Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Benim ilk denemem kızılay biyokimyasal gebelik
2. denemem konya novafertil dr fuat ali bey bir kızım oldu çok şükür

Fikir olsun diye hepsini yazayım canım toplamda beş kere tedavi oldum
1. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- dr Ali Fuat
3- sonuç pozitif dört yaşında bir kızım var
2. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
3. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
4. Deneme de
1- Ankara başkent
2- Hulusi Zeyneloğlu
3- kimyasal gebelik
5. Deneme de
1- İstanbul bahçeci Fulya
2- Güvenç Karlıkaya
3- ikiz gebelik şu anda 34. Haftadayız :)
Bu kadar deneme sonucunda en profesyonel ekip bahçecideydi emeklerini inkar edemem en rezalet hastane ve ekipte ankara başkentti
canım ya baya uğraşmışınız ama sonunda çokşükür ikiz olmuş allah sağlıkla kucağına aldırsın benimde Novafertil ali sami gürbüz de ilk denememde oldu seni okuyunca korktum bian ikinciyi düşünüyorum ali sami beye gitmeyi düşünüyorum tekrar güveniyorum iyi ilgileniyor diye ama kötü oldum okuyunca

Hanımlar transferi olanlara hayırlı haberler almalarını diliyorum tedaviye yeni başlayanlara bol şanslar. Umarım yeni yıl hepimiz için iyi ve hayırlı olur. Bende Bahçeci hastasıyım orada tedaviye başlayan arkadaşlara tavsiyem iyi bir merkezdesiniz içiniz rahat olsun

1. Tup bebegimi Konya Novafertil tup bebek merkezinde Ali Sami Gurbuze yaptirdik ikiz gebelik olustu ama benim rahim tasimadigi icin 16. Haftada erken dogumla kaybettim
2. Tup bebegi yine ayni klinik ayni doktorumuzda denedik cok sukur pozitifi aldik insallah saglikli sihhatli kucagimiza da aliriz 8 yillik evliyim bu arada
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende novaferilde yaptırdım benim doktorum fuat ali beydi çok memnun kaldım allah herkese nasip etsin inşaallah

merhabalar,

Bahçeci Fulyada,
Dr.Güvenç Karlıkaya,
ilk deneme,11 ay tedavi,ilk transfer ,tek yumurta,POZİTİF,kızım 27 aylık.
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bende çokk duymuştum Güvenç beyin adını o dönem bize Mustafa Bahçeci gitmek nasip olmuştu çok şükür Bahçeci ekibi sayesinde kavuştum hayallerime

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bende çokk duymuştum Güvenç beyin adını o dönem bize Mustafa Bahçeci gitmek nasip olmuştu çok şükür Bahçeci ekibi sayesinde kavuştum hayallerime

teşekkür ederim canım,sanada hayırlı olsun,güle güle güzel günlerde büyüt bebeğini,Allah isteyen,çabalayan herkese hayırlı zamanda versin inşallah.(AMİN)

teşekkür ederim canım,sanada hayırlı olsun,güle güle güzel günlerde büyüt bebeğini,Allah isteyen,çabalayan herkese hayırlı zamanda versin inşallah.(AMİN)
Canım nasıl gidiyor güvenç beyle tedavin iyi mısın herşey yolunda mı?

Ben Kıbrıs'ta Sago IVF Dr. Münür Şago'da uygulamamı yaptırdım. Sonuç pozitif. Heyecanla bekliyoruz oğlumuzu :)

kızlar allahım dileyen herkesi evlat sahibi yapsın. Gittiğiniz her merkez size uğurlu gelsin umarım. Çünkü bu alanda çok eziyet çekiyoruz çok yıpranıyoruz. Hepimiz bir erleri öneriyoruz ama bize en yakın gelen pozitif sonuç aldığımız yerlerden bahsediyoruz. Bende sabri bey sayesinde gebe kaldım benim doktorumda sabri bey bana uğurlu geldi dilerim size de uğurlu gelir

Re
eşlere tedavi vermiyor kesinlikle ilk tedavi doğal tup bebek gibi oluyor fitil ve belli gunlerde igne harici bir ilac yok.dondurulmuş embriyo tedavisinde ilac ve kan sulandirici var.psikolojik destek veren birisi değil.pozitif sonuç onun becerisine ve nasip e kalmis birşey.kendisi prof oldugu için işini iyi yapar ama motivasyon beklemeyin.gerisi Allaha kalır.o yüzden ilk denemede tutanlar oldugu gibi dondurulmus ile de tutanlar oluyor.benim dondurulmuş embriyo idi.35 yas altı kesinlikle büyük bir sorun yoksa tek embiriyo oluyor ilk deneme.eger olmazsa ilki nedenleri tahlille araştırılıyor.kalan embriyolar dondurulduğu icin uygun bence fakat genel pahalilik ile fiyatları ni arttırmıştır.
Merhaba, tedavi başından itibaren ortalama kaç defa çağrılıyorsunuz? Nickinizde 10 yazınca sormak istedim, Balıkesirden mi tedaviye gittiniz, ben de Balıkesir’de yaşıyorum. Gidiş geliş açısından Bursa mantıklı geliyor ama Şişli memorial yorumlarda daha öne çıkıyor..

Merhaba, tedavi başından itibaren ortalama kaç defa çağrılıyorsunuz? Nickinizde 10 yazınca sormak istedim, Balıkesirden mi tedaviye gittiniz, ben de Balıkesir’de yaşıyorum. Gidiş geliş açısından Bursa mantıklı geliyor ama Şişli memorial yorumlarda daha öne çıkıyor..
3gunde bir ignelerin yumurtalari gelistirmesine bakiliyor.bi yandan yine kendi kendine catlamasin diye igne veriliyor.15 günün sonunda yumurtalar 23mm olunca toplanmasina karar veriliyor.zaten uyurken topluyorlar siz anlamiyorsunuz bile.sonra ilk deneme doğal tüp bebek gibi oluyor.ama yumurtalar zor gelisiyorsa dr ona göre tedavi rotasi belirliyor.

3gunde bir ignelerin yumurtalari gelistirmesine bakiliyor.bi yandan yine kendi kendine catlamasin diye igne veriliyor.15 günün sonunda yumurtalar 23mm olunca toplanmasina karar veriliyor.zaten uyurken topluyorlar siz anlamiyorsunuz bile.sonra ilk deneme doğal tüp bebek gibi oluyor.ama yumurtalar zor gelisiyorsa dr ona göre tedavi rotasi belirliyor.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

3 deneme Amerikan Hastanesi 3 de negatif. Eşim de bende de bir problem yok. Bilinmeyen infertilite.

3 deneme Amerikan Hastanesi 3 de negatif. Eşim de bende de bir problem yok. Bilinmeyen infertilite.
Canım sebepsiz infertilite çok yaygın hic umutsuzluğa kapılma amerikan hastanesi çok iyi bir hastane ama sen tüp bebek özelinde bir yere git canım bence

Canım sebepsiz infertilite çok yaygın hic umutsuzluğa kapılma amerikan hastanesi çok iyi bir hastane ama sen tüp bebek özelinde bir yere git canım bence
Teşekkürler doktorum elinden geleni yaptı ama kader kısmet.:KK1: bir öneriniz var mı? Hangi tüp bebek merkezi iyi? Bahçeci ve alle arasında kaldım.

X