Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Teşekkürler doktorum elinden geleni yaptı ama kader kısmet. bir öneriniz var mı? Hangi tüp bebek merkezi iyi? Bahçeci ve alle arasında kaldım.
Canım içine hangisi siniyosa onu tercih et doktorunun iletişimi merkez çalışanları cok öenmli ben bahçecide oldum tedavi doktorum sabri cavkaytardır çokta memnunum Allaha şükür ki

3 deneme bahceci olumsuz
1 denene Gürgan klinik olumsuz
5. Deneme şişli memorial bir kizim oldu
Ondan kalan donmuşlarla tekrar hamileyim
Rabbim devamını getirir insallah

Benim rahmim de de basıklık var , dr histereskopi ile açtı ama iki embriyo koymam dedi , ısrar etmeyeyim ben de o hal de

Imsi uygulanması ve ngs yapılması önemli bence lab iyi olan bir kuruma gidin derim bahçeci bu konuda baya iyi

Ankara Prof. Murat Sönmezer 1 deneme negatif (hiç memnun kalmadım)
Anatolia tüp bebek merkezi Prof hakan yaralı ilk deneme negatif
Aynı doktor 2.deneme daha dün pozitifi gördüm
Çok memnun Kaldım
Sonuna kadar hakan hocada devam ederim

canım ankara kliniğini bilmiyorum ama ben umut kliniğine gittim bahçecinin çok memnun kaldım inanılmaz profesyonel bir ekip

canım ben umut tüp bebekte tedavi oldum orda raporda geçiyor raporlu 6300 normal fiyatı 9 bin tl

hakan hoca ya da çok iyi diyorlar. merkez nasıl. kaçıncı denemenizdi ve yaşınız kaç

hakan hoca ya da çok iyi diyorlar. merkez nasıl. kaçıncı denemenizdi ve yaşınız kaç

Genelde hemşirelerle muhatap oluyorsunuz
Her muayeneden sonra sizi bi odaya alıp hemşire tüm gerekli bilgilendirmeleri yapıyor hem sözlü hem yazılı
Klinik konum olarak aştiye yakın
Küçük bi merkez 3 katlıydı sanırım
Herkes çok ilgili
Acabalarla ayrılmıyorsunuz
3.denemdi 32 yaşındayım
Sebepsiz infertilite

hayırlı olsun tesekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Acibadem Altunizade Prof.Dr. Tayfun Bağış
Transfer zamanını bekliyorum.
Acibadem Altunizade Prof.Dr. Tayfun Bağış
Transfer zamanını bekliyorum.
Merhabalar , öncelikle can ı gönülden tebrik ediyorum , Allah tamamına erdirsin
Ben de 01.04.2019 itibariyle jinekoloğum tarafından Tayfun Bey’e yönlendirildim.
Deneyimlerini , süreci , kişisel fikrini paylaşırsan çok çok minettar olurum .

O kadar iyi bir insan ki.. gerçekten bu süreçte cok yardımcı oldu bize. Hem doktor hem de insan olarak mükemmel birisi.
Belki başka bir doktora gitseydim bana hemen transferi yapacaktı yumurta toplamadan sonra ama Tayfun hoca yapmadi, OHSS riskin var dedi. Ve dedigi gibi ben yumurta toplamadan 4-5 gün sonra yanı adetin 20.gununde adet oldum. 30-32 gunde adet olan ben 20 gunde oldum. Simdi transfer yaparsam tutunamaz demişti. Cok profesyonel ve ehl birisi.

Kalp atışlarını duyduk, cok şükür. Biz doktorumuzu cok seviyoruz, insallah bebegimiz doğunca da ziyaretine gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…