- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 40
O kadar iyi bir insan ki.. gerçekten bu süreçte cok yardımcı oldu bize. Hem doktor hem de insan olarak mükemmel birisi.
Belki başka bir doktora gitseydim bana hemen transferi yapacaktı yumurta toplamadan sonra ama Tayfun hoca yapmadi, OHSS riskin var dedi. Ve dedigi gibi ben yumurta toplamadan 4-5 gün sonra yanı adetin 20.gununde adet oldum. 30-32 gunde adet olan ben 20 gunde oldum. Simdi transfer yaparsam tutunamaz demişti. Cok profesyonel ve ehl birisi.
Kalp atışlarını duyduk, cok şükür. Biz doktorumuzu cok seviyoruz, insallah bebegimiz doğunca da ziyaretine gideceğiz.❤
çok mutlu oldum sizin adınıza Allah eşimle bana da nasip etsin inşAllah hayırlısı ile...
Tayfun Bey’in yoğunluğu nasıl? Yani, Tayfun Bey yoğunluğundan ötürü 2-3 sonraya tarih veriyor mu ? Yoksa tüm değerler ok adet de düzenli ise hemen prosesi başlatıyor mu ?
Çok mutlu oldun sizin adınıza ... Peki Tayfun Bey in yoğunluğu nasıl ? Yani şunu demek istiyorum misal tüm tetkikler ok , hemen gelecek ay adet olunca gel proses başlasın diyor mu yoksa yoğunluktan ötürü birkaç ay sonraya mı org. ediyor işlemi?
Ben daha çok yeniyim Esra Çabuk Cömert'e gittim yarın tekrar gidicem ve süreç başlıycak sonuçları yazarım.Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracaklara yol göstermesi açısından sizlerin tecrübelerinden yola çıkarak bir çalışma yapalım.
Uzun uzadıya şeyler yazmayalım. Sadece şu 3 sorunun cevabını içeren açıklama yapalım
SORULAR:
Hangi Tüp Bebek Merkezi veya hastanede tedavi oldunuz?
Hangi doktor tedavinizi yaptı?
Tedavi sonucunda alınan sonuç?
Şimdiden teşekkürler.
Insallah canim güzel haberlerle gelirsin bende gidicem daha gitmedim bu ayin 23 de gebelik icin kan vericem aşılama olmuştumBen daha çok yeniyim Esra Çabuk Cömert'e gittim yarın tekrar gidicem ve süreç başlıycak sonuçları yazarım.
Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracaklara yol göstermesi açısından sizlerin tecrübelerinden yola çıkarak bir çalışma yapalım.
Uzun uzadıya şeyler yazmayalım. Sadece şu 3 sorunun cevabını içeren açıklama yapalım
SORULAR:
Hangi Tüp Bebek Merkezi veya hastanede tedavi oldunuz?
Hangi doktor tedavinizi yaptı?
Tedavi sonucunda alınan sonuç?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba oncelikle bebegibnzii allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin. Ucret olarak ne kdr verdiniz ve problem ne idi yazarsanz bnmde dokte arayisi surecime testek verms olursunuz aimdiden tesekkurlerAcibadem Altunizade Prof.Dr. Tayfun Bağış
Transfer zamanını bekliyorum.
Merhaba cnm oncelikle cok cok tebrik ediyorum. Ben ilk tuo bebek denememde ne yazik ki basarisiz oldum bugun hatta transfermn 10.gunuydu ve derin bi uzuntu icondeyim merkez arastiriyorumda Guvenc hocanin adini duymustum fakat Bahceci cok yogun gorusmek icin cok bekleniyor doktora zor ulasiliyor deniyor bu konuda bilgi eica edebilirmym ve sizdeki problem negdi tam olarak. Bende dusuk rezerv problemi var.Fikir olsun diye hepsini yazayım canım toplamda beş kere tedavi oldum
1. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- dr Ali Fuat
3- sonuç pozitif dört yaşında bir kızım var
2. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
3. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
4. Deneme de
1- Ankara başkent
2- Hulusi Zeyneloğlu
3- kimyasal gebelik
5. Deneme de
1- İstanbul bahçeci Fulya
2- Güvenç Karlıkaya
3- ikiz gebelik şu anda 34. Haftadayız :)
Bu kadar deneme sonucunda en profesyonel ekip bahçecideydi emeklerini inkar edemem en rezalet hastane ve ekipte ankara başkentti
Ben de sakaryadayım. Sakarya eğitim araştırmadaki tüp bebek merkezinden memnun musunuz?Bahçeci çok başarılı Bir merkez fakat son haberler beni o klinikten soğuttu açıkçası. Embriyolar karışmış meselesi malumunuz. Bende bir defa denedim Sakarya devlette lakin tutmadı. İkinciye bir kaç aya tekrardan başlamak istiyorum. Allah yardımcımiz olsun.
Merhaba oncelikle bebegibnzii allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin. Ucret olarak ne kdr verdiniz ve problem ne idi yazarsanz bnmde dokte arayisi surecime testek verms olursunuz aimdiden tesekkurler
Merhaba bilgilendirdigin icin cok tesekkurederim Maslak Acibaden Bulent hoca di mi ? Bende amh dusuklugu var.yumurta az ne yazik ki esimde sorun yok. Ilk transferde bi kac gun kan yuksekti sonra dusmeye basladi asil test gunum yarn aslinda ama.erkensen yaptim ben .smdi gercekren laboratuvarina ve hocaya guvendigim bir yere gitmek istiyorum bahceciyle arasinda kaldim ama sanirim acibadem olcak benim tercihimde allah sagsalim bebegini kollarina almayi nasip etsin darisi benm basima olsun ins ❤Bende pcos yok ama yumurta rezervim pcos gibi yüksekti. Bu bizim icin bir avantaj demişti doktorum. Tüp bebekte ne kadar yumurta o kadar iyi. Tabi kalitesi de önemli yumurtanın.
Eşimde sperm sayısı hızı çok çok dusuktu ve morfoloji sıfırdı.
Tedavi 9bin₺ ydi. Çider indirimi ile 8.100₺ ye düştü.
1.500 ₺ yaklaşık ilaçlar tuttu. Yanı hem ilaçlar hem tedavi 10bin₺ tuttu diyebilirim. Ama Acıbadem’de ödemede sıkıntı yapmıyorlar birkaç taksitte ödedik biz bunu. İlaçlar zaten gerekli oldukça alıyorsun. Yine birden vermiyorsun ilaç parasını. Maddi açıdan da cok sıkıntıya düşmeden Acıbadem’in o güvenilir ve hastayı memnun eden hizmetini almis olduk cidden.
İnsanlar genelde Acibadem deyince bir adim geri atıyor ama yine olsa yine oraya giderim. Hastanedeki doktor hemşirelerin ilgi ve alakası, hastanenin laboratuvarına karşı insana verdiği güven cok farklı İnan.
Bizden sonra bir akrabamız medipolde yaptırdı mikroenjeksiyon tüp bebek. İlaçlarla beraber 14bin ₺ almışlar. Medipol mu Acibadem mi deseler karşılaştırma bile yapılmadan Acıbadem derim.
Merhabalar, Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım, elimde tedaviden kalan ilaçlarım var tarihleri geçmedi ve ilk günden beri buzdolabında muhafaza ediyorum. İsteyenlere dualarımla birlikte ücretsiz vereceğim, ilgilenenler ya da konu ile ilgili bir sayfa varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.
Merhabalar ben talip olabilirim istanbuldayımMerhabalar, Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım, elimde tedaviden kalan ilaçlarım var tarihleri geçmedi ve ilk günden beri buzdolabında muhafaza ediyorum. İsteyenlere dualarımla birlikte ücretsiz vereceğim, ilgilenenler ya da konu ile ilgili bir sayfa varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.