Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Merhaba cnm oncelikle cok cok tebrik ediyorum. Ben ilk tuo bebek denememde ne yazik ki basarisiz oldum bugun hatta transfermn 10.gunuydu ve derin bi uzuntu icondeyim merkez arastiriyorumda Guvenc hocanin adini duymustum fakat Bahceci cok yogun gorusmek icin cok bekleniyor doktora zor ulasiliyor deniyor bu konuda bilgi eica edebilirmym ve sizdeki problem negdi tam olarak. Bende dusuk rezerv problemi var.
Canım uzun zamandır buraya girmiyorum ikizlerden hiç fırsatım yok mesajını yeni gördüm kusura bakma.
Üzüntülü olman çok normal canım neler hissettiğini canının nasıl yandığını çok iyi bilirim rabbim bir daha yaşatmasın üzgün olman normal sadece isyan etme bolca dua et Allah’a tevekkül et Rabbim o sabırların sonunu çok güzel veriyor şükürler olsun
Bahçeci yoğun bir merkez evet çok talep var o yüzden bunu bilerek gitmek tedavi esnasında gerilmeni azaltır. Ama ben sadece ilk görüşmeye gittiğimde çok beklemiştim tedavi esnasında hızlıca içeri aldılar ama bunda şehir dışından gelip uçağa yetişmeye çalıştığım için bana özel bir durum yapmış olabilirler sağolsunlar. Onun dışında güvenç hocaya direk ulaşamazsın ama asistanı özellikle baş hemşire asiye hanım size hep destek ve Bilgi verir muhakkak telefonlarınıza dönerler hocaya sorulması gereken konuları hocaya sorup dönüş yaparlar o konuda da bir sıkıntı yaşamadım açıkçası ama illa hocayla konuşmam gerek diye düşünen birisi içim sorun teşkil edebilir.
İnşallah yardımcı olmuşumdur Rabbim en kısa süre de hayırlı evlatlarla yüzünü güldürsün

Ben de Anatolia da Hakan hocaya gidiyorum. Mehtap hoca da çok iyi yumurta toplama işlemimi o yapmıştı. İnsanlar gittikleri doktorun tüm işlemleri, rutin ultrasonları bile doktorlarının yapmaları gerektiğini düşünüyor ama Anatolia o kadar profesyonel ve insana öyle bir güven veriyor ki bunların hiç birini sorun etmiyorsunuz çünkü herkes alanında iyi ve ilgili hemşireleri de çok sabırlı ve pozitif. Embriyologlari Irem hanimin sesi bile insana huzur ve umut veriyor. Bence ellerinden geleni yapiyorlar aklinizda suphe kalmiyor.

Merhaba,
Bende bu ay anatolia da başladım.
Insallah guzel sonuclar alabilmissinizdir.

Kizlar Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah, eger en az 5-6 tane 5.ci gün Blasto olusuoyrsa, transfer sonrasi tutunma oluyor ama devaminda düsük oluyorsa, bu Laboratuvarin kötü olmadigni gösterir degilmi? yani aslinda tutunduktan sonra devami kader kismet isi degilmi?

Kizlar Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah, eger en az 5-6 tane 5.ci gün Blasto olusuoyrsa, transfer sonrasi tutunma oluyor ama devaminda düsük oluyorsa, bu Laboratuvarin kötü olmadigni gösterir degilmi? yani aslinda tutunduktan sonra devami kader kismet isi degilmi?
Kesinlikle kader kısmet işi zaten 5. Gune kadar ulasmasi yumurtanin spermin kalitesine bagli ve labaratuarinda buyuk önemi var tutunma olduysa super ama dusukle sonuclaniyorsa baska bisey vardir kan pihtilasmasi genetik faktor filan arastirilir.

Kesinlikle kader kısmet işi zaten 5. Gune kadar ulasmasi yumurtanin spermin kalitesine bagli ve labaratuarinda buyuk önemi var tutunma olduysa super ama dusukle sonuclaniyorsa baska bisey vardir kan pihtilasmasi genetik faktor filan arastirilir.
Faktor 5 negativ cikti ama yinede kan sulandirici kullandirmisti düsük dozda, rahimde kan dolasimi iyi olsun diye, ve prednol da vermisti her ihtimal e karsi, zaten 3 asagi 5 yukari ayni tedavi oluyor sanirim, biraz arastirmaya calisiyorum ama acaba herkes kullandigi ilaclari yazabilirmi, belki eksik birsey vardir bilemiyorum :KK43:

Faktor 5 negativ cikti ama yinede kan sulandirici kullandirmisti düsük dozda, rahimde kan dolasimi iyi olsun diye, ve prednol da vermisti her ihtimal e karsi, zaten 3 asagi 5 yukari ayni tedavi oluyor sanirim, biraz arastirmaya calisiyorum ama acaba herkes kullandigi ilaclari yazabilirmi, belki eksik birsey vardir bilemiyorum :KK43:
Hangi merkezdesiniz siz.
Nasip diyoruzya hersey ben daha transfer olmadim insallah tutar tabi tek duamiz o.

Merkezinizi degistirin ben anadolu yakasindayim siz avrupa orda bahçeci fulya var oraya gidin iknci tedavinizde cok basaril merkez ikiside
neden degistirmemi istediniz? Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum, ve istanbulda tedavideyim, istanbuldaki doktorum ayda bir benim yasadigim ülkeye gelip ordada tedavi uyguluyor, aslinda doktorumdan ve hastaneden memnunum, ama iste arastirmak istedim :KK43: :KK43: Bahcecinin fiyatlari nasil bir blginiz varmi?

neden degistirmemi istediniz? Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum, ve istanbulda tedavideyim, istanbuldaki doktorum ayda bir benim yasadigim ülkeye gelip ordada tedavi uyguluyor, aslinda doktorumdan ve hastaneden memnunum, ama iste arastirmak istedim :KK43: :KK43: Bahcecinin fiyatlari nasil bir blginiz varmi?
Bahcecinin doktorlari labaratuari tedavi yontemi cok iyi ve başari orani yuksek merkezlerden biri burda yada internette bi arastirin.
Ben bahceci umut ta tedavideyim 9 bin tl+ilaclar+rahim dinlendirme fulyada da aynidr sanirsam

Bahcecinin doktorlari labaratuari tedavi yontemi cok iyi ve başari orani yuksek merkezlerden biri burda yada internette bi arastirin.
Ben bahceci umut ta tedavideyim 9 bin tl+ilaclar+rahim dinlendirme fulyada da aynidr sanirsam
cok tesekürler, rahim dinlendirme nekadar tutuu ? hangi ilaclari kullandiniz ?

cok tesekürler, rahim dinlendirme nekadar tutuu ? hangi ilaclari kullandiniz ?
Rahim dinlenrilirken embriyolari dondurduklari icin dondurma ucreti aldilar 1500 lira filandi.
12 gun gonalf 225. 2 gunde erken catlamasini onlemek icin ayri bi igne yumurta toplama isleminin olacagi gunde 1 tane çatlatma ignesi olup gittim

Rahim dinlenrilirken embriyolari dondurduklari icin dondurma ucreti aldilar 1500 lira filandi.
12 gun gonalf 225. 2 gunde erken catlamasini onlemek icin ayri bi igne yumurta toplama isleminin olacagi gunde 1 tane çatlatma ignesi olup gittim
tesekürler, bende ayni oldum, sadece erken catlatma olmasin diye 4 gün önceden baslamistim o ayri igneye

ilk denemem 8 haftalik düsük oldu malesef, ikinci hafta hcg yükseldi ama sonradan geri düstü kimyasal oldu, simdi son kalan donmus embryo transferi olucagim yaz dan sonra allah nasip ederse

İlk denemem kimyasal gebelikle sonuclandı ama bu ay yine gidicem transfer için ☺
Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Kac embriyo dondurdunuz ?
Benimde ilk denemem baska bir merkezde kimsayal gebelik ile sonuclanmisti.
Birkac gune yumurta toplama islemim yapilir.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikla,hayirla nasip etsin. 😊

ilk denemem 8 haftalik düsük oldu malesef, ikinci hafta hcg yükseldi ama sonradan geri düstü kimyasal oldu, simdi son kalan donmus embryo transferi olucagim yaz dan sonra allah nasip ederse
Geçmiş olsun inşallah bu sefer tutar... Bir şey soracağım başarısız olan denemeden sonra dondurulmuş olan embriyoların transferi için de ek ücret talep ediyorlar mı?

İlk denemem bahçeci umut tüp bebekte negatif, 2.deneme Şişli Memorial pozitif çok şükür 18 haftalık hamileyim.kesinlikle muhteşem bir hastane.labaratuvarından tutunda çalışanlarına kadar.allahım kimseyi bu konuda imtihan etmesin.ben çok araştırdım ve Memorial’ı buldum.herkese tavsiye ederim

benimde doktorum melek yüzlü ebru hanım umut bahçecide bende ilk denememde pozitif sonuç aldım kesinlikle tavsiye edermi

X