Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriHangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç
Arkadaşlar merhaba. Bu postu ben açmıştım. O günlerde, tüp bebek tedavisi için arayış içindeydim. Sonunda, Ulun Uluğ'da karar kıldım. Şu an 3 buçuk aylık hamileyim. Doktorun ilgisinden ve tecrübesinden çok memnun kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizinle.
Allah isteyene nasip etsin. Ben ilk bahçeci Sonra acıbadem ikisi de negatif arada pozitif aldım düşük yaşadım.En son Esra Çabuk Cömert e gittim doğumum memorialde oldu. Şükürler olsun bu zorlukları çeken herkese süreçleri ayrıntılı anlatabilirim.Belki bilgi paylaşımım olur yazabilirsiniz bana.
Allah isteyene nasip etsin. Ben ilk bahçeci Sonra acıbadem ikisi de negatif arada pozitif aldım düşük yaşadım.En son Esra Çabuk Cömert e gittim doğumum memorialde oldu. Şükürler olsun bu zorlukları çeken herkese süreçleri ayrıntılı anlatabilirim.Belki bilgi paylaşımım olur yazabilirsiniz bana.
Lütfen bahsedin .. Bende Bahçeci Fulya ve Şişli Memorial de takılıp kaldım fakat bi türlü akıl karışıklığından çıkamıyorum ... Neler yaşadınız ? Probleminiz neydi ?