Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Cnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?
Mustafa bahceci muayne etti emrioların 5. güne gelirmi ona bakcaz dedi kromozom analız yaptırmıstım cıkınca getir dedi çok sukur sorun yok temiz çıktı 2 hafta sonra bahcecideyim haftada 5 gün 45 dk tempolu yuru dedi senden neler istediler ne zaman gidiyorsun tekrar

Cnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?
Ben mustecep kavrut hastasiydim. Cokta memnundum. Emre beyi memorialden taniyorum dunya tatlisi hayirlisi olsun canim senin icin. Bahceci her zaman heryerde en iyisi. Deneyimledim gordum. Hayirlisi olsun. Yüce rabbimmm tez zamanda karnini doldursun

Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?
osman develioğlu hayatımda gördüğüm en soğuk doktorlardan biri
kendimi hiç rahat hissetmedim onun yanında
elimizde olan testleri götürdük
tenezzül edip bakmadı bile adam

hızlı hızlı konustu ve postaladı bizi

ve eşimin tahlillerinde kromozom bozuklugu vardı,
embriyolara genetik isteriz dedik
gerek yok dedi:)
tutmazsa düşer zaten dedi rahatlıkla

çünkü hepimiz parayı sokakta toplayıp, boş zamanlarımızda tüp bebek yaptırıyoruz ya
bu doktor bana negatif enerji verdi, uzun bir süre kliniğinin önünden bile geçmem

ben jimer hastanesi suat beye gittim ve ilk denemede şükür pozitifi gördüm

doktorum hiçbirşeyi riske atmadı ve elinden gelen herseyi yaptı

doktorlugunun yanında da çok iyi, güleryüzlü, pozitif insan gibi insan kendisi

kromozom bozukluğu basit bişey mi ki
ya kendi düşmezse sakat olarak da doğabilir karnında da ilerleyen dönemde ölebilirr düşükte olabilir
kezaaaa
kromozom bozukluğu yüzünden
ilkim düşük
ikincim hasta doğdu
üçüncüm krnıda ölü 32 haftalık

Bende tup bebek tedavisinde doktorun hemen tedaviye başlamasını istemiyorum. 2 3 ay takip yapıp hastasını tanımalı. 2 tedavimde de başvurduğum ay iğnelerle başlandı ve sonuç negatif.

kromozom bozukluğu basit bişey mi ki
ya kendi düşmezse sakat olarak da doğabilir karnında da ilerleyen dönemde ölebilirr düşükte olabilir
kezaaaa
kromozom bozukluğu yüzünden
ilkim düşük
ikincim hasta doğdu
üçüncüm krnıda ölü 32 haftalık
Genetiğe gitmemiş miydi embriyolar

Emre Bey bahçeciye Yeni gelen doktor demi canım sen hangi aşamadasın tedavide Kaç yumurta toplandı

Merhaba;
Bahçeci Umut da tedavi oldum. Doktorum Cem bey. İlk denemede tuttu.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sgk anlaşması vardı umut kliniğinin yararlandın mı sende

• Beğen
Reactions: gve
Emre Bey bahçeciye Yeni gelen doktor demi canım sen hangi aşamadasın tedavide Kaç yumurta toplandı
toplandı canım embriyolarım 6 tane embriyom oluştu bugün 3. günü 5. güne gitmesini bekleyecek emre bey dün aradım kliniği meraktan bugün embriyolojiden birisi arayıp bilgilendirecekmiş bakalım hayırlısı

osman develioğlu hayatımda gördüğüm en soğuk doktorlardan biri
kendimi hiç rahat hissetmedim onun yanında
elimizde olan testleri götürdük
tenezzül edip bakmadı bile adam

hızlı hızlı konustu ve postaladı bizi

ve eşimin tahlillerinde kromozom bozuklugu vardı,
embriyolara genetik isteriz dedik

gerek yok dedi:)
tutmazsa düşer zaten dedi rahatlıkla

çünkü hepimiz parayı sokakta toplayıp, boş zamanlarımızda tüp bebek yaptırıyoruz ya
bu doktor bana negatif enerji verdi, uzun bir süre kliniğinin önünden bile geçmem

ben jimer hastanesi suat beye gittim ve ilk denemede şükür pozitifi gördüm

doktorum hiçbirşeyi riske atmadı ve elinden gelen herseyi yaptı

doktorlugunun yanında da çok iyi, güleryüzlü, pozitif insan gibi insan kendisi
teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin esinizdeki kromozom Bozukluğu neydi peki kacinci denemenizdi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder ins rabbim bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun inşallah

teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin esinizdeki kromozom Bozukluğu neydi peki kacinci denemenizdi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder ins rabbim bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun inşallah
Eşimde xyy diye bir sıkıntı cıkti
Yani bir erkek kromozomu fazladan almıs eşim

İlk denememizde Allah’a şükürler olsun ama bunda doktorumun ve benim tüp bebek öncesi araştırmalarımın payı büyük

Momart kliniği Dr Erbil Yağmur gerçekten işinin uzmanı hastaya özel tedavi uyguluyor ben çok memnunum iyi ki onu tanıdım şimdi transferi bekliyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Momart kliniği Dr Erbil Yağmur gerçekten işinin uzmanı hastaya özel tedavi uyguluyor ben çok memnunum iyi ki onu tanıdım şimdi transferi bekliyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
amin hoş geldin aramıza DR erbil yağmur ismini çok duydum son günlerde transfer ne zman

Kızlar merhaba , doktorum Sabri Cavkaytar kesinlikle mükemmel bir doktor hem insana psikolojik anlamda destek oluyor anlamadıgınız herşeyi anlatıyor hemde işinde gerçekten çok iyi Allah kendisinden razı olsun kızımızı bekliyoruz sayesinde bahçeci umut tüp bebekte mutlaka bi görüşün derim bizim derdimize çare oldu sağolsun

X