- 4 Ekim 2018
- 45
- 64
HB Aralık ortasında inş. Sabırsızlıkla o günü bekliyoruzamin hoş geldin aramıza DR erbil yağmur ismini çok duydum son günlerde transfer ne zman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HB Aralık ortasında inş. Sabırsızlıkla o günü bekliyoruzamin hoş geldin aramıza DR erbil yağmur ismini çok duydum son günlerde transfer ne zman
nasıl bulabilirim instegramdaGeçen sene kuzenimin eşi de Erbil yağmurda tedavi gördü ilk denemede tuttu temmuzda kızlar doğdu ikizler :))) bugün ziyaret yaptılar bende gittim evim gibi sanki orası çok sıcak bir ortam var çalışan kızlar da çok iyiler yarın üroloji dr erkek kısırlığı ile ilgili kök hücre tedavisini anlatacakmış instada bunu paylaşmamı istediler ilgilenen varsa kaçırmayın derim
Klinik profilinde storyde halen video olması lazım sanırımnasıl bulabilirim instegramda
bende bahceciye gideceğimkızlar bende bahçeci umut kliniğine gittim doktorum ebru hanımda şuan evde oturmuş bebeğimi seviyorum önce Allahın sonra bahçeci ve ebru hanımın sayesinde
AMAN GÜÇ OLMASIN GEC OLSUNmerhabalar bende kayseri hüma tüp bebek merkezi doktorum Ahmet Emin MUTLU bu ay başladım tedaviye çarşamba yumurta toplama işlemim vardı ama progesteron hormonu yüksek çıkmış doktorum gelecek aya erteleyeceğiz transferi dedi
Aynen öyle canımAMAN GÜÇ OLMASIN GEC OLSUN
Ben bu merkezde her iki yerinde görüşme yaptım kararsızdım ama yinede önerdikleri doğ.kontrol hapı başladım bir ay kullandım ama kullanmamam gerekiyormuş vazgeçmekle doğru karar verdimbende bahceciye gideceğim
ne durumdasın ne zaman trasfer 4 tane çok iyi 5. gün emriosucanım bende bahçecide deneme yaptım doktorum emre bey çok memnunun kliniktende doktorumdan da
canım bugün embriyo transferim tek embriyo transfer edilecek hakkımızda hayırlısı inşallahne durumdasın ne zaman trasfer 4 tane çok iyi 5. gün emriosu
ne durumdasıncanım bugün embriyo transferim tek embriyo transfer edilecek hakkımızda hayırlısı inşallah
canım transferim yapıldı evde uzanıyorum öyle çok yormamaya çalışıyorum kendimi bir kaç böyle dinleneyim de sonra normal hayatıma dönücem inşallah 10 gün sonra gebelik sonucumu öğrenmiş olacağız doktorum emre bey çok umutlu o yüzden daha çok heyecanlanıyorumne durumdasın
insallah arkasımcanım transferim yapıldı evde uzanıyorum öyle çok yormamaya çalışıyorum kendimi bir kaç böyle dinleneyim de sonra normal hayatıma dönücem inşallah 10 gün sonra gebelik sonucumu öğrenmiş olacağız doktorum emre bey çok umutlu o yüzden daha çok heyecanlanıyorum
Merhaba arkadaşım, umarım herşey yolundadır .. tedavin nasıl sonuçlandı acaba?hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bahçeci fulyada emre beyde denedim geçen hafta transferim oldu inşallah darısı benim başıma da olur