• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Vitamini kullanıyorsunuz?

canım bende aynı şeyi yaşıyorum.ishal sayılmam ama dışkı rengi koyulaştı.formdakilre sormuştum herkeste aynı şey olmuş.merak etme

ben ishalim canım ayrıca magnezyum calsiyum da kullanıyorum dr hepsini kes dedi.artık rahatsız oluyorum ya karnım şiş sürekli gurul gurul sesler fln..

kendimi çok yorgun hissettiğim zamanlarda pharmaton alıyorum onun dışında gün aşırı bemiks içiyorum b vitamini eksikliğmden dolayı

merhabalar, biz ailece nutriway kullanıyoruz.Bana daily yeterli geliyor eşimse double x kullanıyor.Oğluşumada çiğnenebilir multivitamin ve omega 3 veriyorum ve hepimiz çok memnunuz

solgar female multiple kullanıyordum hiç beğenmedim içince midemi bulandırıyor ve hiç yorgunluğum geçmedi vm 2000 alıcam bu defa ayrıca solgar coenzim Q10 e yeni başladım

Uzun süre Apikopal kullandım.Son bir kaç aydır da benexol kullanıyordum ama B12 değerlerim çok yüksek çıktı.Artık kullanmıyorum...

E Vitamini : Hücre yenilemesi için, B6 Vitamini: Alyuvarlardaki antikor oluşumuna yardımcı olur. Folic Asid : Alyuvarların oluşması için gerekli ve enerji verir. Zinc : Saç ve kemikler için, D Vitamini : Kalsiyum kemikler için.... Vitamin olarak bunları kullanıyorum :bbo:

Back