- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
Canım uzun zamandır buraya girmiyorum ikizlerden hiç fırsatım yok mesajını yeni gördüm kusura bakma.Merhaba cnm oncelikle cok cok tebrik ediyorum. Ben ilk tuo bebek denememde ne yazik ki basarisiz oldum bugun hatta transfermn 10.gunuydu ve derin bi uzuntu icondeyim merkez arastiriyorumda Guvenc hocanin adini duymustum fakat Bahceci cok yogun gorusmek icin cok bekleniyor doktora zor ulasiliyor deniyor bu konuda bilgi eica edebilirmym ve sizdeki problem negdi tam olarak. Bende dusuk rezerv problemi var.
Üzüntülü olman çok normal canım neler hissettiğini canının nasıl yandığını çok iyi bilirim rabbim bir daha yaşatmasın üzgün olman normal sadece isyan etme bolca dua et Allah’a tevekkül et Rabbim o sabırların sonunu çok güzel veriyor şükürler olsun
Bahçeci yoğun bir merkez evet çok talep var o yüzden bunu bilerek gitmek tedavi esnasında gerilmeni azaltır. Ama ben sadece ilk görüşmeye gittiğimde çok beklemiştim tedavi esnasında hızlıca içeri aldılar ama bunda şehir dışından gelip uçağa yetişmeye çalıştığım için bana özel bir durum yapmış olabilirler sağolsunlar. Onun dışında güvenç hocaya direk ulaşamazsın ama asistanı özellikle baş hemşire asiye hanım size hep destek ve Bilgi verir muhakkak telefonlarınıza dönerler hocaya sorulması gereken konuları hocaya sorup dönüş yaparlar o konuda da bir sıkıntı yaşamadım açıkçası ama illa hocayla konuşmam gerek diye düşünen birisi içim sorun teşkil edebilir.
İnşallah yardımcı olmuşumdur Rabbim en kısa süre de hayırlı evlatlarla yüzünü güldürsün