Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Geçen sene kuzenimin eşi de Erbil yağmurda tedavi gördü ilk denemede tuttu temmuzda kızlar doğdu ikizler :))) bugün ziyaret yaptılar bende gittim evim gibi sanki orası çok sıcak bir ortam var çalışan kızlar da çok iyiler yarın üroloji dr erkek kısırlığı ile ilgili kök hücre tedavisini anlatacakmış instada bunu paylaşmamı istediler ilgilenen varsa kaçırmayın derim

Geçen sene kuzenimin eşi de Erbil yağmurda tedavi gördü ilk denemede tuttu temmuzda kızlar doğdu ikizler :))) bugün ziyaret yaptılar bende gittim evim gibi sanki orası çok sıcak bir ortam var çalışan kızlar da çok iyiler yarın üroloji dr erkek kısırlığı ile ilgili kök hücre tedavisini anlatacakmış instada bunu paylaşmamı istediler ilgilenen varsa kaçırmayın derim
nasıl bulabilirim instegramda

kızlar bende bahçeci umut kliniğine gittim doktorum ebru hanımda şuan evde oturmuş bebeğimi seviyorum önce Allahın sonra bahçeci ve ebru hanımın sayesinde

merhabalar bende kayseri hüma tüp bebek merkezi doktorum Ahmet Emin MUTLU bu ay başladım tedaviye çarşamba yumurta toplama işlemim vardı ama progesteron hormonu yüksek çıkmış doktorum gelecek aya erteleyeceğiz transferi dedi

merhabalar bende kayseri hüma tüp bebek merkezi doktorum Ahmet Emin MUTLU bu ay başladım tedaviye çarşamba yumurta toplama işlemim vardı ama progesteron hormonu yüksek çıkmış doktorum gelecek aya erteleyeceğiz transferi dedi
AMAN GÜÇ OLMASIN GEC OLSUN

canım transferim yapıldı evde uzanıyorum öyle çok yormamaya çalışıyorum kendimi bir kaç böyle dinleneyim de sonra normal hayatıma dönücem inşallah 10 gün sonra gebelik sonucumu öğrenmiş olacağız doktorum emre bey çok umutlu o yüzden daha çok heyecanlanıyorum
insallah arkasım

Fikir olsun diye hepsini yazayım canım toplamda beş kere tedavi oldum
1. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- dr Ali Fuat
3- sonuç pozitif dört yaşında bir kızım var
2. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
3. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
4. Deneme de
1- Ankara başkent
2- Hulusi Zeyneloğlu
3- kimyasal gebelik
5. Deneme de
1- İstanbul bahçeci Fulya
2- Güvenç Karlıkaya
3- ikiz gebelik şu anda 34. Haftadayız :)
Bu kadar deneme sonucunda en profesyonel ekip bahçecideydi emeklerini inkar edemem en rezalet hastane ve ekipte ankara başkentti

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bahçeci fulyada emre beyde denedim geçen hafta transferim oldu inşallah darısı benim başıma da olur

X