bire bir. Çeşitleri var yaşa, kiloya, yapılan sporlara göre değişiyor. Ben gayet memnunum.

ben balık yağı hapı alıyorum.çok halsizdim önceleri .günde 8 saat ders çalışmaktan bayılıyordum artık.ama balık yağı bana çok iyi geldi.vücudumun direnci yükseldi.balık yağı hapının içinde a d e vitaminleri çok yoğun olarak var.80 lira civarı bi para ödemiştim.içinde 250 tane var.gerçekten harika bi takviye.

GNC'nin biyotinini kullanıyorum. (b7 vitamini) Saçlarım çok çabuk kırılıyor ve tırnaklarım soyuluyordu. Kullanmaya başladıktan sonra hiç bir sorun kalmadı.

Son düzenleme:
merhaba ege üniversitesinin çıkardığı yosun hapını kullanan var mı?işim gereği çok yoruluyorum vitaminle desteklemem gerektiğini düşünüyorum yardıncı olur musunuz.teşekkürler

Ben seneye kpss ye hazırlanacağım bir de üniversite de sınav dönemleri falan çok yoğun ve zor geçiyor.
Öss ye hazırlanırken bir dönem pharmaton kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Ama şimdi benim için önemli başka bir şey var Kilo Problemi! Vitamin hapları kilo aldırıyor diyorlar. Sizce ne kullanmalıyım. One a Day in bir yeşil çay ekstresi eklenmiş vitamin hapı var ama o da benim zihin yorgunluğuma falan iyi gelir mi bilmiyorum.

Lütfen Bir tavsiye verin...

vitamin hapları kilo aldırmaz,kalori içermez.Fazla miktarda A vitamini almak karaciğerde yağlanmaya neden olur. C vitamini fazlalığı mideyi tahriş etmenin yanında var olan gastrit şikayetlerinin de artmasına yol açar. E vitamini fazlalığında zarar yoktur. K vitaminin fazlalığı ise kanın pıhtılaşma eğilimini artırabilir diye okumuştum. Bu nedenle vitaminleri doktor kontrolünden geçerek vücuttaki eksiklikler doğrultusunda kullanmak gerekir.

Son düzenleme:
merhaba bende gnc nin women's ulta mega hapını almaya karar verdim bugünden itibariyle başlıyorum içinde bir sürü şey var umarım faydalı olur kullanan var mı?

Bir dönem Pharmaton kullandım bir dönem Solgar kullandım şimdi de Benexol var kullandığım
Hepsini doktor kontrolünde aldım B vitamini eksikliğimi giderebilmek için
Benexol'den hiç memnun değilim gerçekten hiç işe yaramıyor, tekrar Pharmaton alacağım

benexol b12 kullanıyorum dr. verdi b12 değeri çok düşük çıktı.El parmaklarımda uyuşma,halsizlik,uyku bozukluğu,sinir,unutkanlık.çabuk yorulma gibi belirtileri oluyor.bu vitamin bunlara fayda ediyor.

benexol ve solgarın b vitamin kompleksini tavsiye ederim herkese...bi de one a day iyi diyolar...ama pharmaton ve one a day her bünyeye yaramıyo..mesela bende pharmaton kusma yaptı...içemiyorum..one a day de midemi yaktı ..onu da içemiyorum..dikkat etmek gerek işte...

Back